Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Vapaa-ajan tontti

Syöte, Pikku-Syöte (35/2), Ylärinteentie. Kortteli35/Tontti2, Syöte, Pudasjärvi

Hinta

20 160 €

Koko

631

Pikku-Syöte-tunturin laella upeilla paikoilla myytävänä tontteja. Tontit sijaitsevat Syötekeskuksen hotelli-ravintolan ja rinteiden välittömässä läheisyydessä. Pikku-Syöte on erinomainen valinta henkilöille, jotka etsivät luonnon rauhaa ja monipuolisia ulkoiluharrastuksia ympäri vuoden. Mökkiläiselle on tarjolla kaksi hiihtokeskusta, hyvät hiihtoladut, ja moottorikelkkailureiteiltä on yhteydet pidemmille retkille. Rauhallisempaa menoa kaipaavat voivat lumikenkäillen ihastella tykkylumipuita ja hienoja maisemia. Syötteen kansallispuisto tarjoaa ympäri vuoden monipuoliset luontoharrastukset puhtaassa luonnonkauniissa ympäristössä. Tututusmisretki kannattaa tehdä myös Syötteen Luontokeskukseen. Uusi yhteystie Isolle-Syötteelle on tuonut myös Iso-Syötteen rinteet ja palvelut käyttöetäisyydelle näistä tonteista.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9628964
Sijainti
  • Pudasjärvi Syöte
  • Syöte, Pikku-Syöte (35/2), Ylärinteentie. Kortteli35/Tontti2, 93100 Pudasjärvi
Velaton hinta
  • 20 160 €
Myyntihinta
  • 20 160 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-408-83-31
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
631
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
120
Tontin nimi
35
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra, 6 % listahinnasta, on sidottu indeksiin. Koko 40 v. sopimusaikana ei muita vuokran määrän tarkistuksia (tontin voi ostaa kesken vuokrakauden). Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus. Sähköliittymän hinnat paikallisen sähköjakeluyhtiön hinnaston mukaisesti. Sähköliittymät myy Fortum, asiakaspalv. 0200 19000. Kunnallistekniikka (vesi- ja viemäri) liittymät kaupungin hinnaston ja kiinteistön koon mukaisesti. Tienhoitokertamaksu alkaen 930 €/tontti. Tontit lohkottu valmiiksi tiloiksi, ostajalle/vuokraajalle ei lohkomiskustannuksia.
Kaavoitustilanne
Rakennuskaava
Palvelut
Lisätietoa palveluista: Lähialueella Syötteen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut, mm Pikku-Syötteen hotelli-ravintola.
Ajo-ohjeet
Pikku-Syöte -tunturin laella ja länsirinteessä.

Puurunen Tarja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.