Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Hetta osayleiskaava Tontti 12, Enontekiö

Hinta

21 600 €

Koko

8 700

Enontekiön Hetassa Muotkajärven rannalla ilta-aurinkoon avautuva tontti noin 10 km päässä kyläkeskuksesta. Tontti on mukavalla kankaalla naavamäntyjen keskellä. Muotkajärvessä on hyvä kalakanta ja yhteys puroa pitkin Ounasjärveen. Tontti rajoittuu isoon valtionmaahan. Tie perille, ei vesi- tai viemärijohtoa. Kelkkareitti kulkee alueen tonttien läheltä. Tontille saa rakentaa loma-asuinrakennuksen 150 kerrosneliöä, josta asuinkerrosalaa saa olla enintään 120 krm2. Tontin voi vaihtoehtoisesti myös vuokrata, jolloin sinulle jää enemmän euroja rakentamiseen.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9706767
Sijainti
  • Enontekiö 
  • Hetta osayleiskaava Tontti 12, 99400 Enontekiö
Velaton hinta
  • 21 600 €
Myyntihinta
  • 21 600 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
047-893-12-1 määräala
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
8 700
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti on mahdollista myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta kerrallaan. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä. Tontit 1-9 rajoittuvat rantaan. Tonttien 10-15 ja järven välissä kapea tonttiin kuulumaton kaista, joka kaavassa merkinnällä MY (maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla ympäristöarvoja. Venettä voi pitää tontin kohdalla rannassa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tonteille tie perille, tieliittymän rakentamisesta tontille vastaa tontin ostaja/vuokraaja. Alueelle johtava tie on Vajemuotkan metsätie (ent. Kiekerörovan metsätie), jota tällä hetkellä hallinoivat yhdessä Enontekiö yhteismetsä ja Metsähallitus. Tielle ollaan perustamassa tiekuntaa joka päättää osakkaiden yksikkömaksuista ja tien kunnossapidosta. Tontin ostajan/vuokraajan tulee liittyä perustettavaan tiekuntaan ja vastata omalta osaltaan tien ylläpitoon kuuluvista kustannuksista. Tontit 10-15 sijaitsevat osakkuustien varrella, tonteille 1-9 johtaa osakkuustieltä Kiinteistökehityksen rakentama sivutie. Tontit 1-9 rajoittuvat rantaan. Tonttien 10-15 ja järven välissä on kapea tonttiin kuulumaton kaista, joka kaavassa merkinnällä MY (maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla ympäristöarvoja). Venettä voi pitää tontin kohdalla rannassa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hetan ympäristön ranta-alueiden osayleiskaavasta löytyy rakentamista koskevia määräyksiä, kaavamääräykset ohessa liitteenä. Tontin kaavamerkintä RA. Lisäksi rakentamiseen liittyvistä asioista saa lisätietoa Enontekiön kunnasta, Ounastie 165, 99400 Enontekiö (Hetta). Neuvonta puh. 040 487 6980.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Hetan kylä noin 10 km päässä, josta löytyy kaikki palvelut. Enontekiön lentokenttä sijaitsee noin 5 km päässä. Kalastus- ja metsästysluvat Eräluvat.fi -sivuilta: virkistyskalastusalue "Enontekiön erämaa 1551" ja metsästysalue "Hetta-Karesuvanto 1614".
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Ranta vieressä
  • Muotkajärvi

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.