Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus
Kohteen kuva

Vapaa-ajan tontti

Kaunispää Laanipalo (283/1),Jäkälätie Kortteli 283 Tontti 1, Saariselkä, Inari

Hinta

35 000 €

Koko

1 900

Tontti sijaitsee latujen ja retkeilyreittien vieressä lappilaisessa ympäristössä. Maapohjaltaan tontti on kuivaa mäntykangasta. Laanipalon tontit sijaitsevat vain noin parin kilometrin päässä Saariselän palveluista. Tasokkaiden palveluiden lisäksi Saariselällä on laskettelijoille rinteitä ja luonnossa liikkujille runsaasti hyvin merkittyjä hiihto- ja vaellusreittejä. Erämaat avautuvat joka suuntaan: Idässä on varsinainen Saariselkä, lännessä Ivalojoen kullanhohtoinen erämaa, pohjoisessa Luton ja Tsarmitunturin kairat ja etelässä Sompion aavat. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9787960
Sijainti
  • Inari Saariselkä
  • Kaunispää Laanipalo (283/1),Jäkälätie Kortteli 283 Tontti 1, 99830 Saariselkä
Velaton hinta
  • 35 000 €
Myyntihinta
  • 35 000 €
Lisätiedot maksuista
Saariselän alueen latujen ylläpidosta vastaa Saariselän huolto-osuuskunta. Latuhuolto-osuuskuntaan liittyvät alueen loma- ja liiketontin omistajat/haltijat.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
148-893-104-1
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 900
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
283
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Elinkustannusndeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrattuasi tontin voit ostaa sen kesken vuokrakauden, mikäli vuokrasopimuksessa on osto-optio. Tarkempia lisätietoja saat myyjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Saariselän matkailukeskuksen palvelut sijaitsevat alueelta noin pari kilometriä pohjoiseen. Ivalon kirkonkylään on matkaa noin 30 kilometriä. Ivalossa on lentokenttä. Lisätietoa palveluista: Saariselän alueella on runsaasti palveluita ravintoloita, kauppa, pieniä myymälöitä, hotelleja, kylpylä. Saariselällä on lisäksi kappeli.
Liikenneyhteydet
Omalla tai julkisilla kulkuneuvoilla, lentokenttä Ivalossa, linja-autoyhteys Saariselälle Rovaniemeltä ja Ivalosta
Ajo-ohjeet
4-tieltä käännytään oikealle Laanilaan, josta Laanilantietä Saariselän suuntaan noin kilometri ja edelleen vasemmalle Laanipalontielle. Saariselältä tultaessa noin 2 kilometriä Saariseläntie-Laanilantie-Laanipalontie Tontti sijaitsee Jäkälätiellä. Tontilla on tonttitaulu.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.