Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus
Kohteen kuva

Vapaa-ajan tontti

Sodankylä Kitinen/Tuollopalo Tuollontörmä, Sodankylä

Hinta

13 000 €

Koko

4 356

Tuollopalon alue sijaitsee entisen Kitisen nykyisen Kohkosen altaan rantamaisemiin. Maapohjaltaan tontit ovat tasaisia, mäntykankaisia. Kohkosen allas (rakennettu v. 1990) on Kitisen alin voimalaitosallas. Altaalle on rakennettu venesatamat voimalaitokselle, Suvannon kylään ja Räkki-Luostolle. Rantautumispaikat ovat Myllyojalla (kämppä, varaustupa ja tulipaikka),Jurmussa (laavu) ja Nikittäjässä (tulipaikka). Kalastona on runsaasti haukea ja ahventa, sattumataimenia ja kirjolohia. Kalastuslupana Kohkosen altaalla käy Pelkosenniemen kalastuskunnan lupa tai Lapin läänin viehekortti. Rakennuspaikan edustalla oleva ranta-alue on Kemijoki Oy:n maata. Rannan käytöstä tulee sopia erikseen Kemijoki Oy:n kanssa. Veneen säilytystä varten on tilan Tuollontörmä hyväksi muodostettu oikeus tilalle Tillunranta. Rakennuspaikalle johtavalla tiellä on puomi. Puominavain luvutetaan tontin myynnin/vuokrauksen yhteydessä. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9825656
Sijainti
  • Sodankylä 
  • Sodankylä Kitinen/Tuollopalo Tuollontörmä, 99550 Aska
Velaton hinta
  • 13 000 €
Myyntihinta
  • 13 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
758-411-5-20
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
4 356
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
Tuollontörmä
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta.Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asuntorakennuksen ja saunan sekä varastorakennuksen tai -katoksen.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Luoston rinnekeskukseen alueelta on matkaa vain noin 15 kilometriä ja Sodankylän kirkonkylän palveluihin noin 23 km. Lisätietoa palveluista: Pyhä-Luoston matkailukeskusalueen palvelut lähellä.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla.
Ajo-ohjeet
4-tieltä Askan kylän eteläpuolelta Alakitisentietä noin kuusi kilometriä, pistotie rantaan soranottopaikan liittymän jälkeen. Tontille Tuollontörmä kulkutiellä lukittu puomi. Avain puomiin luovutetaan tontin luovutuksen yhteydessä.

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.