Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kahdeksas päivä Oy
Kahdeksas päivä Oy
Kohteen kuva

Muu

Markkinamäentie 79 A, Ahvenkoski, Loviisa

Hinta

148 000 €

Koko

-

Vuosi

-

Loviisan Ahvenkoskella, liikenne- ja sotahistoriallisesti merkittävästä kulttuuriympäristöstä löytyy pala historiaa, sitä arvostavalle. Ahvenkosken osayleiskaavan mukaan Jennilän tila sijaitsee pääosin A- (asuntoalue) osin MY- (maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja) ja osin arvokkaan geologisen muodostuman alueella. Kaavan mukaan kiinteistöllä sijaitsee arvokas rakennus. Rakennuksissa suoritettavien korjaus- ja muutostöiden ja käyttötarkoitusten muutosten on oltava sellaisia, että rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti tai maisemakuvan kannalta arvokas luonne säilyy. Maankäyttö- ja rakennuslain 41§:n 2 momentin perusteella määrätään, että arvokasta rakennusta ei saa purkaa. Loviisan kaupungin tietojen mukaan rakennusten mahdolliseen purkamiseen on haettava lupa ja luvan saamisesta ei ole takeita. Ahvenkosken osayleiskaavan sekä maankäyttöinsinöörin mukaan A-alueella uusien alueiden toteuttaminen on tarkoitettu perustuvan asemakaavaan eli rakentaminen vaatii alueen asemakaavoittamisen. Jennilän tilan yhteydessä myydään Helmiranta 434-481-1-20 rantapalstat. Palstat sijoittuvat osayleiskaavassa MY- (maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja) ja LV- (Venevalkama) alueille. Venevalkama alueita toteutettaessa on oltava yhteydessä Museoviraston meriarkeologian yksikköön vedenalaisten muinaisjäännösten selvittämiseksi.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9822906
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Omistusmuoto
Lisätietoja pinta-alasta
Loviisan kaupungin tietojen mukaan ennen vuotta 1947 ei vaadittu rakennuslupia, joten rakennuksista ei ole saatavilla rakennuslupa-piirustuksia. Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan rakennuksen 102555680R asuinhuoneistoala on 32m2 ja kerrosala 49m2 ja rakennuksen 102555681S kerrosala 33m2. Huoneistojen pinta-alaa ole tarkistusmitattu, nykyisin käytettävän huoneiston alan laskemismenetelmän mukaisesti (standardi SFS 5139). Tämän vuoksi ilmoitettu pinta-ala saattaa poiketa todellisesta huoneistoalasta.
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
  • 148 000 €
Myyntihinta
  • 148 000 €
Kiinteistövero
230,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero Helmiranta palstojen osalta on n. 40 €.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Tilan 434-481-1-525 yhteydessä myydään Helmiranta 434-481-1-20 rantapalstat 0,0984 ha. Myyntihinta 6000€ .
Lisätietoja kunnosta
Kiinteistöllä sijaitsee omistajien tietojen mukaan vain arvottomia rakennuksia. Sähköasennukset tulisi tarkistaa luvan omaavan henkilön toimesta.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Asbestikartoitus
  • Rakennus on rakennettu aikana, jolloin rakennusmateriaaleissa saatettiin käyttää asbestia. Purettavien materiaalien asbestipitoisuus tulee asianmukaisesti selvittää työturvallisuuden ja suojaustarpeen määrittelemiseksi. Asbestikartoitusta ei ole tehty.
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja: Tontilla ei ole omaa kaivoa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Saunan kuvaus
Vanha saunarakennus, jossa puukiuas.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
434-481-1-525
Tontin pinta-ala
8 475
Tie perille
Kyllä
Kaavoitustiedot
Asiakaspalvelutoimisto lovinfo@loviisa.fi Puh. 019555555
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Ranta
  • Kiinteistön yhteydessä myydään rantapalstat 434-481-1-20

Saksa Laura

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Kahdeksas päivä Oy

Kahdeksas päivä Oy
Kahdeksas päivä OySKVL jäsenyritys

Kahdeksas päivä Oy

placeMetsänneidonkuja 12,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.