Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Livojoki Kortteli 6, tontti 3, Pudasjärvi

Hinta

10 000 €

Koko

5 270

Livojoki on erämainen harjus- ja taimenjoki omaa rauhaa ja eräkämppää arvostavalle mökkeilijälle. Livojoki on kirkasvetinen noin 130 kilometrin mittainen Iijoen sivujoki. Se saa alkunsa Lapin Rivierana tunnetusta Livojärvestä Posion eteläpuolelta ja laskee Iijokeen suunnilleen Pudasjärven kirkon seutuvilla. Joen varrella on varsin vähän asutusta. Siinä on runsaasti koskipaikkoja ja siitä kalastetaan muun muassa harjusta ja taimenta. Reitti Livojoelta Iijokeen on vesiretkeilijöiden suosiossa puhtaan veden ja monipuolisten maisemien ansiosta. Hanki tästä rakennuspaikka kalastuksen tukikohdaksi kirkasvetisen taimen- ja harjusjoen ääreltä. Laajat valtion maat tontin ympärillä antavat hyvän mahdollisuuden monipuolisiin luontoharrastuksiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9880284
Sijainti
  • Pudasjärvi 
  • Livojoki Kortteli 6, tontti 3, 93100 Pudasjärvi

Hinta

Myyntihinta

10 000,00 €

Velaton hinta

10 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-407-214-8
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 270 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tieyhtys valmiina tontin takarajalle. Sähkön saatavuus: Alueellinen sähkönjakeluyhtiö, Caruna Oy https://www.caruna.fi/sahkoliittyma.
Rakennusoikeuden pinta-ala
180 m²
Tontin nimi
6
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavassa RA aluetta eli loma-asuntoalue. Saa rakentaa maksimissaan 100 k-m2 loma-asunnon ja 80 k-m2 siihen liittyviä talousrakennuksia. Rakennuksen etäisyys keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta tulee olla vähintään 25 metriä. Pohjapinta-alaltaan enintään 20 m2 suuruisen saunarakennuksen saa kuitenkin toteuttaa vähintään 15 metrin etäisyydelle keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta.
Kaavoitustiedot
Livojoen rantaosayleiskaava on hyväksytty Pudasjärven kaupungin valtuustossa 16.6.2015.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Livojoki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pudasjärvi

Asuinalueena Pudasjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ojala Tapio

Kiinteistökauppa-asiantuntija, LKV

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.