RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Paritalo | Asuinkerros: oh, 2-3 mh, keittiö, pesutila / wc, ete

Torstinkuja 2, Rekola, Vantaa

Hinta

269 500 €

Koko

96

Vuosi

1986

Tilava ja valoisa paritalohuoneisto, jonka asuintilat ovat pääosin 1. kerroksessa ja sen lisäksi kellarikerroksessa on asumista palvelevia asuintiloja mm. pesutila, sauna, mini-wc, kodinhoitohuone sekä paljon muuta tilaa mm. takkahuone, askarteluhuone ja tilava varasto. Kellarikerros on pääosin maan alla olevaa tilaa, jossa osassa huonetiloista on kapeat vaakaikkunat sekä askarteluhuoneesta käyntiovi ja ulkoportaat puutarhapihalle. Lähetä viesti minulle sähköpostiini, hannu.savolainen@remax.fi, tai soita 040 67 111 77, ja pyydä laaja 26 sivuinen esite ja samalla sovitaan yksityisesittelyaika. 1. kerroksen tilat ovat osin korkeaa tilaa, mm. olohuoneen sisäkorkeus on noin 3,1 metriä. Asunnon kolmesta makuuhuoneesta on kaksi on noin 20 vuotta sitten yhdistetty ja samalla on tehty kolmannenkin makuuhuoneen osalta väliseinä- ja väliovimuutoksia. Ne on helppo yhdistää uudelleen, kun 1. kerroksen asuinhuoneiden väliset seinät ovat pääosin ei-kantavia. Osin tyydyttäväkuntoinen, osin välttäväkuntoinen paritalohuoneisto, Asuintilojen pintoja ja keittiökoneita on uudistettu tarpeen mukaan, olohuoneen, keittiön ja käytävän seinien hoitomaalaus 2019. Muut seinäpinnat vaativat hoitomaalausta. Keittiön laattalattia on uudistettu vuonna 2010 astianpesukoneen vuotovahingon jälkeen. Jääkaappi/pakastin ja astianpesukone on uusittu vuonna 2018. Lattiapinnoitteet ovat osin parkettia, osin laattaa, osin muovimattoa ja ovat osin kuluneet. Kellarikerroksen takkahuoneeseen on asennettu noin 20 vuotta sitten varaava (Nunnauuni) vuolukivitakka aiemman takan tilalle. Viehättävä oma eteläinen puutarhapiha ja laatoitettu terassi, johon on käyntiovi olohuoneesta. Rauhallinen sijainti päättyvän tien varrella. Kätevä sijainti: Lähin bussipysäkki noin 200 m, 3 minuutin kävelymatkan päässä [mm. 631 Tikkurilaan], Koivukylän asema, noin 1 km kävellen, Rekolan asema, noin 1,4 km kävellen, Lahden moottoritielle noin 4 km, Tikkurilan keskustaan noin 5 km, Kehä III:lle noin 7,5 km, Lentoasemalle noin 10 km. TILAA 26-SIVUINEN NELIVÄRIESITE SÄHKÖPOSTIISI Saat kauttani ilmaisen laadukkaan arvioinnin ja myyntisuunnitelman nykyiselle kodillesi. Soita minulle 040 67 111 77 ja sovitaan aika tapaamiseen. Aurinkoisin terveisin Hannu Savolainen 040 67 111 77 Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, MBA, ins. hannu.savolainen@remax.fi Missioni on tehdä kiinteistökaupasta helppoa ja vaivatonta

