Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Omakotitalo | 4-5 h, k, kph / wc, wc, p

Lepinkäisentie 9, Kultaranta, Naantali

Hinta

298 000 €

Koko

116

Vuosi

1958

Tämä upea kokonaisuus sijaitsee halutulla asuinalueella Kultarannassa. Isolle omalle 2399 m2:n tontille on valmistunut 1950-luvun lopussa tiilirunkoinen rapattu omakotitalo. Yläkerran päädyt ovat tiiltä ja sivujen väliseinät ovat puurunkoiset. Talo on läpikäynyt pintaremontin nykyisten omistajien ostaessa talon 2012. Tontti on monimuotoinen, kalliota, nurmikkoa ja havupuita. Päärakennuksen lisäksi tontilla on 1990 rakennettu puu/työkaluvarasto sekä 2018 rakennettu pienempi puutarhatyökaluvarasto. Talossa on keskikerroksessa upea L-muotoinen TV-tila, olohuone ja ruokailutila, erillinen keittiö, kylpyhuone/wc ja makuuhuone, vaatehuone, eteinen ja tuulikaappi. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, vaatehuone ja erillinen wc, missä on paikka myös pyykinpesukoneelle. Yläaulan ja vaatehuoneen välissä on valaistu lasivitriini. Kellarikerroksessa on pannuhuone, paikka pesutornille, paljon säilytys- ja varastotilaa ja erillinen autotalli nosto-ovella. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen sähkölämmitys ja olohuoneessa ilmalämpöpumppu. Sähkön kulutus on ollut nykyisellä perheellä n. 22 000 kWh/vuosi, sisältäen käyttösähkön, lämpimän veden ja lämmityksen). Talossa on tehty paljon remonttia mm. julkisivu on ruiskupinnoitettu 2016 (hengittävä rappaus), öljylämmitys otettu pois käytöstä 2016, vanhan öljysäiliön öljyt imetty pois/puhdistettu (maan alla terassin alla) 2016, sauna ja vanha kylpyhuone on purettu kellarikerroksesta 2012, sähköpääkeskus, pistorasiat, katkaisijat ja osa sähköjohdoista uusittu 2012, sisäkatot uusittu 2012, tontilta kaadettu n. 30 puuta pois, keittiö, kylpyhuone/wc remontoitu 2012, keittiön kodinkoneet uusittu 2012 (otettu käyttöön 2013), lattiat uusittu, seinät maalattu 2012, asuinhuoneiden ikkunat uusittu 1997, katto uusittu 2000, autotallin ovi, ulko-ovet ja väliovet uusittu 2012, yläkerran wc:een viemäri 2012, käyttövesijohdot uusittu 2012 (kellarikerroksessa osa käyttövesiputkista vanhoja), tonttiviemäri ja tonttivesijohto on uusittu 1989 (aiemmin ollut oma viemäri ja kaivo), etäluettava vesimittari asennettu 2017, viemärit kuvattu alakerrassa 2018, asennettu ilmalämpöpumppu olohuoneeseen Mitsubishi Electric (viilennys ja lämmitys) 2012. Terassilla on syksyä varten laitettu terassilämmitin ja talossa varkaiden varalta SectorAlarmin hälytysjärjestelmä. Kiinteistölle kuuluu osuus yhteisestä vesialueesta. Lähellä pieni uimaranta ja vuokrattavat venepaikat. Itselle remontoitu ja hyvin pidetty koti, johon ihastuu, suosittelen! Kuntotarkastus, lain vaatima energiatodistus ja pinta-alamittaus on tehty 3.8.2020. Kuntotarkastajana Suomen Rakennusasiantuntijoiden Kimmo Heino. Energialuokka F2018. Lisätiedot ja yksityisesittelyt joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari.hakala@huom.fi.

