Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku

Omakotitalo

Uittamontie 29, Vähäheikkilä, Turku

Hinta

369 000 €

Koko

210

Vuosi

1952

___________________________________________________________ 50-LUVUN TWISTIÄ HUIPPUSIJAINNILLA VÄHÄHEIKKILÄSSÄ ___________________________________________________________ Vain 2,5 km Turun ydinkeskustasta! OMALLA PUUTARHATONTILLA TALO, JOSSA TILAA ELÄÄ Tämän lähempää keskustaa on omakotitaloa vaikea löytää. Suurella ja uskomattoman upealla omalla tontilla on nyt tarjottimella koti, jossa tila ei lopu kesken: Yli 200 m2 valmiina palvelemaan suurta perhettä tai muuten tilaa tarvitsevaa. Mahdollisuus yhdistää esim. kotitoimisto tai yritys saman katon alle. Tilat ovat moninaiset ja kellarista löytyy myös autotalli. Pihapiiri on puutarhamainen ja vihreä myös talvella - kiitos upeiden havuistutusten. Puutarha, kivetykset ja terassi luovat harmonisen kokonaisuuden. Erikoisuutena tontilta löytyy myös ihastuttava kissapergola, joka onkin jäänyt monen täällä liikkuvan ohikulkijan mieleen. YMPÄRISTÖ Useita kaupallisia palveluita löytyy läheltä ja myös ruokakauppa Lidl on juuri auennut Vähäheikkiläntielle. Suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit sijaitsevat aivan naapurissa: •Braheskolan: alakoulun luokat 1-2, esikoulu ja päiväkoti •Vähäheikkilän alakoulu ja esikoulu •Touhulan liikuntapäiväkoti heti tien toisella puolella sekä Myllymäentien päiväkoti Alueelta löytyy upeita kallioita, lenkkipolkuja ja metsiä. Merkityt luontopolut (Paavon polut) avautuvat melkein kotiovelta. Läheiseillä Uittamon alueella on uimaranta, joka hellii kesällä auringon palvojia ja talvella avantouimareita. Vähäheikkilän viereinen Pihlajaniemen ranta-alue (vanha kasarmin alue) tullaan myös kaavoittaamaan tulevaisuudessa ja sinne on suunnitteilla kahvila, ravintola, uusi uimaranta ja mahdollisesti paljon muutakin aktiviteettia. PERUSKORJATTU TALO Talolla on pitkä historia ja rakennus on kokenut kokonaisvaltaisen peruskorjauksen aikanaan 80- ja 90-luvulla. Julkisivuremontti valmistui pari vuotta sitten. Taloon on asennettu ekologinen ja edullinen puupellettilämmitys. Helppo, vaivaton ja täysin automatisoitu lämmitysjärjestelmä keventää kukkaroa ja omaatuntoa. Tervetuloa ”melkein” keskustaan asumaan. Valitse tulevaisuuden uusi suunta Vähäheikkilästä. ______________________________________________________ SOLID HOUSE OY Helena Koivisto laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas 044 323 3234 helena.koivisto@solidhouse.fi ______________________________________________________

