Metsähallitus

Muu

Salla Naruskajärvi (44) Kortteli 44, Salla, Salla

Hinta

30 000 €

Koko

13 700

Naruskajärven alue sijaitsee Sallan kirkonkylästä n. 80 km pohjois-koilliseen. Naruskajärvi on erämainen järvi, jonka rannoilla metsä on moni-ikästä. Pohjoisosaltaan Naruskajärvi muuttuu Kullajärveksi. Naruskajärvi ja Kullajärvi liittyvät toisiinsa kapean salmen kautta ja muodostavat näin käytännössä yhtenäisen järvialtaan. Seutu on erästäjän ja luonnonharrastajan unelmapaikka, jossa Itä-Lapin tunturi- ja vaaraseutujen laajat kairat kirkkaine kalavesineen tarjoavat kesyttämättömän luonnon rauhaa. Seutu on erästäjän ja luonnonharrastajan unelmapaikka. Elämisen ja liikkumisen piiriä ovat laajat erämaat Naruskan-Tuntsan kaira ja Koilliskaira. Lähimmät tunturit Karhutunturi, Sorsatunturi, Värriötunturi ja Takkaselkätunturi sijaitsevat muutaman kymmenen kilometrin etäisyydellä alueelta. Kelkkareitti kulkee Naruskajärven eteläpään kautta ja jatkuu mm. Tuntsalle ja Tulppioon Ylä-Naruskajokivartta pitkin. Naruskajärven kalastuksesta lisätietoa www.naruskajarvi.fi. Kaava-alueen ulkopuolinen alue on normaalia talousmetsäaluetta. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9605823
Sijainti
  • Salla  Salla
  • Salla Naruskajärvi (44) Kortteli 44, 98960 Naruska
Tyyppi
Muu 
Velaton hinta
  • 30 000 €
Myyntihinta
  • 30 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
732-893-103-1
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
13 700
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Liiketontti Naruskajärvellä.Tontti on matkailua palvelevien rakennusten alue, hyvä tontti esim. erämatkailua palvelevan mökkikylän perustamiselle. Tontti ei ole omarantainen. Kaava-alueella toimii tiekunta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
750
Tontin nimi
44
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontti on mahdollista myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoja myyjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa erillisen katoksen tai varastorakennuksen, johon ei tule lämmitettäviä tiloja, Varastorakennuksen ala saa olla enintään 20 % rakennuspaikalla toteutettavasta kerrosneliömetrimäärästä. Rakennusten on muodostettava kortteleittain tai kaavatiesivuttain yhtenäisiä ryhmiä, joissa on sama ulkoseinän päämateriaali ja värisävy. Rakennus on perustettava maaston mukaisesti. Pengerryksiä tai leikkauksia ei sallita. Liiketontin rakentamisesta tarkemmin tietoa Sallan kunnan rakennustarkastajalta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähimmät palvelut n. 80 km:n päässä Sallan kirkonkylässä Lisätietoa palveluista: Naruskajärven kalastuksesta lisätietoa www.naruskajarvi.fi
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla.
Ajo-ohjeet
Sallasta Savukosken suuntaan tietä nro 82 (Saijantie) 19 km, josta vasemmalle tielle nro 965 (Savukoski 61). Tätä tietä n.11 km, josta oikealle soratielle (viita Naruskajärvi 49, Naruska 15). Tätä tietä 47.7 km josta vasemmalle metsäautotielle risteyksessä viitta Värriö. Yleinen tie päättyy Tuntsan tiehaaraan. Kaava-alueella toimii tiekunta. Kelirikkoaikana tiekunnan tie suljetaan puomilla.

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.