Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku

Omakotitalo | 3-4h + k + kph / khh + eril. wc + ulkosauna

Rohdintie 17, Littoinen, Kaarina

Hinta

223 000 €

Koko

95

Vuosi

1921

_____________________________________________________ REMONTOITU KOTI LITTOISISTA _____________________________________________________ Tämä lähes satavuotias ryhdikäs, hirsirunkoinen omakotitalo on saanut uuden elämän täydellä remontilla. Kaarinan Littoisissa oleva omakotitalo sijaitsee omalla, 1090 m2 hyvin hoidetulla puutarhatontilla. Talo on valmistunut 1921, jonka jälkeen sitä on laajennettu 50-luvulla. Talossa on tehty erittäin kattavat remontit: -Julkisivu maalattu 2006 -Sisäkaton lisäeristeet 1988 -Sisäseinien lisäeristeet 2006 -Ikkunat uusittu 2006 -Vanhat ikkunat maalattu 2013 -Ulko-ovet uusittu 2006 -Tiilikatto pesty ja tiiliä vaihdettu 2013 -WC, kph ja khh remontoitu 2006, vesieristeet uusittu -Yleinen peruskorjaus tehty 1988 ja 2006 -Lämminvesivaraaja vaihdettu 2006 -Vesijohdot uusittu 2006 -Viemäriputket uusittu 1988 ja 2006 -Vesikalusteet (hanat yms.) uusittu 2006 -Ilmanvaihtokanavat uusittu 2006 -Vanha sähköpääkeskus käytössä. Muutama uusi keskus lisätty 2006 -Kaikki sähköt uusittu 2006 Näiden lisäksi tehty paljon huoltotöitä, joista erillinen liite. Pyydä välittäjältä. Harvoin löytyy näin hyvin hoidettua taloa. Tilava eteinen, jossa paljon kaappitilaa ottaa uudet asukkaat vastaan tähän persoonalliseen kotiin. Aulasta kulku jatkuu kauniin olohuoneen läpi vaaleaan, juuri kunnostettuun ajattomaan keittiöön, joka kruununa on toimiva puuhella. Täältä löytyy mukavasti pöytätilaa ja paljon kaappeja. Keittiöstä kulku kylpyhuoneeseen, jonka takana tilava kodinhoitohuone. Talon perältä löytyy kodin ensimmäinen, tilava makuuhuone, jossa koko seinän levyinen kaapisto. Talon toisessa päässä sijaitsee kodin päämakuuhuone, jota hallitsee tunnelmallinen takka. Makuuhuoneen toisella puolella on juuri sopivan kokoinen, erillinen työtila, jota vastapäätä löytyy valoisa vaatehuone ikkunalla. Talon kuistilta voi nauttia omasta, tasaisesta, hyvin hoidetusta puutarhasta, jonka perältä löytyy ihastuttava punainen pihasauna. Tämä hurmaavaan pihasaunan persoonallinen saunakamari kutsuu saunojat remontoituun puulämmitteiseen saunaan. Talon pohja on avointa tilaa, jossa on erillinen maakellari ja ullakko on avointa tilaa, joten varastointiin löytyy riittävästi tilaa. Pihan varasto on alkuperäinen ja se jakaa rajan naapurin kanssa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! ______________________________________________________ SOLID HOUSE OY Eetu Lehtinen Asuntomyyjä, Osakas, MBA 045 7876 0626 eetu@solidhouse.fi facebook: @solidhouseeetu instagram: solidhouse_eetu ______________________________________________________ OMAN ASUNNON MYYNTI Etsitkö omalle asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään. Lisätietoja minusta ja aitoja asiakaspalautteita löydät sivulta: www.solishouse.fi/eetu-lehtinen

