Metsähallitus

Muu

Saariselkä, Kiveliöntie, Saariselkä, Inari

Hinta

287 500 €

Koko

2 345

Saariselän matkailukeskuksessa, palveluiden vieressä, hyvällä liikepaikalla, Kiveliöntiellä on myynnissä pari monien mahdollisuuksien liikerakentamiseen kaavoitettua tonttia. Tontit soveltuvat moninaisten liikeideoiden toteuttamiseen. Jos et tarvitse koko rakennusoikeutta, tonteista on mahdollista jakaa pienemmälle 150 kr-m2:n tai suuremmalle 1000 kr-m2:n rakennushankkeelle määräalat. Saariselkä, Uk- puiston portilla on ollut jo vuosikymmeniä luonnossa liikkujan paratiisi. Puhdas, avara luontoympäristö on Saariselän valtti. Alueella on hyvin merkittyjä hiihto- ja vaellusreittejä, moottokelkkauria, laskettelukeskus. Erämaat avautuvat joka suuntaan: Idässä on varsinainen Saariselkä, lännessä Ivalojoen kullanhohtoinen erämaa, pohjoisessa Luton ja Tsarmitunturin kairat ja etelässä Sompion aavat. Yksi Suomen suurimmista järvistä, Inarijärvi on vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9690170
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Velaton hinta
  • 287 500 €
Myyntihinta
  • 287 500 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Vesijohto vieressä ja toteutuu kun rakentaminen alkaa
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
148-893-102-1
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
2 345
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Liiketontti sijaitseeen Rovaniementien E 75 ja Kiveliöntien välissä. Tontissa on kaksi erillistä rakennusalaa ja kumpaankin tulee kaavan mukaan rakentaa liike- ja toimistotiloja. Toisella rakennusalalla on rakennusoikeutta 1000 kr-m2 kerrosluku II ja toisella kapeammalla rakennusalalla rakennusoikeutta 150 kr-m2, kerrosluku I. Huomioitava jaettaessa tonttia, että paikoitusalue ja kulku jää rasittamaan pienempirakennusoikeudellista tontin osaa. Tontin itäpuolelalla oleva kelkkaura poistuu kun tontilla alkaa rakentaminen. Tontti on mahdollista myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
1150
Tontin nimi
KL 3 26-1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontti voidaan myydä/vuokrata koko tontin sijaan joko 150 kr-m2 osa tontista tai suurempi 1000 kr-m2 osa tontista.
Kaavoitustiedot
Kaunispään asemakaavan muutos hyväksytty 16.5.2017.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Saariselän matkailukeskuksen palvelut välittömässä läheisyydessä. Ivalon kirkonkylään matkaa n. 30 km.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, lentokenttä Ivalossa ja Rovaniemellä, linja-autoyhteys Saariselälle Rovaniemeltä ja Ivalosta.
Ajo-ohjeet
Ivalosta tultaessa ajetaan etelään noin 30 km tietä nro E 75, käännytään vasemmalle Saariseläntielle nro 9693 jota ajetaan liikennenympyrään ja käännytään oikealle Kelotielle. Kelotie- Kiveliöntietä ajetaan noin 800 metriä jolloin määränpää on oikealla. Rakennuspaikka sijoittuu Kiveliöntien varteen oikealle. Rovaniemeltä ajetaan E75 tietä pohjoiseen noin 257 km jonka jälkeen käännytään oikealle Saariseläntielle nro 9693 jota ajetaan eteenpäin liikenneympyrään asti jolloin tullaan Kiveliöntielle. Kiveliöntietä ajetaan noin 200 m, rakkennuspaikka sijoittuu Kiveliöntien varteen vasemmalle.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.