Tulosta PDF
print
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9840738
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
210
Kokonaispinta-ala
210
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-alatieto 210 m2 perustuu rakennuspiirustuksiin, eikä kellarin pinta-alaa ole laskettu tähän mukaan. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä kiinteistön kauppahinta perustu pinta-alaan vaan kokonaisuuteen: maapohja ja rakennus yhdessä.
Kerrokset
3
Rakennusvuosi
1952
Käyttöönottovuosi
1952
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupantekopäivästä tai sopimuksen mukaan
Velaton hinta
 • 369 000 €
Myyntihinta
 • 369 000 €
Lisätiedot maksuista
LÄMMITYS: Pelletti: 1250€/vuosi (104€/kk). *** SÄHKÖ: Sähkön kulutus on aina riippuvainen omasta sähkösopimuksesta, kulutustavoista, asumistavoista, kodinkoneiden ja muiden laitteiden käyttöasteesta jne. Myyjällä ollut noin 15 000 kwh/vuosi. *** VESI: Oman kulutuksen ja Turun kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen noin 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. *** JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä (noin 10-20 €/kk). *** KIINTEISTÖVERO: 928,60€/vuosi. MUITA KIINTEISÖKAUPAN YHTEYDESSÄ OSTAJALLE TULEVIA KUSTANNUKSIA: *** KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus ennen omakotitalon kauppaa. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti, joka lähetetään tilaajille viikon sisällä tarkastuksesta. *** KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kiinteistökaupan yhteydessä kaupan vahvistaa aina maamittauslaitoksen hyväksymä kaupanvahvistaja. Kaupanvahvistajan palkkiosta vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (60 €/osapuoli). *** VARAINSIIRTOVERO JA OMISTUSOIKEUDEN KIRJAAMINEN: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. Varainsiirtovero maksetaan ennen lainhuudon (omistusoikeuden kirjaamisen) hakemista. Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan lainhuudatuksen kustannus on 119€. Mikäli ostaja rahoittaa kaupan asuntolainalla, lainhuudon hakemisen hoitaa yleensä ostajan pankki. Pankki voi periä lainhuudon hakemisesta lisäksi oman palveluhinnastonsa mukaisen palkkion. *** MUUTA: Ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainannoston tai panttikirjojen siirron yhteydessä syntyviä kuluja pankin hinnaston mukaisesti. Lisätietoja saa omasta pankista.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kissapergola, kasvihuone, vaja, paviljonki ja puutarhakalusteet..
Tehdyt remontit
SALAOJAT: Uusittu 1999 *** HULEVESIJÄRJESTELMÄ: Uusittu 1999 *** RAKENNUKSEN PERUSMUURIN KOSTEUSERISTYS: Kosteuseristys (patolevy) tehty salaojaremontin yhteydessä 1999. *** JULKISIVUT: Julkisivun ja sokkelin rappaus 2017. *** IKKUNAT: Uusittu 1987. Kellarissa pieniä alkuperäisiä ikkunoita muutama. *** KÄYTTÖVESIPUTKET: Uusittu remonttien yhteydessä ja 90-luvun puolessa välissä. Autotallissa ja kellarin käytävällä joitan alkuperäisiä käyttövesiputkia. *** VIEMÄRIPUTKET: 90-luvulla kellarin lattia ollut auki ja kaikki talon alla kulkevat viemäriputket uusittu kaupungin liittymään asti. Talon wc-tiloihin kulkee vanha valurautainen pystyputki. Viemäriputket kuvattu toukokuussa 2019 ja ovat hyvässä kunnossa. *** LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ: Kattila uusittu ja pellettilämmitys otettu käyttöön 2007. Vanha öljysäiliö tarkistettu ja puhdistettu Öljykolmio oy:n toimesta, hiekkatäyttöön saatu lupa kaupungilta. *** TULISIJAT: Olohuoneen varaava takka otettu käyttöön noin 2008-2009. Kellaritilojen takka muurattu alakerran remontin yhteydessä 90 -luvulla. *** SÄHKÖT: Uusittu keskikerrokseen ja yläkertaan 1987 tehdyssä peruskorjauksessa. *** KATTO: Tiiliprofiloitu muovipinnoitettu peltikate uusittu 1987. *** SUUREMMAT PIHATYÖT: Terassin ja lauta-aidan rakentaminen 2007. Kivetykset (ei varmuutta vuodesta). *** KEITTIÖ: Remontoitu 1987. *** MÄRKÄTILAT: Uusittu 1995-1997.
Lisätietoja kunnosta
RAKENTEET: Talo on rakenteellisesti toimiva ja kunnossa. Rakennus noudattaa aikakautensa yleistä hyväksyttyä ja vallinnutta rakennustapaa. Rakenneratkaisuja ei voi verrata tämän päivän ratkaisuihin eikä rakennusmääräyksiin. Rakennusmääräykset eivät myöskään ole jälkikäteen velvoittavia. Kyseessä on vanha kiinteistö, joten uudiskohteen ominaisuuksia ei voida vaatia. Herkempi voi havaita talossa hieman vinoutta Vähäheikkiläntielle päin. Talon kallistuma on vanha asia, joka on ollut olemassa jo alkuperäisen omistajan aikana. Mitään lisäkallistumaa ei ole havaittu eikä asia vaadi toimenpiteitä. *** PINNAT: Pintojen yleiskunto on hyvä ja osittain tyydyttävä. Viimeisestä pintaremontista on jo aikaa, joten elämisestä johtuvia jälkiä ja kulumaa toki löytyy. Remontin tarve riippuu ostajan omasta vaatimustasosta.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
 • D (2018)
Siirtyvät liittymät
Turku Energia -sähköliittymä, Turun kaupungin vesi- ja viemäriliittymät sekä Telian kaapeli-tv
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: RAKENNUSMATERIAALIT: *** RAKENNUKSEN PERUSTUKSET/ALAPOHJA/KELLARI: Betonianturat. Perusmuuri ja sokkeli betonia. Kellarin lattiassa betonivalu. *** SEINÄRAKENNE: Ulko- ja väliseinät pääosin puuta ja eristeenä puru sekä lisälämmöneristys 50 mm villa. Ulkoverhouksena puhtaan valkoinen rappaus. *** KATTORAKENNE: Harjakatto ja katteena tiiliprofiloitu peltikate. /// TALOTEKNIIKKA: *** LÄMMITYS: Lämmön jako: Pääosin vesikiertoinen patterijärjestelmä. Osittain kellarin lattiassa myös vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä. Lämpö tuotetaan puupelletillä. Järjestelmä toimii täysin automaattisesti. Pelletti palaa varsin puhtaasti, lopputuloksena vain vähän hienoa tuhkaa. Automatiikka huolehtii paitsi pelletin syötöstä, myös sytyttämisestä tarpeen mukaan. Osittain laattalattioissa (pesutilat) on myös sähköinen mukavuuslattialämmitys. *** ILMANVAIHTO: Painovoimainen. *** KÄYTTÖVESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄT: Liitetty Turun kaupungin verkkoon.
Keittiön kuvaus
Varustus: puuhella, kalusteuuni, keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat yläkerrassa ja kellarissa saunan yhteydessä. 3 wc:tä.

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Turku toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-41-10-38
Tontin pinta-ala
1 402
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Koivisto Helena

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

Solid House Oy LKV, Turku

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku
SKVL jäsenyritys

placeEerikinkatu 13, 3 krs.,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.