Metsähallitus

Omakotitontti

Manskiventie 950, Hollola

Hinta

40 000 €

Koko

4 510

Kaipaatko maaseudun rauhaan? Aivan ihanalla paikalla järvi- ja peltomaisemissa sijaitseva reilun kokoinen tontti tarjolla sinulle, joka haluat rakentaa omakotitalon hurmaavaan maalaismaisemaan järven läheisyyteen. Tontti rajoittuu peltoon ja luonnonsuojelualueeseen, sekä sijaitsee aivan Vesijärven tuntumassa. Kotipihaan ei tarvitse kulkea hiekkateiden kautta, sillä tontti rajautuu päällystettyyn Manskiventiehen. Ajomatkaa Hollolaan reilu vartti ja Lahden keskustaan on alle puoli tuntia. Tälle tasaiselle tontille voi rakentaa isommankin talon, kaavan mukaisesti rakennusoikeutta hulppeat 360 m². Hyvä puusto päällä ja runsaasti koivua, polttopuut pitkäksi aikaa omalta tontilta. Kylällä lapsiperheitä ja koulukyyti toimii sujuvasti. Uimaranta lähistöllä. Hollola on turvallinen ja luonnonläheinen asuinympäristö, paikkakunnalta löytyy monipuoliset peruspalvelut. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kohteeseen omatoimisesti itsellesi parhaiten sopivana aikana.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9608854
Sijainti
  • Hollola 
  • Manskiventie 950, 16790 Hollola

Hinta

Myyntihinta

40 000,00 €

Velaton hinta

40 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Tontille tulevalle kulkutielle tulee hakea uusi liittymälupa (edellinen on vanhentunut).
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
98-451-9-106
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
4 510 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
350 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata, vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6% tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksella on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ajo-ohjeet
Manskiventie 950

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hollola

Asuinalueena Hollola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lankinen Tiina

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.