Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Erillistalo | 4-5h + k + s + khh + varasto + 2 ap

Tammilaaksontie 10, Tillinmäki, Espoo

Hinta

509 000 €

Koko

97

Vuosi

2021

Tammilaakson Villat. Tillinmäkeen Vuoriharjun Puiston viereen rauhalliselle pientaloalueelle rakennetaan neljä idyllistä ja ekologista erillistaloa. Talot ovat ympäristöystävällisiä Honkatalojen puutaloja, joiden hyvä sisäilma lisää hyvinvointia. Hirsitalojen sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina ja massiiviset seinärakenteet hengittävät, säilyttäen huoneilman kosteustasapainon aina optimaalisella tasolla. Talojen suunnittelussa on pyritty tilojen toimivuuteen ja välttämään turhia neliöitä Talot A ja B ovat huoneistoalaltaan 97 m2, talo C on 141 m2 ja talo D 140 m2. Talot C ja D ovat hirsitaloja ja A ja B ekologisia puutaloja, joissa on hyvin hengittävä puukuituinen selluvillaeristys. Kukin vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10 omistaman tontin pinta-ala on 2693 m2 ja se on jaettu neljään hallinta-alueeseen. Rakennuslupa on saatu ja rakentaminen alkaa keväällä 2020 ja kestää noin vuoden. Tässä esitteessä kuvatut talot ovat 2-tasoisia ekologisia hirsi- ja puutaloja, arkkitehti Seppo Mäntylän tyylikästä suunnittelua. Ostaja voi myös tilata toisenlaisen taloratkaisun kuin mitä mitä tässä esitteessä kuvataan vastaten silloin itse talonsa suunnittelusta, rakennuslupien hakemisesta ja rakentamisesta. Ostajan tulee silloin osallistua yhteisen infran (mm. tien ja putkitusten rakentaminen). Kaikki rakennukset sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, jotka on määritelty yhtiöjärjestyksessä. Talon A hallinta-alue on 521,9 m2, B 471,6 m2, C 812,8 m2 ja D 532,9 m2. Yhteiskäytössä oleva tiealue E on 353,5 m2. Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10-yhtiölle on myönnetty rakennuslupa esitteessä kuvatuille rakennuksille. Jokaisella tonttiosakkeen ostajalla on myös mahdollisuus toteuttaa hallinta-alueensa rakentaminen itse valitsemallaan tavalla eikä tämän esitteen taloratkaisu ole häntä sitova. Ostajan on kuitenkin sitouduttava yhteisen infran rakentamiseen. Yhtiöjärjestyksessä on hyvin pikkutarkasti määritelty kunkin neljän osakesarjan oikeudet ja velvollisuudet. Lähtökohtana on ollut, että kukin erillistalo toimii itsenäisesti ja yhteisiä asioita ovat lähinnä kulkuväyläasiat. Kullekin asunnolle on olemassa avaimet-käteen urakkasopimustarjous perustuen yksityiskohtaiseen rakennustapaselostukseen ja tähän perustuvan urakkasopimuksen hinta on kiinteä. Ostajalla on mahdollisuus saada tarjoukseen muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa. Näiden neuvottelujen ja muutossopimusten jälkeen voidaan kauppa tehdä. Ostaja ostaa kyseiseen hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja saa osakkeisiin omistuksen. Samassa yhteydessä ostaja tekee urakkasopimuksen rakentajan kanssa sen sisältöisenä kuin ovat neuvotelleet. Urakka maksetaan useassa erässä rakennuksen valmistumisen mukaan. Osakkeen ostaja toimii siis itse rakennuttajana.

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9866563
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + k + s + khh + varasto + 2 ap
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97
Kokonaispinta-ala
97
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/2
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Velaton hinta
 • 509 000 €
Myyntihinta
 • 509 000 €
Neliöhinta
5 247,42 € / help
Yhtiövastike
 • 400,00 € / kk
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari Vastike on arvio ja sisältää myös lämmön. Jokainen osakesarja (4) vastaa oman rakennnuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen,, kiinteistövakuutus, kiinteistövero, roskat, jätevesipumppaamo yms) maksetaan osakemäärien suhteessa. Ks yhtiöjärjestys.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Asuntoon kuuluu
Pihapaikka
Kohteen lisätiedot
Velattomat myyntihinnat avaimet käteen periaatteella oheisten suunnitelmien mukaisin varustein Osakkeen hankintahintaUrakkasopimusKokonaishinta Talo A 164.000 euroa 350.000 euroa 514.000 euroa Talo B 159.000 euroa 350.000 euroa 509.000 euroa Talo C 224.000 euroa 560.000 euroa 784.000 euroa Talo D 218.000 euroa 560.000 euroa 778.000 euroa Asuntojen varustelutaso on hyvä. Lattiat ovat kivilaattaa ja leveää vaaleaa tammiparkettia. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmitys tapahtuu poistoilmalämpöpumpulla. Ostajilla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin. Katso tarkemmin huonekortit. Rakennusaika on noin 12 kk ja arvioitu sisäänmuuttoaika on kesä 2021. Talojen rakentamisesta avaimet-käteen periaatteella vastaa Honkatalot Oy ja HUJ Construction Oy Tämä esite, kohteen piirustukset, selostus ja hankkeen rakennuspiirustukset ovat alustavia ja niitä tarkennetaan suunnittelun edetessä, jolloin jotkin piirustuksissa esitetyt ratkaisut voivat muuttua. Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka antavat yleiskuvan tulevista rakennuksista ja niiden sijoittelusta. Niiden yksityiskohdat saattavat poiketa lopullisista ratkaisuista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu, vesikiert. lattialämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Erillisen suunnitelman mukaan, Runsaasti säilytystilaa, Kodinkoneet: Uuni, induktio-liesi, apk, mikroaaltouuni, liesituuletin, jääkaappi, pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaikki kosteat tilat kaakeloitu. Lattialämpö. Saunaosasto, jossa peseytymistila ja löylyhuone. Pinnat on laattaa. Saunoissa sähkökiuas ja seinät ja lauteet tervalepää
Säilytystilojen kuvaus
Komeroita, varastoja, autokatos (C ja D). Ulkovarasto-optio (C ja D).
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Espoo toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistöpalvelu Monex Oy, Martti Nelimarkka
Taloyhtiön autopaikat
 • Autokatospaikkoja: 2
 • Parkkipaikkoja: 4
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 693
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava. AO II e=0.20. Saa rakentaa kahteen kerrokseen.
Rakennusoikeus e=0.20 eli 539 krsm2. Lisäksi saa rakentaa 15% säiltys ja yhteistiloja eli noin 81 krsm2.
Palvelut
Palvelut: Saunalahti, Espoonlahti
Liikenneyhteydet
Hyvät
Auton säilytys
Pysäköintitilat C- ja D-taloilla on kummallakin 2 autokatospaikkaa. A- ja B-taloilla on kummallakin 2 autopaikkaa ja optio (lisäkustannus) autokatoksille.
Pihan kuvaus
Pihatiet ja autopaikat päällystetään murskeella ja kivituhkalla. Nurmikkoalue kylvetään. Kunkin rakennuksen istutukset jää ostajan vastuulle

Suvanto Hannu

Asuntomyynti

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

placeSuomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.