Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Luosto Orresokka (283/3) Suovatie Kortteli 283 Tontti 3, Sodankylä

Hinta

26 500 €

Koko

1 460

Orresokasta avautuu tunturimaisemat Luosto- ja Pyhätuntureille.Hiihtoladut sijoittuvat aivan tonttien viereen ja Luoston matkailukeskus palveluineen vain kävelymatkan päässä. Hiihtokilometrejä kaipaavalle Luoston ladut yhtyvät Pyhätunturin latureitistöön. Jos Luoston rinteet eivät anna tarpeeksi haastetta, vain noin parin kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Pyhätunturi.Alueella on lomatonttien lisäksi kunnallistekniikalla varustettuja vakituiseen asumiseen tarkoitettuja omakotitalo- ja rivitalotontteja (Korttelit 300-308). Kaupan yhteyteen sijoittuu polttoaineen jakelupiste. Luostolla on Euroopan ainoa toimiva ametistikaivos, jonne kaivokseen matkailijat ovat tervetulleita. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9520086
Sijainti
  • Sodankylä 
  • Luosto Orresokka (283/3) Suovatie Kortteli 283 Tontti 3, 99555 Luosto
Velaton hinta
  • 26 500 €
Myyntihinta
  • 26 500 €
Lisätiedot maksuista
Korttelit RA 271, 272, 273, 274, 275, 276 ja 277, RA 264-2, 265-3, 266-268, RA 206, 279-284, 286,287-1 Laatumaa perii vesi- ja viemäriliittymämaksut 38,50 €/kr-m² + alv 24 % vuokrauksen/kaupan yhteydessä. Liittymäsopimuksen vuokralainen/ ostaja tekee vesihuoltoyhtiön Pyhä-Luosto Vesi Oy kanssa.
Kohteen lisätiedot
Myyntihinnan lisäksi ostaja vastaa kaupasta aiheutuvista kuluista, joita ovat kaupanvahvistajan palkkio, varainsiirtovero, lainhuuto/vuokraoikeuden kirjaus lunastusmaksu sekä määräalojen osalta kiinteistönmuodostamismaksu. Mikäli rakennuspaikka on muodostettu tilaksi kiinteistönmuodostamismaksua ei peritä.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
758-425-66-135
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 460
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
283
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Luoston matkailukeskus palveluineen vain kävelymatkan päässä. Mahdollisuuksia laskettelun ja lautailun harrastajille. Noin 20 kilometrin päässä Pyhätunturin palvelut. Murtomaahiihdon ystäville on tarjolla hyvin hoidettuja latuja n. 95 km, joista 25 km on valaistu. Luostolta on yhdyslatu Pyhätunturin latuverkostoon.Yhteensä latuja on n. 150 km. Lisätietoa palveluista: Latujen varsilla on taukotupia ja tulipaikkoja sekä lisäksi latukahviloita, moottorikelkkareitistö takaa pääsyn moottorikelkalla eri puolille Lappia, ympäröivät metsämaat tarjoavat mahdollisuuden eräretkeilyyn, patikointiin, kalastukseen, metsästykseen, marjastukseen, sienestykseen. Pyhä-Luoston kansallispuisto, kylpylä, ravintoloita, kauppa.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, lentokenttä Rovaniemellä, rautatie Rovaniemelle ja Kemijärvelle. Bussiyhteys Rovaniemeltä.
Ajo-ohjeet
4-tieltä Torvisen kylän eteläpuolelta Luostolle n. 14 km. Kulku Kemijärveltä 5-tieltä Pyhätunturin kautta.Tieyhteydet Luostolta Orresokkaan Pyhä-Luostontieltä joko ennen Luoston keskustaa vasemmalle tai ajettaessa n. 3 km keskustasta Pyhätunturille päin vasemmalle Orresokantietä.

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.