Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Laakajärvi, Haahkantie 38 Kortteli 2, tontti 3, Kajaani

Hinta

17 000 €

Koko

3 522

Erämaisen Laakajärven rannalla myytävänä tontteja. Kajaaniin on matkaa noin 60 km. Laakajärvellä nautit luonnonrauhasta Kainuun vaaramaisemissa. Laakajärvi on noin 20 km pitkä kirkasvetinen, kapeahko ja lähes erämainen järvi, jossa on runsaasti pieniä saaria. Mökkitontit sijaitsevat kuivahkoilla mäntykankailla, joille on helppo rakentaa. Laakajärven ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet eräharrastajille, metsästykseen, kalastukseen ja retkeilyyn. Alueen ympäristöstä alle tunnin ajomatkan päästä löytyy lisää mukavia liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia kaikenikäisille ympäri vuoden. Muun muassa Vuokatin matkailukeskus sekä Hiidenportin ja Tiilikkajärven kansallispuistot sijaitsevat alueen läheisyydessä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9700630
Sijainti
  • Kajaani 
  • Laakajärvi, Haahkantie 38 Kortteli 2, tontti 3, 74390 Laakajärvi

Hinta

Myyntihinta

17 000,00 €

Velaton hinta

17 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähköliittymä paikalliselta sähköyhtiöltä

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
205-405-60-6
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
3 522 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tonttitie on valmiina.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Tontin nimi
2
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 250 m2, josta päärakennuksen osuus on enintään 150 m2. Lisätietoa Kajaanin kaupungin rakennusjärjestyksessä (13.9.2004).
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Ajo-ohjeet
Kajaanista Rautavaaran suuntaan n. 54 km, josta oikealle Laannurmentielle (viitta: Laannurmi, Venäjänniemi). Laannurmentietä 7,1 km josta vasemmalle metsäautotielle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kajaani

Asuinalueena Kajaani

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Puurunen Tarja

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.