IN LKV Oy
IN LKV Oy

Omakotitalo | 4h + k + suihku / s + wc + 3 eteistä + ullakko + varasto / kellari

Malminkatu 2a E 16, IX kaupunginosa Kakola / Linnafältti, Turku

Hinta

335 000 €

Koko

130

Vuosi

-

Todella harvinainen koti monen kymmenen vuoden jälkeen myytävänä Kakolan kallioiden sylistä! Nykyään painotetaan yhä enenevässä määrin sijaintia, ja tässä kodissa se on enemmän kuin 10+. Rauhallinen sijainti 20100 alueella tarjoaa kallioiden suojasta aivan ainutlaatuisen omakotitalopaikan. Talo sijaitsee omalla tontilla, tontin perällä rajautuen kaupungin viheralueeseen. Tämä kahdeksan asuintalon yhteisö rakennettiin vuosisadan vaihteessa ja se on säilynyt poikkeuksellisen alkuperäisessä muodossa vuosikymmenestä toiseen. Tontin rajalle on vedetty kaukolämpöliittymät, sekä valokuitukaapeli on valmiiksi tuotuna talon seinään asti. Näissä kodeissa asutaan yleisesti pitkään, joten niiden markkinoille vapautuminen on enemmän kuin harvinaista. Nyt myytävä oleva -yhden perheen koti- on oletettavasti ollut neljän hellahuoneen kokonaisuus, eikä ole vaihtanut omistaa sitten vuoden 1956 jälkeen. Talossa on asuttu normaalisti tähän asti, mutta omistajamuutoksen myötä seuraa luonnollisesti uuden omistajan laatuvaatimuksen mukainen saneeraus. Talo ei ole suojelukohde kaavassa, mutta Turun Maakuntamuseolta ja kaupungin lupa-arkkitehdiltä tulee kysyä lupa, mikäli talon ulkonäköä ja/tai rakenteita aiotaan muuttaa. Alkuperäiset rakenteet ovat hyvin nähtävillä mm. ullakolla ja kellarissa. Keskikerroksen avarissa ja valoisissa huoneissa on huikea 3,38 metrin kattokorkeus. Kahdessa huoneessa on kauniit vanhat kaakeliuunit käytössä, sekä yhdessä huoneessa on poikkeuksellisen hienot entisöidyt kattomaalaukset. Lisäksi ullakon kätköistä löytyy upeat vanhat parihaitariovet, joissa on 14 lasiruutua per ovi. Huoneiden järjestys on helposti muutettavissa, esim. kaakeliuunihuoneisiin saa avokeittiö/olohuoneyhdistelmän, näin kotiin saadaan tarvittaessa myös kolme erillistä makuuhuonetta. Nykyratkaisussa koti käsittää 4 h + k/rh + wc + 2 et + ullakko + kell. (s+ph) + at (rak. 1958). Vuosien varrella on tehty joitakin remontteja (merkittävämpänä peltikaton uusiminen 2017, viemärit ja vesijohdot uusittu osittain, ja sähkön syöttösaneeraus), ja talosta on valmiiksi tehtynä myös kuntokartoitus. Ullakko on täysin raakapinnoissa. Lähes raakapintaisessa kellarissa on seisomakorkeus sekä maavarainen pohja. Kellarissa sijaitsevat myös talon lämmitystekniikka eli öljykattila ja öljysäiliö, muuta tila avointa säilytystilaa, sekä vaatimattomat pukuhuone/suihku ja saunatilat. Esittelen sinulle ilolla tätä ainutlaatuista kotia, sillä pelkästään tontin hinta liittymineen ja tehdyt remontit muodostavat kohteen myyntihinnan. Bonuksena koti vapautuu käyttöösi vaikka heti. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin uniikista kodista antaa IN LKV Oy |  Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Luonnollisesti olen käytettävissäsi myös nykyisen kotisi myyntiprojektissa, jotta uudet unelmasi tuli todeksi! Tutustu palveluihimme ja välittäjiimme inlkv.fi, josta varaat myös näyttö- sekä katselmusajan 24/7.

