Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku

Omakotitalo | 2mh, oh, k, th, tkh, khh, kph / s, 2xwc, autotalli

Sahrakatu 11, Veitenmäki, Kaarina

Hinta

258 000 €

Koko

130

Vuosi

1972

Omakotitalo

Sahrakatu 11, Veitenmäki, Kaarina

Hinta

258 000 €

Koko

130

Vuosi

1972

________________________________________________ 70-LUVUN SELKEÄLINJAISTA ARKKITEHTUURIA ________________________________________________ Tämä upea talo edustaa oman aikakautensa parasta antia. 1970-luvun moderni arkkitehtuuri hylkäsi historialliset tyylit, koristeet ja tarpeettomat yksityiskohdat. Siirryttiin suoriin linjoihin, koruttomuuteen ja yksinkertaiseen toimivuuteen. Tässä talossa todellakin on sitä jotain. Suuret ikkunat toivottavat valon tervetulleeksi sisälle ja avarat yhteiset tilat ovat niin tyylikkäät, että tekisi mieli puhua jo edustuskodista. Tälle kodille on helppo menettää sydämensä. Arkkitehdille kaikki viisi tähteä ***** ISOJA REMONTTEJA TEHTY Talo on pitkälti ns. täystiilitalo ja merkittävimpiä remontteja ovat olleet: •Kattoremontti 1995 •Putkiremontti 1998 •Ikkunaremontti 1998 (itäpuoli) länsipuolelta huoltomaalattu 2010 •Keittiöremontti 2007 •Kylpyhuone, sauna ja wc-remontti 2013 •Lämmitysjärjestelmäremontti 2018 TYYLIKÄS PIHA Hurmaava yli 1190 m2 tontti on kokenut paljon uudistuksia viimeisen 10 vuoden aikana. Kivetykset, tiiliaidat ja upeat terassit sointuvat täydellisesti talon moderniin ilmeeseen. Ikivihreät rodot ja havut lisäävät tyyliteltyä ilmettä ja sulkevat pihan suojaisaksi keitaaksi. RANTA-ALUE Nyt myytävällä kiinteistöllä on osaomistus rantakiinteistöön, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä Kuusistonsalmen rannalla. Kiinteistöllä on venelaituri, uimaranta ja saunamökki, joka on omistajien vapaasti käytettävissä. Alue sijaitsee lukollisen portin takana aidatulla alueella. KENELLE Talo sopii ennen kaikkea pienelle perheelle tai pariskunnalle, koska talossa on vain 2 pääasiallista makuuhuonetta. Jos tämä voisi olla unelmiesi kotisi - mitä en yhtään epäile - suuntaa asuntonäytölle. ______________________________________________________ Helena Koivisto kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas Solid House Oy 044 323 3234 helena.koivisto@solidhouse.fi ______________________________________________________ PS. Etsitkö omalle asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään.

