Vapaa-ajan tontti

Syöte, Pytkynharju, Pumerankikuja Kortteli 42, tontti 1, Syöte, Pudasjärvi

Hinta

12 500 €

Koko

782

Tontti sijaitsee Pumerankikujan varrella rauhallisella paikalla. Reunatontti, jonka ympärillä on mäntymetsä ja harjumaisemat. Pytkynharjulta on suora yhteys hiihto- ja maastopyöräreitille sekä patikointipolulle. Myös moottorikelkkareittiyhteys pidemmille retkille. Iso-Syötteen (noin 6 km) ja Pikku-Syötteen matkailukeskus, Syötteen kansallispuisto sekä Iso-Syötteen retkeilyalue tarjoavat monipuoliset luontoharrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Pytkynharjun läheisyydessä sijaitsee Naamankajärvi, jonne voi pulahtaa vilvoittelemaan kesähelteillä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9764580
Sijainti
  • Pudasjärvi Syöte
  • Syöte, Pytkynharju, Pumerankikuja Kortteli 42, tontti 1, 93100 Pudasjärvi

Hinta

Myyntihinta

12 500,00 €

Velaton hinta

12 500,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-408-82-96
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
782 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
78 m²
Tontin nimi
42
Tehokkuusluku
0.1
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä. Sähköliittymän hinnat paikallisen sähkönsiirtoyhtiön hinnaston mukaisesti. Liittyminen kunnallistekniikkaan (vesi ja viemäri) kaupungin hinnaston ja kiinteistön koon mukaisesti. Liittymän myy Pudasjärven kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Muut palvelut: Lähialueella Syötteen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut. Syötteellä on mm maastopyörä- ja mönkijäreittejä.
Ajo-ohjeet
Pudasjärveltä tietä nro 20 (Kuusamontie) Taivalkosken suuntaan 28 km, josta vas. Rytinkisalmentielle. Tätä tietä 15,7 km, josta oik. Syötekyläntielle. Tätä tietä 7,5 km; josta vas. (viitta 2 Tunturikylä) Isosyötteentielle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pudasjärvi

Asuinalueena Syöte, Pudasjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Puurunen Tarja

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.