Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Ylläs, Äkäslompolo Maahisentie, Velhotar Kortteli RA 457-2, tontti 105-90, Äkäslompolo, Kolari

Hinta

107 600 €

Koko

860

Maahisentien alue sijaitsee Kolarin kunnassa Äkäslompolossa keskeisellä paikalla laskettelukeskukseen johtavan tien läheisyydessä. Matkaa laskettelurinteille on noin kaksi kilometriä, hiihtolatu ihan vieressä ja Äkäslompolon kylän palvelut kävelymatkan päässä. Tontti on monien mahdollisuuksien rakennuspaikka ja sijaitsee erinomaisella paikalla. Maaperältään tontti on kuivaa mäntykangasta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9762012
Sijainti
  • Kolari Äkäslompolo
  • Ylläs, Äkäslompolo Maahisentie, Velhotar Kortteli RA 457-2, tontti 105-90, 95970 Äkäslompolo

Hinta

Myyntihinta

107 600,00 €

Velaton hinta

107 600,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
273-402-105-90
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
860 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Tontin nimi
RA 457-2
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Ostoskeskus Äkäslompolon kylässä parin kilometrin päässä, ravintoloita, Ylläsjärven puolelle Maisematietä n 15 km, Kittilään hieman yli 30 km ja Kolariin noin 40 kilometriä.
Muut palvelut: Laskettelurinteille on pari kilometriä, hiihtolatu ihan vieressä ja Äkäslompolon kylän palvelut kävelymatkan päässä, kylpylä Ylläsjärvellä.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, bussilla, lähin rautatieasema Kolarissa ja Rovaniemellä sekä lentoasema Kittilässä ja Rovaniemellä.
Ajo-ohjeet
Kolarista tultaessa Lompolontieltä oikealle Tunturintielle, jota n. 2,2 km ja edelleen oikealle Maahisentielle. Tontit sijoittuvat Maahisentieltä vasemmalle Mettiäisentien ja Usvametsäntien varsille. Ylläsjärveltä tultaessa Maisematietä Äkäslomploon ja edelleen Tunturitietä Maahisentien risteykseen n. 2 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kolari

Asuinalueena Äkäslompolo, Kolari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekkinen Paula

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.