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9736219
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + k + kph / khh + eril. wc + ulkosauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95
Kokonaispinta-ala
95
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala (eli huoneistopinta-ala) 95 m2 perustuu rakennuspiirustuksiin sekä myyjän arvioon. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu eikä kauppahinta perustu pinta-alaan vaan kokonaisuuteen (maapohja + rakennus yhdessä)
Kerrokset
2
Rakennusvuosi
1921
Käyttöönottovuosi
1921
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
  • 223 000 €
Myyntihinta
  • 223 000 €
Kiinteistövero
195,15 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
SÄHKÖ: Myyjän sähkönkulutusarvio (2 henkeä) on noin 13 000 kWh/vuosi. Tarkempaa arviota ei ole. Arvio sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmitykseen käytettävän ilmalämpöpumpun ja sähkökäyttöisen lattialämmityksen kuluttaman sähkön. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen sähkösopimuksesta, asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutustavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. VESI: Oman kulutuksen ja Kaarinan kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. Tilastollinen keskiarvokulutus (koko Suomi) on noin 120 litraa/hlö/vrk. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 10-20 €/kk. VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta, jonka maksaa ostaja. Varainsiirtovero maksetaan ennen lainhuudon hakemista. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kaupanteon yhteydessä maksetaan kaupanvahvistajan palkkio. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (60 €/osapuoli). KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus omakotitalon kaupan yhteydessä. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti. KIINTEISTÖVERO: 195,15€/vuosi TIEMAKSUT: 0€/vuosi.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tulisija
  • Takka
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneen ja ulkoeteisen komerot..
Tehdyt remontit
-Julkisivu maalattu 2006 -Sisäkaton lisäeristeet 1988 -Sisäseinien lisäeristeet 2006 -Ikkunat uusittu 2006 -Vanhat ikkunat maalattu 2013 -Ulko-ovet uusittu 2006 -Tiilikatto pesty ja tiiliä vaihdettu 2013 -WC, kph ja khh remontoitu 2006, vesieristeet uusittu -Yleinen peruskorjaus tehty 1988 ja 2006 -Lämminvesivaraaja vaihdettu 2006 -Vesijohdot uusittu 2006 -Viemäriputket uusittu 1988 ja 2006 -Vesikalusteet (hanat yms.) uusittu 2006 -Ilmanvaihtokanavat uusittu 2006 -Vanha sähköpääkeskus käytössä. Muutama uusi keskus lisätty 2006 -Kaikki sähköt uusittu 2006 Tämän jälkeen on hyvin hoidettu vuosittain. Näistä remonteista erillinen liite.
Lisätietoja kunnosta
Koska kodit ovat asumista varten, normaalia kulumaa ja elämisen jälkeä luonnollisesti löytyy. Se kuuluu asiaan, kun myydään käytettyä taloa. Remontin tarve riippuukin täysin ostajan vaatimustasosta. Mahdolliset pintaremontin tarpeet on jo otettu huomioon asunnon hintapyynnissä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Myyjä on tilannut lain edellyttämän energiatodistuksen
Asbestikartoitus
  • Rakennus on rakennettu aikana, jolloin rakennusmateriaaleissa ei ole käytetty asbestia. YLEISTIETOA ASBESTISTA: Vuonna 2016 asbestilainsäädäntö uudistui. Mitä sinun tulee tietää tästä? Asbesti on sidosaine ja sitä on hyvien ominaisuuksiensa vuoksi käytetty pääasiallisesti vuosina 1940-1990 joissain rakennusmateriaaleissa (mm. saumalaasteissa, putkieristeissä, liimoissa, palonsuojalevyissä jne.) Suomen rakennusteollisuus lopetti asbestin käytön rakennusmateriaaleissa 1988. Asbestipitoisten tuotteiden maahantuonti, valmistus ja myynti on ollut kiellettyä 1.1.1993 alkaen ja sen käyttö on kielletty kokonaan 1.1.1994. Rakenteissa oleva asbesti EI OLE terveydelle vaarallista, eikä ehjiä asbestipitoisia materiaaleja ole erikseen tarvetta poistaa rakennuksesta. Vaara liittyy asbestipitoisten materiaalien purkamiseen, jolloin ilmaan voi levitä terveydelle haitallista pölyä ja kuituja. Tämän vuoksi ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten rakenteita purkavien korjaustöiden osalta on otettava huomioon laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Kyseessä on työsuojeluun liittyvä laki, jolla pyritään suojelemaan työntekijöitä. Käytännössä siis ennen 1994 valmistuneissa tiloissa ja rakennuksissa on rakenteita purkavan remontin yhteydessä (tietyissä tilanteissa) teetettävä asbestikartoitus purettavaan kohtaan. Näytteen otto ja tutkiminen maksaa noin 150€-250€. Mikäli asbestia löytyy, rakenteiden purkaminen vaatii edellä mainittuja suojatoimenpiteitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
suora sähkökäyttöinen lattialämmitys, takka, ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu Rakennusmateriaali: Alapohja rossipohja, ulkoseinärakenteet hirttä, kuin myös väliseinät hirsirunkoisia. Kaikki sisäseinät kipsilevyä.Rakennusmateriaali: RAKENNUSMATERIAALIT: *** RAKENNUKSEN PERUSTUKSET/ALAPOHJA: Rossipohja. *** SEINÄRAKENNE: Ulkoseinät puuta. Hirsirunko*** KATTORAKENNE: Harjakatto, jossa tiilikate, jonka alla konesaumattu peltikate TALOTEKNIIKKA: *** LÄMMITYS: Lämmönlähteenä suora sähkölämmitys. Lämmönjako tapahtuu sähkökäyttöisen lattialämmityksen kanssa, paitsi ulkoeteisessä ja erillisessä WCssä patteri. Olohuoneessa lisäksi ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää kesällä myös viilennykseen. *** ILMANVAIHTO: Koneellinen lämön talteenotolla. *** KÄYTTÖVESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄT: Liitetty kunnan verkkoon.
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2006. Varustus: täyskorkea jääkaappipakastin (2006) keraaminen liesi (2006) liesituuletin ja astianpesukone (2006). Tasot, hana ja tiskiallas uusittu 2006. Keittiön seinät ja kaapit maalattu (2018)
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat ja kodinhoitohuone remontoitu 2006. Vesieristetty ja laatoitettu. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
WC remontoitu 2006. Vesieristetty ja laatoitettu. Sähköpatteri.
Saunan kuvaus
Puulämmitteinen pihasauna. Remontoitu 2006. Kantovesi. Saunatuvassa ei erillistä lämmitystä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: KHH remontoitu 2006. Pesukoneliitäntä
Säilytystilojen kuvaus
Ullakkokerros ja kellari avointa säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja.
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-427-2-176
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 090
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tasainen puutarhatontti, rajalla yhteinen varastorakennus naapurin kanssa.
Tontin nimi
Urpula
Tehokkuusluku
0.2
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki/rakennusvalvonta 02 5884816
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
saunarakennus, varasto saunarakennus valmistunut 1947 ja varasto 1920. Varasto sijaitsee tontin rajalla.
Palvelut
Palvelut: Päiväkoti: Nipsikadun päiväkoti Koulut: Ristikallion koulu
Pihan kuvaus
Suojaisa, hyvin hoidettu piha, jossa paljon istutuksia.

Lehtinen Eetu

Asuntomyyjä, partner, MBA

Solid House Oy LKV, Turku

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku
SKVL jäsenyritys

Solid House Oy LKV, Turku

placeEerikinkatu 13, 3 krs.,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.