Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Kemijärvi, Termusniemi RA 2-2, Termusniemi, Kemijärvi

Hinta

26 000 €

Koko

8 208

Termusniemen kaava-alueen tonttien myynti alkaa 23.10.2017 klo 12:00 Uusi kohteemme Termusniemen ranta-asemakaava sijaitsee rauhallisella paikalla Kemijärven rannalla, noin 10 km päässä Kemijärven keskustasta. Alueella on tarjolla kuusi valmiiksi lohkottua omarantaista loma-asuntotonttia ja ne sijoittuvat loivaan, helppokulkuiseen länsirinteeseen. Alueelle on rakennettu kaavatie Metsähallituksen toimesta. Alueella ei ole keskitettyä sähkö- eikä vesihuoltoa. Tontti RA 2-2 (Louhikumpu) on korttelin RA 2 keskimmäinen tontti. Tontti on maapohjaltaa kuivaa varvikkoa, tontin takaosa on kivikkoinen. Tontille on osoitettu rakennusoikeutta 150 kr-M2. Tontit ostaja tai vuokraaja rakentaa kaavanmukaisen pistotien tontille omalla kustannuksellaan. Kemijärvi on sännöstelty järvi. Kesäisin Kemijärveen juoksutetaan vettä, talvisin sitä ohjataan järvestä pois. Kemijärven ylävesipinnan nosto on huomioitu kaava-alueen rakennuspaikkojen sijoittamisessa tonteilla.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9644053
Sijainti
  • Kemijärvi  Termusniemi
  • Kemijärvi, Termusniemi RA 2-2, 98100 Kemijärvi
Velaton hinta
  • 26 000 €
Myyntihinta
  • 26 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
320-401-257-3
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
8 208
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
Louhikumpu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kemijärven kaupungin palvelut 10 km.
Ajo-ohjeet
Kemijärven keskusta - Aja 800 m ja poistu liikenneympyrän toisesta liittymästä tielle Halosentie- Aja 7,4 km ja käänny tielle Termusnimentie- Aja 2 km ja käänny rinnettä kohden vasemmalle - aja 900 m jolloin saavut tonteille.

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.