Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Ruka Kitka, Alakitkantie, Ruka, Kuusamo

Hinta

60 000 €

Koko

6 000

Haaveiletko omasta lomamökistä kohteessa, jonka ympäristöstä löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Nyt myynnissä vapaa-ajantontti kuuluisan Kitkan rannalla (Kilkilösalmi). Rakentamisoikeutta on 150 k-m2. Tontilla on valmiina vankka laituri, veneenlaskuluiska ja lukittava teräspuomi sekä syvä veneväylä aivan laiturin vieressä. Kalamiehen unelmapaikka, josta on suora pääsy Kitkan kuuluisille ja laajoille muikkuvesille. Moottorikelkkareitti menee läheltä tonttia. Kitkajärvi (Kitka) on Suomen 20. suurin järvi. Järveen kuuluu kaksi osaa Yli-Kitka ja Ala-Kitka, joita yhdistää Kilkilösalmi Kuusamossa. Kitka on kokonaisuutena Suomen ainoa säännöstelemätön suurjärvi. Kohde sijaitsee n. 14 km etäisyydellä Rukan matkailukeskuksen monipuolisista palveluista. Ruka on vireä matkailukeskus, jossa riittää tekemistä ympäri vuoden. Laskettelukausi on pitkä, laskettelurinteet on käytössä lokakuulta toukokuuhun asti - yli 200 hiihtopäivää vuodessa!

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9712227
Sijainti
Velaton hinta
  • 60 000 €
Myyntihinta
  • 60 000 €
Lisätiedot maksuista
Sähkölinja menee tontin poikki, mahdollisuus upottaa maahan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-893-10-1
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
6 000
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Määräala. Ostaja maksaa lohkomiskustannukset. Maapohja helposti rakennettavaa moreenia, puusto on mäntyvaltaista. Rakentaminen vaatii poikkeamisluvan (rantarakentaminen). Mahdollisuus tehdä ensin vuokrasopimus, jossa purkava ehto: Mikäli vuokralaisen määräajassa hakemaa poikkeamislupaa ei myönnetä, vuokralaisella on oikeus purkaa vuokrasopimus. Vuokratontin voi myös ostaa poikkeamisluvan saannin jälkeen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra (3.600 €)on sidottu elinkustannusindeksiin. Koko 40 v. sopimusaikana ei muita vuokran määrän tarkistuksia (tontin voi ostaa kesken vuokrakauden). Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus.
Kaavoitustiedot
Rantarakentaminen vaatii poikkeamisluvan.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Noin 14 km:n etäisyydellä (kts. lisätiedot www.ruka.fi/palvelut): - Ostospaikat - Ruokailupaikat - Rukan lääkäriasema
Liikenneyhteydet
Kts. tarkemmin www.ruka.fi/palvelut: - Lentokenttä (lentokenttäbussi) - SkiBus Rukalla ja Kuusamossa - JunaBussi
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kitka

Ojala Tapio

Myyntineuvottelija (LKV)

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.