Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Ii, Tohonkoski (3/1) Kortteli 3, tontti 1, Oijärvi, Ii

Hinta

15 000 €

Koko

20 070

SÄHKÖISTETTÄVÄ RANTATONTTI, LYHYELLÄ ETÄISYYDELLÄ OULUSTA TAI KEMISTÄ Oijärven yleiskaava-alueella Kivijoen varrella sijaitseva iso yli kahden hehtaarin tontti on vain 90 km:n etäisyydellä Oulusta ja noin 80 km Kemistä. Rakennusoikeutta tontilla on 120 kerrosneliömetriä, josta asuinkerrosala enintään 80 kem2 ja erillisen saunan ja varastorakennuksen kerrosala yhteensä 40 kem2. Tontin varustelu: Tontti on lohkottu valmiiksi omaksi tiloiksi, joten ostajalle ei tule lohkomiskustannuksia. Tontti on mahdollista sähköistää, sillä sähkölinja sijaitsee tontin takarajalla. Valmis liittymä yleiseltä tieltä. Tiestö: Tontti sijaitsee yleisen tien vieressä. Valmis liittymä yleiseltä tieltä. Yleissijainti, maisema ja maapohja: Tontti sijaitseee 3 km:n etäisyydellä Oijärven kylätaajamasta Kivijokivarressa ja se rajautuu takarajaltaan päällystettyyn tiehen. Rakennuspaikka soveltuu lomarakentamiseen. Yleismaisema: Tontilla kasvava puusto on mäntyvaltaista sekametsää. Tontilla vanhaa puustoa. Tontti on merkitty maastoon taululla.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9579504
Sijainti
  • Ii Oijärvi
  • Ii, Tohonkoski (3/1) Kortteli 3, tontti 1, 91100 Ii
Velaton hinta
  • 15 000 €
Myyntihinta
  • 15 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
139-409-141-1
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
20 070
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
- sähköistettävissä
Rakennusoikeuden pinta-ala
120
Tontin nimi
3
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuosivuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokraaika 40 v. Sopimusaikana ei muita tasokorotustarkistuksia. Tontin voi ostaa kesken vuokrakauden sen hetkisellä käyvällä hinnalla.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RA-rontille saa rakentaa yhden lomarakennuksen, erillisen saunan ja varaston. Kokonaisrakennusoikeus on 120 k-m2, josta asuinkerrosala enintään 80 kem2 sekä erillisen saunan ja varastorakennuksen kerrosala yhteensä 40 kem2.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Kivijoki

Ojala Tapio

Myyntineuvottelija (LKV)

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.