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9704597
Sijainti
 • Turku Kakola IX kaupunginosa / Linnafältti
 • Malminkatu 2a E 16, 20100 Turku
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + suihku / s + wc + 3 eteistä + ullakko + varasto / kellari
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130
Kokonaispinta-ala
130
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat mainitaan ulkomittojen mukaan, koska pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Karkea pinta-ala arvio on asuinkerroksessa + saunatilat noin 120-130 m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu, joten ne saattavat olla markkinoinnissa ilmoitettuja suuremmat tai pienemmät. Kohteen hinta ei määräydy ilmoitettujen pinta-alojen perusteella, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Asuinkerrosten määrä
3
Käyttöönottovuosi
1904
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
 • 335 000 €
Myyntihinta
 • 335 000 €
Kiinteistövero
434,16 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kohteen öljynkulutus ollut viimevuosina n. 3500 l (n. 2900 €/v.), sähkönkulutus n. 5000-7500 kWh/v. Kulutuksessa otettava huomioon, ettei kaakeliuuneja ole hyödynnetty lämmityksessä ja taloa on pidetty todella lämpimänä n. 25 astetta (1 asukas, mutta reilu kulutustyyli). Jätemaksu sekä vesi kulutuksen mukaan. Mahdollinen varainsiirtovero 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan kulu noin 120e.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tulisija
 • Takka
 • Hormi olemassa
Tilojen kuvaus
Talon pohjapiirros antaa vaihtoehtoja erilaiseen tarpeeseen huoneistoratkaisuissa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Vesi-, viemäri-, ja sähköliittymät. Kaapeliliittymä vedetty talon seinään.
Tehdyt remontit
Talossa on suoritettu vuosien varrella normaaleja korjauksia ja ne mainitaan tässä esitteessä osittain, sekä kuntokartoituksessa, joka on nähtävillä välittäjällä. Merkittävimpinä korjauksina peltikaton uusiminen 2017, viemärit ja vesijohdot uusittu osittain, ja sähkön syöttösaneeraus. Myös keittiötä on uusittu osittain.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Ostajan tulee tiedostaa, että talo on yli 100-vuotta vanha ja kohdetta markkinoidaan tyydyttävä kuntoisena. Talossa on paljon vanhoja rakenteita ja tekniikkaa, jota jokainen ostaja nykyaikaistaa oman vaatimustasonsa mukaisesti.
Energialuokka
 • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Energiatodistus teetetään ensitilassa myyjän toimesta.
Asbestikartoitus
 • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmmitys ja kaksi kakluunia. Öljykattila vuodelta 1997.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä. Valokuitu vedetty talon seinustalle.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, hirsi, kivi, puu, tiili
Rakennusmateriaali: Rakennus on todennäköisesti hirsirunkoinen, joka mainitaan kuntokartoituksessa. Lautaverhoilu sekä uusittu saumapeltikate.
Keittiön kuvaus
Keittiö on siistissä 2000-luvulla uusitussa kunnossa ja käyttövuosia edessä uudenkin omistajan iloksi.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, muu
Työtaso: kivi, muu
Varusteet: liesikupu, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli, maali, osalaatoitus
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Talon kellarikerroksessa on erillinen vaatimaton sauna/suihkutila sekä pukuhuone. Tiloissa lattialämmitys ja tilat ovat todennäköisesti saneerattu 1980-1990 luvulla. Tilasta on käynti ulos. Pukuhuoneessa on pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Asuinkerroksessa on yksi erillinen wc-tila keskikerroksessa. Varusteena: WC, allas, peili ja bidee.
Seinämateriaalit: muu
Lattiamateriaalit: muu
Saunan kuvaus
Kts. kohta pesutilat
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli, puu
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Talossa ei ole kodinhoitohuonetta, mutta se olisi luontevasti rakennettavissa esim. kellaritiloihin mahdollisen saneerauksen yhteydessä.
Olohuoneen kuvaus
Kaksi samansuuruista salia, joissa molemmissa kaunis vanha kaakeliuuni. Toisessa huoneessa hienot entisöidyt kattomaalaukset. Kattokorkeus on 3.38 cm. Parkettilattiat, valkoiset seinäpinnat joissa lasikuitutapetit ja vanhat ikkunapuitteet. Parkettilattian alla voi olla lautalattia, mutta siitä ei ole varmuutta. Olohuoneen vanhat haitariovet löytyvät ullakolta ja niitä on 4 kpl. Jokaisessa on 14 lasiruutua. Ovet ovat upeat ja todennäköisesti alkuperäiset ja hyvässä kunnossa.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Talon pohjapiirros antaa vaihtoehtoja erilaiseen tarpeeseen huoneistoratkaisuissa. Eli esim keittiön paikkaa voi muuttaa.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Talon kellarissa on vanhoja vihanneskellareita, pannuhuone ja avointa säilytystilaa. Ullakko on avointa tilaa. Ullakolle on seisomakorkeus, mutta se vaatisi nostoa asuinhuoneistojen rakentamisen myötä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Puurakenteinen harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumapeltikatto joka uusittu 2017.

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Turku toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-9-4-1003
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 005
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla on kolme asuinrakennusta hallintajakosopimuksella. Tontti on tasainen ja rajoittuu kaupungin tonttiin ja kallioon. Rakennusten lisäksi pihalla on varastorakennus yhteisessä käytössä.
Rasitteet
Välitttäjällä nähtävillä hallinnanjakosopimus.
Kaavoitustiedot
Tällä tontilla on vanha asemakaava. Eikä siihen ole tulossa muutoksia. Ympäristössä on vireillä olevia asemakaavoja.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Pihapiirissä muut asuinrakennukset ja yhteinen varasto keskellä pihaa. Autotallirakennus on vuodelta 1958 ja nyky autotalleja pienempi.
autotalli
Palvelut
Koulut: Topeliuksen alakoulu vieressä, yläkoulut ja lukiot keskustassa.
Palvelut: Varvintorille ja jokirantaan noin 500 m. Turun Linna ja satama noin 1,5 km. Kauppatorille noin 2 km.
Päiväkodit: Uusi päiväkoti vieressä.
Liikenneyhteydet
Hyvät linja-autoyhteydet rautatieasemalle, lentokentälle, satamaan sekä keskustaan.
Pihan kuvaus
Talon edustalla on omaa pihatilaa ja takapiha oma joka rajoittuu Kakolan/kaupungin vihervyöhykkeeseen. Pihan rajat tarkastetaan paikan päällä sekä ne mainitaan hallinnanjakosopimuksessa. Talon autotallinedustalla on paikka missä asukas voi pitää omaa autoa.

Kuusisto Sari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

IN LKV Oy

IN LKV Oy
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

IN LKV Oy
SKVL jäsenyritys

placeKorkeavuorenkatu 2 C 48,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.