Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Taivalvaara (217/2) Kortteli217/Tontti2, Taivalkoski

Hinta

13 000 €

Koko

993

Tästä tontti luontoharrastuksien tukikohdaksi. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Kesällä Koillismaan parhaimmat patikka/kuntopolut, marjastus- ja metsästysmaat sekä kalastusvedet. Talvella Taivalvaaran laskettelukeskus on mainio laskettelupaikka harrastajalle ja etenkin lasten kanssa laskeville. Kaksi hissiä ja kuusi rinnettä tarjoavat liikuntaa parhaimmillaan. Pisin rinne on 700 metriä ja mahtuu joukkoon myös yksi mustaksi luokiteltu tekniikkarinne. Valaistu kuntolatu aivan vieressä. Koillismaan paksulumisen seudun runsas kelkkareitistö käytössäsi. Kuntakeskuksen palvelut lähietäisyydelläsi. Tonteilla täydellinen kunnallistekniikka, joten voit rakentaa luontoharrastuksillesi huolettoman ja korkeatasoisen tukikohdan. Erinomainen valtatieyhteys Oulusta.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9804608
Sijainti
  • Taivalkoski 
  • Taivalvaara (217/2) Kortteli217/Tontti2, 93400 Taivalkoski
Velaton hinta
  • 13 000 €
Myyntihinta
  • 13 000 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
993
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla kaunis metsäpuusto. Kivennäismaapohja.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
217
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra, 6 % listahinnasta, on sidottu indeksiin. Koko 40 v. sopimusaikana ei muita vuokran määrän tarkistuksia (tontin voi ostaa kesken vuokrakauden). Vuokraopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennukset on liitettävä alueen yleiseen vesi- ja viemäriverkkoon. Sähköliittymämaksu: Paikallisen jakeluyhtiön hinnaston mukaisesti. Vesihuoltoliittymämaksu: Kunnan hinnaston mukaisesti.
Kaavoitustilanne
Rakennuskaava
Palvelut
Palvelut: Taivalkosken kuntakeskuksen monipuoliset palvelut mm. hotelliravintola Herkko. Syöte, Ruka ja Ranuan eläinpuisto päivämatkan etäisyydellä.

Ojala Tapio

Myyntineuvottelija (LKV)

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.