Metsähallitus

Muu

Salla, Naruskajärvi Kortteli 44, Salla, Salla

Hinta

30 000 €

Koko

13 700

Naruskajärven alue sijaitsee Sallan kirkonkylästä noin 80 km pohjois-koilliseen. Naruskajärvi on erämainen järvi, jonka rannoilla metsä on moni-ikästä. Pohjoisosaltaan Naruskajärvi muuttuu Kullajärveksi. Naruskajärvi ja Kullajärvi liittyvät toisiinsa kapean salmen kautta ja muodostavat näin käytännössä yhtenäisen järvialtaan. Seutu on erähenkisen ihmisen ja luonnonharrastajan unelmapaikka, jossa Itä-Lapin tunturi- ja vaaraseutujen laajat kairat kirkkaine kalavesineen tarjoavat kesyttämättömän luonnon rauhaa. Elämisen ja liikkumisen piiriä ovat laajat erämaat Naruskan-Tuntsan kaira ja Koilliskaira. Lähimmät tunturit Karhutunturi, Sorsatunturi, Värriötunturi ja Takkaselkätunturi sijaitsevat muutaman kymmenen kilometrin etäisyydellä alueelta. Moottorikelkkareitti kulkee Naruskajärven eteläpään kautta ja jatkuu muun muassa Tuntsalle ja Tulppioon Ylä-Naruskajokivartta pitkin. Naruskajärven kalastuksesta lisätietoa osoitteessa www.naruskajarvi.fi. Kaava-alueen ulkopuolinen alue on normaalia talousmetsäaluetta. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa "Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset".

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9605823
Sijainti
  • Salla Salla
  • Salla, Naruskajärvi Kortteli 44, 98960 Naruska
Tyyppi
Muu 

Hinta

Myyntihinta

30 000,00 €

Velaton hinta

30 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
732-893-103-1
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
13 700 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Liiketontti Naruskajärvellä. Tontti on matkailua palvelevien rakennusten alue, hyvä tontti esimerkiksi erämatkailua palvelevan mökkikylän perustamiselle. Tontti ei ole omarantainen. Kaava-alueella toimii tiekunta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
750 m²
Tontin nimi
44
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa erillisen katoksen tai varastorakennuksen, johon ei tule lämmitettäviä tiloja, Varastorakennuksen ala saa olla enintään 20 % rakennuspaikalla toteutettavasta kerrosneliömetrimäärästä. Rakennusten on muodostettava kortteleittain tai kaavatiesivuttain yhtenäisiä ryhmiä, joissa on sama ulkoseinän päämateriaali ja värisävy. Rakennus on perustettava maaston mukaisesti. Pengerryksiä tai leikkauksia ei sallita. Liiketontin rakentamisesta tarkemmin tietoa Sallan kunnan rakennustarkastajalta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähimmät palvelut n. 80 km:n päässä Sallan kirkonkylässä
Muut palvelut: Naruskajärven kalastuksesta lisätietoa www.naruskajarvi.fi
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla.
Ajo-ohjeet
Sallasta Savukosken suuntaan tietä nro 82 (Saijantie) 19 km, josta vasemmalle tielle nro 965 (Savukoski 61). Tätä tietä n.11 km, josta oikealle soratielle (viita Naruskajärvi 49, Naruska 15). Tätä tietä 47.7 km josta vasemmalle metsäautotielle risteyksessä viitta Värriö. Yleinen tie päättyy Tuntsan tiehaaraan. Kaava-alueella toimii tiekunta. Kelirikkoaikana tiekunnan tie suljetaan puomilla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salla

Asuinalueena Salla

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekkinen Paula

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.