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9856782
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Asuinkerros: oh, 2-3 mh, keittiö, pesutila / wc, ete
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96
Muiden tilojen pinta-ala
40
Kokonaispinta-ala
136
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Omistajien 11.3.2020 tekemän huoneistoalamittauksen perusteella asuintilojen pinta-ala on yhteensä noin 96 m², johon asuinalaan on laskettu 1. kerroksen tilojen, noin 77,5 m² lisäksi kellarikerroksen tiloista pesutila, sauna, portaikon edessä oleva käytävätila wc:n edessä, teknisen tilan edessä oleva käytäväosuus sekä kodinhoitohuone, yhteensä noin 18,3 m². Lisäksi kellarikerroksen portaikon osan alla oleva mini-wc, jota ei ole laskettu pinta-alaan mukaan kun sen ala on mukana jo portaikon alassa, joka lasketaan yhteen kertaan. Muuksi tilaksi on em. huoneistoalan perusteella laskettu kellarikerroksen takkahuone, askarteluhuone, varasto ja tekninen tila, yhteensä noin 40,4 m². RT-kortin RT-11055, Rakennuksen pinta-alat (SFS 5139 standardi), mukaan varastotilat kellarissa ovat muita tiloja ja portaikon ala lasketaan vain yhteen kertaan. RT-kortin mukaan huoneistoala on huoneistoon kuuluvien tilojen ja huoneiston sisäisten ei-kantavien rakennusosien summa. Yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan paritalon puolikkaassa A asuinala (1. kerroksen pinta-ala) on 74 m² ja sen lisäksi huoneistoon kuuluvat pääosin maan alla olevan kellarikerroksen tilat, joiden pinta-ala on noin 73 m², eli yhteensä 147 m². Pohjapiirroksen mukaan kellarikerroksen tilat ovat: Takkahuone, pesutila, sauna, kodinhoitohuone, askarteluhuone, varasto, tekninen tila, kulkutilat ja portaikko.
tarkistusmitattu
Kerrokset
1/1
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Velaton hinta
 • 269 500 €
Myyntihinta
 • 269 500 €
Neliöhinta
2 807,29 € / help
Yhtiövastike
 • 290,08 € / kk
 • (Hoitovastike 290,08 € / kk)
Sähkölämmityskulut
357,00 € / kk
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari * Hoitovastike: 290,08 € / kk, mutta koska isännöinti siirtyy 1.4.2020 alkaen osakas-isännöitsijälle (Asunnon D omistaja), mahdollisesti hoitovastike tulee tippumaan kevään yhtiökokouksen päätöksellä. * Yhtiön omistamissa rakennuksissa on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vesimaksuennakon määrää ei ole ilmoitettu 13.3.2020 päivätyssä isännöitsijäntodistuksessa, mutta omistajien mukaan se on ollut noin 24 euroa/kk. Vesitasaus 3,20 eur/m3. * Suora sähkölämmitys, Tämän huoneiston omistajien mukaan sähkön kokonaiskulutus (lämmitys ja käyttösähkö, kahden henkilön talous) on ollut vuonna 2019 noin 24 216 kWh ja vuonna 2018 noin 24627 kWh. Nykyisten omistajien valitseman sähköntoimittajan veloittama 2019 vuoden kokonaiskustannus oli 2 746 euroa/vuosi ja sähkönsiirtöyhtiön veloittama siirtomaksu 1 534 eur/v eli yhteensä 4280 eur/vuosi, joka on noin 357 eur/kk.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksen asuintiloja ovat pesutila, sauna, portaikon edessä oleva käytävätila wc:n edessä, teknisen tilan edessä oleva käytäväosuus sekä kodinhoitohuone, yhteensä noin 18,3 m². Lisäksi kellarikerroksen portaikon osan alla oleva mini-wc, jota ei ole laskettu pinta-alaan mukaan kun sen ala on mukana jo portaikon alassa, joka lasketaan yhteen kertaan. Muuksi tilaksi on laskettu kellarikerroksen takkahuone, askarteluhuone, varasto ja tekninen tila, yhteensä noin 40,4 m².
Asuntoon kuuluu
antenni, Pistokepaikka
Tehdyt remontit
* Noin 20 vuotta sitten makuuhuoneet 2 ja 3 yhdistetty isoksi huoneeksi ja tehty kevytrakenteisten väliseinien muutoksia ja väliovimuutoksia makuuhuoneissa.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Osin tyydyttäväkuntoinen, osin välttäväkuntoinen paritalohuoneisto, Asuintilojen pintoja ja keittiökoneita on uudistettu tarpeen mukaan, olohuoneen, keittiön ja käytävän seinät 2019. Muut seinäpinnat vaativat hoitomaalausta. Keittiön laattalattia, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin uusittu 2018. Lattiapinnoitteet ovat osin parkettia, osin laattaa, osin muovimattoa ja ovat osin kuluneet.
Asbestikartoitus
 • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
1. kerroksen keittiö: Varustus: * Astianpesukone (Miele, 2018), * Jääkaappi/pakastin [2018], * Keraaminen liesi, * Viinikaappi, * Liesituuletin, * Pesuallas, * Kaapisto, * Työtasot, * Lattia laattaa (2010), sähköinen lattialämmitys. * Seinät: maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pääosin alkuperäiskuntoiset, kellarikerroksessa. Lattiat: Laattaa. Seinät: Laattaa.
WC-tilojen kuvaus
1. kerroksen erillis-wc : Pääosin alkuperäiskuntoinen, Suihku Varustus: Wc-istuin, pesuallas. Lattia: Muovimattoa. Seinät: Laattaa. Kellarikerroksen erillis-wc: Uudistettu noin 10 vuotta sitten. Varustus: Wc-istuin, pesuallas, bideesuihku. Lattia: Laattaa. Seinät: Laattaa.
Saunan kuvaus
Pääosin alkuperäiskuntoinen, kellarikerroksessa. Sähkökiuas (uudehko, vähällä käytöllä ollut). Lattiat: Laattaa. Seinät: Paneelia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pääosin alkuperäiskuntoinen, kellarikerroksessa. Pesukoneliitäntä. Lattiat: Laattaa, sähköinen lattialämmitys. Seinät: Maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Korkeaa huonetilaa, Mosaiikkiparketti (osin kulunut), Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1: Tammiparketti (noin 15 vuotta sitten uudistettu), Seinät maalattu. Makuuhuoneet 2-3, jotka tällä hetkellä yhdistetty yhdeksi isoksi huoneeksi, * Tammiparketti (noin 15 vuotta sitten uudistettu), Seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Autokatoksen yhteydessä olevassa ei-lämmitetyssä varastossa on kullekin huoneistolle oma varastotila, sekä yhteistä ulkoiluvälineille varattua tilaa,
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Vantaa toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
31.3.2020 saakka MTR-isännöinti, Sami Niinistö. 1.4.2020 alkaen: Mikko Juuti Torstinkuja 2 C, juuti.mikko@gmail.com
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön hallinnassa on teknistä tilaa ja varastotilaa yhteensä 24 m², sekä autokatos neljälle autolle, yhteensä 56 m².
Kullakin neljästä asunnosta on autokatoksen yhteydessä olevassa ei-lämmitettävässä varastotilassa oma varastokomero, ja osa varastotilasta on yhteisessä pyörien säilytyskäytössä.

