Kerrostalo | 3h + k + kh + parv.

Aurinkokatu 7, Keinusaari, Hämeenlinna

Hinta

295 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

2000

Tämä on vähän asuttu, kaunis, uniikki, rakennusajan ainoa yksilöllinen ja korkeatasoinen kolmio omalla tontilla. Näkymä edessä olevaan puistoon, Vanajavesi, kaupungin keskusta. 3 asuinhuonetta, upea keittiö, kaunis iso kylpyhuone ja 9 m2:n lasitettu parveke. Portaaton sisäänkäynti ja avaralla hissillä asunnon ovelle. Mahd. ostaa olohuoneen myöhäisbarokkikalusteet. Läh. puh. 0440 637050. Näyttö sopimuksen mukaan. Yksityiskohtaisemmin: - KYLPYHUONE saa luonnonvaloa korkeasta lasitiili-ikkunasta. Seinä-WC-istuin, johon pidesuihku omalla altaalla. 170 sm:n kylpyamme. Tasollinen tilava pesuallas pyyheringillä. Runsaasti kaappitilaa ja peilejä. Kauniit seinä- ja lattiakaakelit sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Huomaa valokuvista lattian avaruus - vain kylpyamme "seisoo" lattialla, joten siivouskin on mutkatonta. - Huomaa erityisesti myös, että kaikki sähkö- ja vesijohtoputkitukset on upotettu rakenteeseen. - ASUINHUONEIDEN lattiat ovat vaaleaa vaahteraa kokopuupalaparkettia (ei siis viilutettua vanerilautaa). - Kaikkien huoneiden katot on tasoitettu elementtisaumoista sileiksi (rakentajan ruiskutasoitus ei tasoita elementtisaumoja). - Katonreunat on listoitettu. - Seinät on maalattu valkoisiksi. - SISÄÄNTULON rajaa olohuoneessa lasitiiliseinämä. - KEITTIÖSSÄ luontevan työskentelyn varmistaa huolellisesti suunniteltu kalustus; kivitasot, työtasotaustat peiliä, työtasokorkeuteen sijoitettu kiertoilmauuni, erillinen keittotaso. Erikoismitallinen ruokailuvälinelaatikosto ja leipojan toive erillisellä leivinlaudalla kalusteessa sekä paljon muuta laatikko- ja kaappitilaa, osin lasiovin. Kaapiston yllä kaunis lasitiilinauha ja ovenvierusikkuna olohuoneeseen. Lattiapinnoitus on raikkaan mustavalkoruutuinen pehmeä ja nestettä kestävä muovimatto, myös kiinteiden kalusteiden alla. - PYYKINPESUTORNILLE on tila keittiössä valmiilla putkituksella ja sähköpisteillä sekä vesihanalle oma allas työtasolla. - ASUNNON KAIKKI OVET ovat kokopuuta (eivät siis kovalevystä ns. sisustus- tai laakaovia), ja makuuhuoneen ovet ikkunoin. - LASITETTU PARVEKE on 9 m2, johon ikkunat olohuoneesta koko veveydeltä ja parvekkeen molemmissa päädyissä on makuuhuoneiden toiset ikkunat parvekkeelle. Kaupungin keskusta Vanajaveden rannalla, edessä kaunis puisto, jonka läpi talvella näkymä ydinkeskustaan, ja kesällä näkymän verhoavat lehtipuut. Muuta asumisen arvoa: - Rakennusmääräyksen mukaan jokaiselle asunnolle on autopaikka, ja tälle rakennusaikaan ostetulle asunnolle on autopaikka n:o 6, joka on lähellä suoraan asunnon ulko-ovesta pihan laidalla. - Puhdas ja rauhallinen ympäristö. - Kaikki palvelut lähellä. - VR-asemalle vajaan 10 min kävely ja samoin toisaalla keskustan torille. - Moottoritietä 100 km Helsingin keskustaan ja junamatkaan kuluu n. 1 tunti. Vapautuu omistajalta. Yhteys omistajaan puhelimella n:oon 0440 637050.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
973802
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kh + parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2000
Vapautuminen
Vapautuu omistajalta.

Hinta

Myyntihinta

295 000,00 €

Velaton hinta

295 000,00 €

Neliöhinta

5 175,44 €/m²

Vastike

Hoitovastike

217,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

217,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

- auton katospaikka 15,00 €/kk
- auton pistokepaikka 10,00 €/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on upealaatuinen. Siis kaikin osin, jo rakennusvaiheessa myös laadullisesti poikkeava kohteen kaikkiin muihin asuntoihin nähden.
Energialuokka
C (2013)
Tontin omistus
Oma

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Keinusaari, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Omistaja

Yksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.