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9883740
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h, k, kph / wc, wc, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
116
Muiden tilojen pinta-ala
71,5
Kokonaispinta-ala
187,5
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennuksen ulkomitat on n. 12,35 m x 8 m. Puutarhatyökaluvaraston ulkomitat n. 3,2 m x 4,2 m. Ulkovaraston sisämitat; n. 2,30 m x 2,35 m + vaja ja kaappi sivuilla. Pinta-alat on ilmoitettu ulkomittojen mukaan. Tämä ei ole virallinen mittaustapa, joten pinta-ala voi poiketa virallisista pinta-aloista olennaisestikin. Päärakennuksessa on tehty Suomen Rakennusasiantuntijat Oy:n pinta-alamittaus 5.8.2020. Mittauksen tuloksena asuintilojen pinta-alat keskikerroksessa 76,9 m2, ullakolla 39,3 m2, yhteensä 116,2 m2. Kellari 71,5 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1958
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
Muu ehto, Sopimuksen mukaan/2-3 kk kaupasta
Velaton hinta
  • 298 000 €
Myyntihinta
  • 298 000 €
Kiinteistövero
458,10 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Sähkö kulutuksen mukaan (nykyisellä 2 henkilön taloudella n. 22 000 kWh/vuosi, n. 2 800 e/vuosi sis. taloussähkön, lämpimän veden sekä lämmityksen), vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan (nykyisellä 2 henkilön taloudella 83 m3, n. 40-45 e/kk), hälytysjärjestelmän perusmaksu 49,90 e/kk (ei pakollinen), jätemaksut, panttikirjan siirtomaksu 17 e/kpl, lainhuutokustannukset, kaupanvahvistajan maksu. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tulisija
  • Takka
Tilojen kuvaus
Yläaulatilan lattia on parkettia ja seinät on maalattu. Keskikerroksessa on keittiön vieressä ruokailutila, jonka lattia on parkettia ja seinät on maalattu. Irrallisen kaapin takana portaikossa on alkuperäinen säleikkö, joka on maalattu valkoiseksi. Tuulikaapin lattia on laatoitettu ja seinät on maalattu. Keskikerroksen eteisen ja yläaulan lattia on parkettia ja seinät on maalattu.
Asuntoon kuuluu
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric (viilennys ja lämmitys) 2012, antenni-TV, roska-astia, roskakatos, omenapuu, istutukset, asuinhuoneissa sälekaihtimet, keskikerroksen rappujen alapäässä lapsiportti, keskikerroksen eteisessä oleva naulakkokaapisto (kiinnitetty portaan kaiteisiin), seinään kiinnitetyt pyykinkuivaustelineen yläkerran wc:ssä ja toisessa yläkerran makuuhuoneessa, SectorAlarmin hälytysjärjestelmä (liiketunnistimet, kytketty myös palovaroittimeen), terassilämmitin, 4 avainta päärakennukseen, 3 kaukosäädintä autotalliin, patterinsuojus, kiinteä kenkäteline ja tanko sekä pientä peiliä tuulikaapissa, hiekkalaatikko, markiisit terassilla 2 kpl, lipputanko, pyörillä kulkevat säilytyslaatikot terassin alla.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto, pesutorni kodinhoitohuoneessa. Yläkerran wc:n pesukone ja ruokailutilan irralliset kaapit erikseen ostettavissa.
Kohteen lisätiedot
Väliseinät ja ulkoseinät ovat tiiltä. Patterien putket on betonin sisällä. Talon lämmitysjärjestelmänä sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu. Öljylämmitys on mahdollista ottaa käyttöön, kun uusii öljysäiliön. Maalämmön asennus tontille myös mahdollista, vaatii luvan Naantalin kaupungilta. Rappukäytävässä on tilaa rakentaa hissi kellarikerroksesta keskikerrokseen. Talo on rakennettu 1950-luvun rakennusmääräyksiä noudattaen mm. ilmanvaihto on painovoimainen ja rappujen askelten väli on nykymääräyksiin verraten liian leveä. Sähkökaapelit menee tontin yhdessä reunassa maan alla (katuvalojen takia). Alueen sähköpääkeskus on osittain myytävän tontin puolella. Pieni osa/kiila tontista on lunastettu kaupungilta 2016, jossa sijaitsee alueen sähköpääkeskus.
Tehdyt remontit