Taloyhtiön autopaikat
 • Autokatospaikkoja: 4
Tehdyt remontit
* 2018 huoneiston A vesipostin uusiminen, * 2017 autokatoksen liiketunnistimen vaihto, * 2017 vesipostin korjaus (D), * 2016 Antennivahvistin ja säätö, * 2016 Sähkölämmitypattereiden vaihto (A), * 2015 Autokatoksen valojen korjaus, * 2015 wc korjaus, wc huolto ja korjaus (A), * 2013 Ilmanvaihtosäätimen vaihto (D), * 2012 Asuntojen kattotikkaiden korjaus ja lumiesteet, * 2011 Asuntojen huippuimureihiin portaattomasti säätyvät katkaisijat, * 2010 Liesituulettimien hormien lisäeristys, * 2010 Rakennusten kattojen pesu, * 2010 Korvausilmaventtiilien asennus asuntoihin, * 2007 Ulkoseinien maalaus, * 2005 Asuntojen lämminvesivaraajat, * 2005 Huoneistokohtaiset vesimittarit, * 1999 Pihan kiveys, * 1998 Kellarikerrosten ulkopuoliset vesieristykset ja sadevesiviemäröinti.
Tulevat remontit
* 2019 Aidan maalaus ja korjaukset, * 2020 Kattojen pesu ja suojaus, * 2021-2023 Normaalit huolto- ja korjaustoimet.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
1 732
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.vantaa.fi/asemakaavoitus
Maankäytön asiakaspalvelu make 8.1515, to 1215, pe 8.1515
09 8392 2242
Tikkurilan Vantaa-info
Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa.
maankaytto.asiakaspalvelu@vantaa.fi

Asunto Oy Torstinkuja 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Rekolan ja Koivukylän palvelut.
Liikenneyhteydet
Kätevä sijainti: Lähin bussipysäkki noin 200 m, 3 minuutin kävelymatkan päässä [mm. 631 Tikkurilaan], Koivukylän asema, noin 1 km kävellen, Rekolan asema, noin 1,4 km kävellen, Lahden moottoritielle noin 4 km, Tikkurilan keskustaan noin 5 km, Kehä III:lle noin 7,5 km, Lentoasemalle noin 10 km.
Auton säilytys
Kullakin asuinhuoneistolla on käytössään autokatospaikka.
Kullakin neljästä asunnosta on käytössä yksi autokatospaikka.

Savolainen Hannu

Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, MBA, ins., KHK, AKA

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.