Vapaa-ajan tontti

Ylläs, Ylläsjärvi Maisematie 2, Lännentie Kortteli 314, tontti 1, Ylläs/Ylläsjärvi, Kolari

Hinta

188 500 €

Koko

3 190

Maisematie 2 -alue sijaitsee erinomaisella paikalla hiihtokeskus Sport Resort Ylläksen palvelujen, laskettelurinteiden ja latujen välittömässä läheisyydessä. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuksia nauttia retkeillen luonnon monimuotoisuudesta. Ylläksen alueella voi viettää lomaa ilman omaa autoa. Bussiyhteys Kittilän lentokentältä ja Kolarin rautatieasemalta. Hissillä pääsee tunturin huipulle ja sieltä lasketellen Äkäslompolon puolelle. Männikköinen, erinomainen tontti rakentamisen toteuttamiseen. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa "Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset".

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9848501
Sijainti
  • Kolari Ylläsjärvi Ylläs/
  • Ylläs, Ylläsjärvi Maisematie 2, Lännentie Kortteli 314, tontti 1, 95980 Ylläsjärvi

Hinta

Myyntihinta

188 500,00 €

Velaton hinta

188 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesihuolto: Tunturi-Lapin Vesi Oy, www.tunturilapinvesi.fi, Sähkö: Tornionlaakson Sähkö Oy, www.tornionlaaksonsahko.fi

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan

Asumisen muut palvelut

Vertaile sähkösopimuksia, nettiliittymiä ja kotivakuutuksia sekä tarkista saatavuus tälle kohteelle:

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
273-402-107-251
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
3 190 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
500 m²
Tontin nimi
314
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokatavarakauppa sijaitsee Ylläsjärvellä muutaman kilometrin päässä, Äkäslompolon palveluihin pääsee Maisematietä varttitunnissa, Kittilään on matkaa hieman yli 30 kilometriä ja Kolariin hieman yli 40 kilometriä.
Muut palvelut: Ylläksen matkailukeskuksen palvelut Ylläsjärvellä sekä Äkäslompolossa,laskettelurinteitä, latuja, vaellusreittejä, ravintoloita, kylpylä
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, lentäen Kittilään tai junalla Kolariin, joista on bussiyhteys Ylläkselle. Lentokenttä ja rautatieasema ovat myös Kittilässä ja Rovaniemellä.
Ajo-ohjeet
Liikenneympyrystä ylös Hiihtokeskus Iso-Ylläkselle johtavaa tietä, ylikulkusillan jälkeen vasemmalle Lännentielle. Tontit sijoittuvat katujen Lännentie ja Alalänsi varsille.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.