Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Kemijärvi, Termusniemi RA 3-1, Termusniemi, Kemijärvi

Hinta

26 500 €

Koko

6 801

Termusniemen kaava-alueen tonttien myynti alkaa 23.10.2017 klo 12:00 Uusi kohteemme Termusniemen ranta-asemakaava sijaitsee rauhallisella paikalla Kemijärven rannalla, noin 10 km päässä Kemijärven keskustasta. Alueella on tarjolla kuusi valmiiksi lohkottua omarantaista loma-asuntotonttia ja ne sijoittuvat loivaan, helppokulkuiseen länsirinteeseen. Alueelle on rakennettu kaavatie Metsähallituksen toimesta. Alueella ei ole keskitettyä sähkö- eikä vesihuoltoa. Tontti RA 3-1 (Petäjärinne) on puustolataan nimensä mukaisesti mäntyvoittoinen ja maapohjaltaan kuivaa varvikkoa. Tontille on osoitettu rakennusoikeutta 150 kr-M2. Tontille johtava kaavatie sijaitsee aivan tontin takana, ostaja tai vuokraaja rakentaa kaavanmukaisen pistotien tontille omalla kustannuksellaan. Kemijärvi on sännöstelty järvi. Kesäisin Kemijärveen juoksutetaan vettä, talvisin sitä ohjataan järvestä pois. Kemijärven ylävesipinnan nosto on huomioitu kaava-alueen rakennuspaikkojen sijoittamisessa tonteilla.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9595092
Sijainti
  • Kemijärvi  Termusniemi
  • Kemijärvi, Termusniemi RA 3-1, 98100 Kemijärvi
Velaton hinta
  • 26 500 €
Myyntihinta
  • 26 500 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
320-401-257-5
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
6 801
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
Petäjärinne
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kemijärven kaupungin palvelut 10 km.
Ajo-ohjeet
Kemijärven keskusta - Aja 800 m ja poistu liikenneympyrän toisesta liittymästä tielle Halosentie- Aja 7,4 km ja käänny tielle Termusnimentie- Aja 2 km ja käänny rinnettä kohden vasemmalle - aja 900 m jolloin saavut tonteille.

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.