Metsähallitus

Metsätila

Suurfoundila (Valtatie), Kittilä

Hinta

12 000 €

Tila

8,3 ha

Metsä

2,9 ha

Myydään kiva metsäpalsta Sunterinvuomalta Kittilän asutuskeskuksesta valtiontilasta nimeltä Suurfoudila. Palstan kokonaispinta-ala noin 8,3 hehtaaria, josta metsämaata 2,9 hehtaaria. Puustoa noin 280 m3. Nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää 1,9 ha sekä uudistuskypsää metsää hehtaarin verran. Palstan keskellä on moottorikelkkailureitti ja sähkölinja. Todella hyvä puuhapalsta; myyntipuuta ja polttopuuta mukavasti tarjolla!

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9595355
Sijainti
  • Kittilä 
  • Suurfoundila (Valtatie), 99100 Kittilä
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
8,3 ha
Metsän pinta-ala
2,9 ha
Velaton hinta
  • 12 000 €
Myyntihinta
  • 12 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
261-405-172-8
Tontin nimi
Suurfoudila
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Lähetä sähköposti veijo.uusitalo@metsa.fi , jos haluat ostaa palstan tai Sinulla on kysyttävää tästä kohteesta. Vastaan sähköpostilla ajan, jonka jälkeen voimme olla yhteydessä asiasta. Voit myös lähettää viestin puhelimeeni 0400 -209922; ties vaikka soittaisin. Mikäli et puhelimella tavoita myyjäksi merkittyä henkilöä, kokeile Metsähallituksen keskuksen puhelinta 0205 64 100 ja kysy sieltä olisiko toinen Laatumaan Lapin maakauppias tavoitettavissa. Katso kohdetta miettiessäsi neuvoja nettisivuiltamme Laatumaa.com ja sieltä metsätilat ja edelleen ’ohjeita ostajalle’ ja ’hyvä tietää’. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä kauppa Metsähallituksen sisäisen päätöksentekomenettelyn takia. Kauppahinta koskee vain maapohjaa ja yleensä emme voi luovuttaa maapohjan mukana osuuksia yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin.
Kaavoitustiedot
Kittilän kaavat: kysy tarkemmin kunnan rakennustarkastajalta esim. palstan itäosan kankaiden käyttömahdollisuuksista rakentamiseen.
Ajo-ohjeet
Palsta sijaitsee lähellä Kittilän asutusta ja kulkeminen on luontevinta jo olemassa olevia teitä ja uria pitkin.
Metsän kuvaus
Palstan kokonaispinta-ala noin 8,3 hehtaaria, josta metsämaata 2,9 hehtaaria. Puustoa noin 280 m3. Nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää 1,9 ha sekä uudistuskypsää metsää hehtaarin verran.

Uusitalo Veijo

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.