Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Hanki puustoinen, erämainen metsäpalsta Kolarin kunnan Sammalvaarasta läheltä E8-päätietä. Metsäpalsta on monimuotoinen ja kankaiden yhteydessä on vaihtelevia soita. Metsäpalstan keskellä on luonnonpuro ja suojaisaa kuusikkoa.

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kolari
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Metsän pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
273-893-11-1
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Soita tai lähetä viesti puhelimeen +358400209922 tai sähköpostiin veijo.uusitalo@metsa.fi, kun haluat jutella kohteesta. Nettisivuillamme Laatumaa.fi on monenlaista hyödyllistä tietoa aiheesta. Mikäli et puhelimella tavoita myyjäksi merkittyä henkilöä, kokeile kiireellisessä tapauksessa Metsähallituksen keskuksen puhelinta +358206394000 ja kysy olisiko toinen Laatumaan Lapin maakauppias tavoitettavissa. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä kauppa Metsähallituksen sisäisen päätöksentekomenettelyn takia. Kauppahinta koskee vain maapohjaa ja yleensä emme voi luovuttaa maapohjan mukana osuuksia yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Kohde luovutetaan vapaana kiinnityksistä.
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Metsäpalsta sijaitsee Kolarin kuntakeskuksesta etelän suuntaan noin 33 km valtatien E8 lähellä. Etelän suunnasta, Pellon kuntakeskuksesta, on matkaa 30 km E8-tietä palstan kohdalle. Metsäpalstan itäreuna sijaitsee 170 metrin etäisyydellä E8-tiestä. Sillä kohtaa on E8-tiessä muutaman metrin pituinen liittymä tilapäiseen käyttöön.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Metsän kuvaus:
Palstan kokonaispinta-ala on noin 35 hehtaaria. Metsämaata on 20 ha. Puustoa noin 1500 m3. Puustosta on uudistuskypsää metsää 10 ha, taimikkoa 5,5 ha ja nuorta kasvatusmetsää 4 ha.
Ranta:
Rannan tyyppi:
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Uusitalo Veijo

Uusitalo Veijo

Myyntineuvottelija
  • Puh: 0206397651
  • Puh: +358 400 209922

Metsähallitus

  • Ratatie 11, 01300 Vantaa
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje
Sammio