Tulosta PDF
print
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9713243
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2mh, oh, k, th, tkh, khh, kph / s, 2xwc, autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130
Muiden tilojen pinta-ala
18
Kokonaispinta-ala
148
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala (eli huoneistopinta-ala) 130 m2 perustuu rakennuspiirustuksiin sekä myyjän arvioon. Autotalli on noin 18 m2. Pinta-aloja ei ole tarkemitattu eikä kauppahinta perustu pinta-alaan vaan kokonaisuuteen (maapohja + rakennus yhdessä)
Kerrokset
1
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan
Velaton hinta
  • 258 000 €
Myyntihinta
  • 258 000 €
Lisätiedot maksuista
SÄHKÖ: Myyjän sähkönkulutusarvio (4 henkeä) on noin 15 000 kWh/vuosi. Tarkempaa arviota ei ole, koska öljylämmitys on vaihdettu vesi-ilmalämpöpumppuun vasta vuonna 2018. Arvio sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmitykseen käytettävän vesi-ilmalämpöpumpun kuluttaman sähkön. 0,13€/kWh laskettuna keskimääräinen kustannus on noin 162 €/kk sisältäen myös siirtomaksun. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen sähkösopimuksesta, asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutustavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. VESI: Oman kulutuksen ja Kaarinan kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. Tilastollinen keskiarvokulutus (koko Suomi) on noin 120 litraa/hlö/vrk. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 10-20 €/kk. VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta, jonka maksaa ostaja. Varainsiirtovero maksetaan ennen lainhuudon hakemista. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kaupanteon yhteydessä maksetaan kaupanvahvistajan palkkio. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (60 €/osapuoli). KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus omakotitalon kaupan yhteydessä. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti. KIINTEISTÖVERO: 451,80€/vuosi TIEMAKSUT: 0€/vuosi RANTAKIINTEISTÖN KUNNOSSAPITOMAKSU: Osuus noin 20 €/vuosi.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Katto uusittu 1995 ja tarkistettu viimeksi 2018 *** Käyttövesiputket ja lämmitysjärjestelmän putket uusittu ja tuotu kulkemaan pinnassa 1998 *** Itäpuolen ikkunat ja terassiovi uusittu 1998 *** Länsipuolen ikkunat ja ovi huoltomaalattu 2010 *** Autotallin sähköt uusittu 2008 *** Kylmiö purettu ja varasto muutettu makuuhuoneeksi rakennusluvan kanssa 2008. Makuuhuoneen lattia on myöhemmin muutettu rakennusteknisesti toimivammaksi 2017 (valokuvia löytyy) *** Pintaremonttia tehty 2007-2017 *** Piipunhattu asennettu 2008 *** Keittiö remontoitu 2007 *** Ilmalämpöpumppu asennettu 2010 *** Talon puuosien huoltomaalaus 2010 *** Terassi ja pergola rakennettu sekä piha kivetetty 2010 *** Takaterassi rakennettu 2014 *** Sauna ja pesutilat remontoitu 2013 *** Molemmat wc:t remontoitu 2012-2013 *** lämmitysjärjestelmä uusittu: öljylämmitys vaihdettu VILP-järjestelmäksi (vesi-ilmalämpöpumppu) 2018 *** Sähkötaulu lisätty 2018.
Lisätietoja kunnosta
Talo on hyvässä kunnossa. Kodit ovat asumista varten, joten pinnoissa toki löytyy elämisen jälkeä. Rakennukseen on tehty 2 kuntotarkastusta. Ensimmäinen tehtiin 2007 kun alkuperäinen rakennuttaja möi talon ja toinen tehtiin 2012 kun nykyinen omistaja osti talon. Molemmat tarkastukset on suorittanut Raksystems Oy. Talosta on siis olemassa paljon dokumentoitua tietoa. Kummassakaan tarkastuksessa ei havaittu mitään hälyttävää. Vaikka tarkastuksissa ei tätä mainita, niin viereisen Saaristotien rakennusvaiheessa 1990-luvun puolessa välissä räjäyttelystä ja maaperän muutoksesta johtuen alueen taloissa tapahtui painumaa. Tämän talon takapihan ikkunat mm. vaurioituivat. Asiat etenivät 90-luvulla vahingonkorvausvaateiksi. Vahingonkorvaukset on maksettu ja asia on jo 20 vuotta sitten loppuun käsitelty. Talon olohuoneen päädyssä voi huomata hieman vinoutta, mutta useammat eivät tätä asiaa edes huomaa, ellei siitä erikseen heille mainita. Ei toimenpiteitä vaativa asia.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Siirtyvät liittymät
Kaarinan kaupungin vesi- ja viemäriliittymät sekä Carunan sähköliittymä siirtyvät ostajalle kaupanteossa ilman eri korvausta
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: RAKENNUSMATERIAALIT: *** RAKENNUKSEN PERUSTUKSET/ALAPOHJA: Perustuksena todennäköisesti betonianturat. Alapohja betonilaatta, eristys ja pintabetonivalu. *** SEINÄRAKENNE: Ulkoseinät pääosin tiiltä, osittain puuta. Väliseinät pääosin tiiltä. Julkisivut tiiltä (lohkopintainen kalkkihiekkatiili) ja osittain puuverhoilu. *** KATTORAKENNE: Tasakatto, josta vedet on ohjattu kahteen sadevesiputkeen. Katteena 2018 uusittu bitumikermikate. /// TALOTEKNIIKKA: *** LÄMMITYS: Lämmönlähteenä on ilmasta veteen -lämpöpumppu (VILP). Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisten patterien avulla. Olohuoneessa lisäksi ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää kesällä myös viilennykseen. *** ILMANVAIHTO: Painovoimainen. *** KÄYTTÖVESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄT: Liitetty kunnan verkkoon.
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2007. Varustus: täyskorkea pakastin (2017), täyskorkea jääkaappi (2018), induktiokeittotaso (2017), integroitu kiertoilmauuni (2017), liesituuletin ja astianpesukone. Tasot, hana ja tiskiallas uusittu 2018.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat ja sauna remontoitu 2012-2013. Vesieristetty ja laatoitettu. Lattialämmitys. Remontista valokuvia.
WC-tilojen kuvaus
Molemmat WC:t remontoitu 2013
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kaapistot uusittu. Seinälaatat alkuperäiset retro-laatat, lattia maalattu. Vesipiste ja pesukoneliitäntä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-428-2-102
Tontin pinta-ala
1 190
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Koivisto Helena

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

Solid House Oy LKV, Turku

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku
SKVL jäsenyritys

Solid House Oy LKV, Turku

placeEerikinkatu 13, 3 krs.,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.