Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Kakslauttanen Kopararova (34/4), Kiilo-ojantie Kortteli 34 Tontti 4, Saariselkä, Sodankylä

Hinta

45 000 €

Koko

3 800

Tontti sijaitsee Saariselällä Kiilopään retkeilykeskuksen tuntumassa, Kiilopäälle johtavan tien eteläpuolella. Mäntykankainen, Kiilo-ojantiehen rajoittuva tontti on korttelin päätytontti. Kakslauttasen alueella on hoidettu latuverkosto, upeat retkeily- ja patikointimahdollisuudet tuntureilla ja kaakkoon rajoittuvassa UK-kansallispuistossa. Lähimmät palvelut sijoittuvat reilun 10 kilometrin päähän, Saariselän keskuksessa. Tontti soveltuu erinomaisesti ulkoiluaktiviteetteja ja vastapainona rauhaa kaipaavalle vapaa-ajan viettopaikaksi. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9604298
Sijainti
  • Sodankylä Saariselkä
  • Kakslauttanen Kopararova (34/4), Kiilo-ojantie Kortteli 34 Tontti 4, 99830 Saariselkä
Velaton hinta
  • 45 000 €
Myyntihinta
  • 45 000 €
Lisätiedot maksuista
Vesihuollon liittymämaksun 13 000 euroa sekä sähköliittymämaksun 3 600 euroa perii Metsähallitus kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Liittymämaksut peritään kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
758-893-100-1
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
3 800
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
250
Tontin nimi
34
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Lisäksi tontille saa rakentaa erillisen talousrakennuksen 60 kr-m2
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähimmät kauppa, ravintola ym. palvelut sijaitsevat noin 13 kilometrin päässä Saariselällä. Kiilopään retkeilykeskus on noin 3 kilometrin päässä. Alueelta on matkaa lähimpään keskustaajamaan, Ivaloon hieman yli 40 km.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, normaali reittilinja-autoliikenne Rovaniemeltä, rautatie Rovaniemellä, sekä lentokenttä Rovaniemellä ja Ivalossa, lentokenttäbussi liikennöi Saariselälle sekä Saariselältä lentokentälle jokaisella lennolla Ivaloon. Bussin aikataulut löytyvät hotellien ilmoitustaululta, tietoja aikataulusta saa myös Saariselän Infopisteestä. Saariselän ja Kiilopään välillä kulkee skibussiyhteys.
Ajo-ohjeet
Sodankylästä 4-tietä pohjoiseen noin 120 km Kakslauttasen kohdalta Kiilopäälle johtavaa tietä n. 3 km, josta oikealle Kopararovantien päähän ja edelleen oikealle Kiilo-ojantielle. Tontti sijaitsee Kiilo-ojantien alapuolelle, viimeinen tontti.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.