Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Pykäläinen-Kuttusoja, Pykäläisenlenkki Kurki, Savukoski, Savukoski

Hinta

15 000 €

Koko

5 322

Pykäläinen-Kuttusojan ranta-alueiden osayleiskaava-alue sijaitsee Savukosken kunnan pohjoisosassa Kemijoen rantamaisemissa Savukosken taajamasta koilliseen keskellä laajoja valtionmaita lähellä Maanselän vedenjakaja-aluetta ja Kemihaaran erämaata. Alueen lähimaisemaa hallitsevat Kemijoen itäpuolella Kuttusvaarat ja joen vastakkaisella puolella sijaitsevat Nivatunturi ja Kaltinaisenrova. Alue sijaitsee edellä mainittujen vaarojen välisessä kapeikossa ja vaarojen liepeet ulottuvat rantaan asti. Kemijoki kuuluu kaava-alueella Korvatunturin virkistyskalastusalueeseen. Rakennuspaikat sijoittuvat Kemijoen ja Kuttusojan välittömään tuntumaan. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9530891
Sijainti
  • Savukoski  Savukoski
  • Pykäläinen-Kuttusoja, Pykäläisenlenkki Kurki, 98800 Savukoski
Velaton hinta
  • 15 000 €
Myyntihinta
  • 15 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
742-402-77-22
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
5 322
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti ei rajoitu rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan. Tontille johtavan tieliittymän rakentamisesta vastaa tontin vuokralainen / ostaja. Alueelle johtava päätie on Metsähallituksen metsäautoteitä Lattuna-Hangasselkä sekä Kuttusojan haara. Aluetieltä erkanevat tonttitiet on tarkoitettu kevytrakenteisiksi mökkiteiksi eikä niitä sorasteta. Tien pinta voi olla pehmeä, ajo omalla vastuulla. Sähkölinja sijoittuu päätien varteen Kemihaaran risteykseen saakka. Tontit Kiuru - Hanhi sijoittuvat sähkölinjan välittömään läheisyyteen. Mahdollisuudesta liittyä verkostoon ja kustannuksista mökkiläiset voivat neuvotella sähköyhtiön Koillis-Lapin Sähkö Oy:n kanssa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
Kurki
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontti on mahdollista myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoja myyjältä. Tontti ei rajoitu rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan. Tontille johtavan tieliittymän rakentamisesta vastaa tontin vuokralainen / ostaja. Alueelle johtavat päätiet ovat Metsähallituksen metsäautoteitä Lattuna-Hangasselkä sekä Kuttusojan haara. Alueteiltä erkanevat tonttitiet on tarkoitettu kevytrakenteisiksi mökkiteiksi eikä niitä sorasteta. Sähkölinja sijoittuu päätien varteen Kemihaaran risteykseen saakka. Tontit Kiuru - Hanhi sijoittuvat sähkölinjan välittömään läheisyyteen. Mahdollisuudesta liittyä verkostoon ja kustannuksista mökkiläiset voivat neuvotella sähköyhtiön Koillis-Lapin Sähkö Oy:n kanssa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Yhdelle loma-asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asuinrakennuksen. Loma-asuinrakennuksen lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa saunan ja enintään kaksi muuta talousrakennusta.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Lähimmät kuntapalvelut kauppa yms. n. 80 kilometrin päässä Savukoskella.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla.
Ajo-ohjeet
Alueelle on matkaa metsäautotietä yleiseltä tieltä Tulppion tienhaarasta Lattunasta pohjoiseen n. 14 km. Tie jatkuu yleiskaava-alueelle metsäautotienä aluksi Lattuna-Hangasselkä sekä Kemihaaraan ja Hangasselkään johtaven tien risteyksestä jatkuu tienä Kuttusojan Haara. Metsäautotiestö pidetään talvisin auki silloin, kun alueella on Metsähallituksen omaa tarvetta hakkuita tms. Muutoin tien aukipito on mökkiläisten vastuulla. Alueen asukkaiden tulee varautua tien kevät- ja syyskelirikkoon.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.