Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kotimaan Kiinteistönvälitys LKV
Kotimaan Kiinteistönvälitys LKV

Omakotitontti

Paippistentie 1127, Pohjois-Paippinen, Sipoo

Hinta

88 000 €

Koko

5 000

Maalaismaisemassa lohkaistava 5000 m² tasainen määräala Pohjois-Paippisten keskustasta. Tontille on tieyhteys, vesiliittymä, viemäriliittymä sekä sähköliittymä valmiina. Maalaismaisema sijainnistaan huolimatta mm. Järvenpään keskustaan on autolla ajaen vain noin 8 kilometriä. Rakennusoikeutta on runsaasti mm. 300 kerrosm², 100 kerrosm² talous- ja 100 kerrosm² sivuasuntoa varten. Mahdollisuus ostaa myös koko tila 1,0110 ha, kysy lisää välittäjältä? Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Jokke Härmä 0400 600 009 jokke.harma@kotimaan.fi Onko oma koti myymättä, kysy tarjouksemme?

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9596974
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
  • 88 000 €
Myyntihinta
  • 88 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 289.19 € Kiinteistöveron määrä (289,19 €) on koko tilasta, lohkottavan määräalan kiinteistövero määräytyy kiinteistötoimituksen jälkeen. Pieni tierasite tilan länsikulmassa. Maanmittauskulut lohkomisesta tulee ostajalle. Kaupanvahvistuskulut puoleksi myyjän ja ostajan kesken.
Kohteen kuvaus
Kohteessa on öljysäiliö maahan upotettuna, viimeisin tarkistus on tehty 2009. Öljysäiliön poisto ja maaperän tarkastus sisältyy ostajalle. Rakennuskiellon ja toimenpiderajoituksen asettaminen Pohjois-Paippisten osayleiskaava-alueelle 10.02.2016: Kunnanhallitus on päättänyt, että Pohjois-Paippisten osayleiskaava-alueelle asetetaan MRL:n 38 §:n mukainen rakennuskielto ja 128 §:ssä tarkoitettua toimenpiderajoitus kaavoitusjaoston ehdotuksen mukaisesti kuitenkin niin, että rakennuskielto ei koske olemassa olevan omakotitalon korvaamista uudella omakotitalolla tai olemassa olevan loma-asunnon korvaamista uudella loma-asunnolla. Kohteessa on vanha omakotitalo, joka myydään purkukuntoisena.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-426-14-114
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 000
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
300
Tontin nimi
Nordbo
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Sipoossa rakentaminen asemakaava-alueen ulkopuolelle edellyttää aina suunnittelutarveratkaisua ja/tai poikkeamispäätöstä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 300 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 400 m², ellei edellisestä kohdasta muuta johdu. Asuinrakennuksen jakaminen kahdeksi tai useammaksi asunnoksi tai käyttötarkoituksen muuttaminen edellyttää asianmukaisten lupien saamista. Muulla kuin meren, järven taikka Sipoon- ja Keravanjoen pääuoman rantaalueella voi rakentaa enintään 100 k-m²:n suuruisen sivuasunnon vähintään 5 000 m²:n suuruiselle rakennuspaikalle. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja pääsääntöisesti hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä (talousvesi, jäteveden käsittely) ja tieliittymää kuin päärakennus. Olemassa olevaan rakennukseen rakennettava sivuasunto saa olla huoneistoalaltaan enintään 70 m². Sivuasunto ja päärakennus muodostavat kokonaisuuden, jota ei maanmittaustoimituksella saa erottaa itsenäisiksi kiinteistöiksi. Rakennuspaikalle saa asuinrakennuksen lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä erillisiä talousrakennuksia. Talousrakennuksen kerrosala saa olla enintään 100 m². Omakotitaloon liittyvä talousrakennus saa sisältää työ- tai askarteluhuoneen, jonka pinta-ala on enintään 25 m². Maatalouden tarkoituksiin voi talousrakennuksen kerrosala olla suurempi. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa yhden ullakottoman, 1-kerroksisen saunarakennuksen, jonka kerrosala on enintään 30 m². Rakennuksen kerrosalasta vähintään 50 % on oltava pääkäyttötarkoituksen mukaista tilaa. Edellä mainitun saunarakennuksen lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa savusaunan, jonka kerrosala on enintään 15 m², edellyttäen, että palovaarallisen rakennuksen etäisyyttä koskevat määräykset otetaan huomioon. Edellä mainittu maininta on otettu Sipoon kunnan rakennusjärjestyksestä. Pyydä rakennusjärjestys välittäjältä.
Kaavoitustiedot
Sipoon kunta Vesa Ruponen Puh. 09-23536840
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Päiväkoti: Suomenkielinen päiväkoti n. 200 m. Palvelut: Järvenpään kaupunkikeskus n. 8 km, Pornainen keskus n. 11 km, Sipoo Nikkilä n. 12,5 km, Helsinki keskusta n. 42 km. Koulut: Ruotsinkielinen alakoulu n. 200 m, yläkoulu ja lukio Nikkilässä sekä Järvenpäässä.
Liikenneyhteydet
Eteläinen moottoritien liittymä n. 6,9 km, Vanha Lahdentien risteys n. 4 km, junaseisake Haarajoki n. 8,5 km, juna-asema Järvenpää n. 7,7 km, linja-autopysäkit Paippistentiellä ja Rajakulmantiellä, josta reitit Pornainen-Sipoo-Järvenpää välillä.

Härmä Jokke

YKV, LKV, LVV, KiAT, KED Julkinen kaupanvahvistaja

Kotimaan Kiinteistönvälitys LKV

Kotimaan Kiinteistönvälitys LKV
Kotimaan Kiinteistönvälitys LKV
SKVL jäsenyritys

Kotimaan Kiinteistönvälitys LKV

placeKinnarinkatu 1,
04430 JÄRVENPÄÄ

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.