Julkisivu ruiskupinnoitettu 2016 (hengittävä rappaus), öljykattila ja poltin uusittu 2005, öljylämmitys otettu pois käytöstä 2016, vanhan öljysäiliön öljyt imetty pois/puhdistettu (vanha öljysäiliö maan alla/terassin alla) 2016, sauna purettu kellarikerroksesta 2012, öljysäiliö poistettu kellarikerroksesta 2012, sähköpääkeskus, pistorasiat, katkaisijat ja osa sähköjohdoista uusittu 2012, sisäkatot uusittu 2012, tontilta kaadettu n. 30 puuta pois, keittiö, kylpyhuone/wc remontoitu 2012, keittiön kodinkoneet uusittu 2012 (otettu käyttöön 2013), lattiat uusittu, seinät maalattu 2012, asuinhuoneiden ikkunat uusittu 1997, katto uusittu 2000, autotallin nosto-ovi, ulko-ovet ja väliovet uusittu 2012, yläkerran wc:n viemäri 2012, käyttövesijohdot uusittu 2012 (kellarikerroksessa osa käyttövesiputkista vanhoja), tonttiviemäri ja tonttivesijohto uusittu 1989 (aiemmin ollut oma viemäri ja kaivo), etäluettava vesimittari asennettu 2017, alakerran viemärit kuvattu 2018, asennettu ilmalämpöpumppu olohuoneeseen Mitsubishi Electric (viilennys ja lämmitys) 2012.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • F (2018)
  • Energiatodistus on laadittu 5.8.2020 ja se on voimassa 5.8.2030 asti.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö/ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Kunnan veteen liitytty 1989. Ulkoportaiden vieressä porakaivo, ei ole ollut nykyisillä omistajilla käytössä. Ei tietoa onko vettä ja minkä verran.
Viemäri
Kunnan viemäriin liitytty 1989.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesiliittymä, viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili, Rakennusmateriaali: Tiilitalo, rapattu. Yläkerran päädyt tiiltä ja väliseinät puuta.
Keittiön kuvaus
Keittiö on remontoitu 2013. Keittiön ovet on teetetty Vaneripisteessä. Kaksi korkeaa kaappia on nykyinen omistaja tehnyt. Kaapin rungot on n. 1990-luvulta. Keittiössä on Festivon kylmäkeskus, BOSCH:n astianpesukone 60 cm, integroitu erillisuuni, integroitu mikro, induktioliesi ja karusellikaappi. SAVO:n liesituuletin menee ulos, ei hormiin. Keittiön lattia on parkettia ja seinät on maalattu, välitila on laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Keskikerroksen erillisen wc:n yhteydessä on myös suihku. Kylpyhuoneessa/wc:ssä on wc-istuin, Damixa sadesuihku, suihkukaappi, ikkuna, allas, hana, bidesuihku, allaskaapin laatikot, korkea irrallinen hylly/tasot, peilikaappi, pyyhekuivain sähköllä ja lattialämmitys. Kylpyhuone/wc on remontoitu 2012. Kylpyhuoneessa on ikkuna, jonka ulommainen ikkuna ei aukea.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa on toinen wc, joka on rakennettu jälkeenpäin 2012. Yläkerran wc:ssä on wc-istuimen lisäksi pesukoneliitäntä, allas, allaskaappi, hana, bidesuihku, peili valolla ja seinään kiinnitetty pyykinkuivausteline. WC:n seinät on paneloitu ja lattia on parkettia.
Saunan kuvaus
Sauna on purettu kellarikerroksesta 2012.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kellarikerroksessa on pesukoneliitäntä, minne mahtuu pesutorni. Pesutorni ei kuulu kauppaan. Kodinhoitohuonetilan lattia on betonia (tila keskeneräinen, remontoimaton)
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia ja seinät on tapetoitu. TV-tilassa/olohuoneessa on avotakka, johon on asennettu luukku 2012. Ruokailuhuoneen ja olohuoneen lattia seinät on tapetoitu. Lattiat on parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on parveke. Makuuhuoneiden lattiat on parkettia. Keskikerroksen makuuhuoneen seinät on maalattu, pieni osa kulmasta on tiilitapettia. Yläkerran toisen makuuhuoneen seinät on maalattu ja toisen on tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Keskikerroksen makuuhuoneessa on yksi komero. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa on vaatekaapit + komero ja toisessa syvä liukuovellinen kaappi, jossa on tangot 2 rivissä. Yläkerran vaatehuoneen lattia on laminaattia ja seinät on maalattu. Keskikerroksessa on pieni vaatehuone, jonka lattia on parkettia. Kellarikerroksessa runsaasti säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-103-9-3
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 399
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Osittain kallioinen, osittain nurmikkoinen kaunis, monimuotoinen tontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
719.7
Tehokkuusluku
0.3
Rasitteet
Kiinteistörekisteriotteen mukaan osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin: yhteinen vesialue (529-413-876-3) Vesialue, osuuden suuruus: 0,02100/1,450000.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
AO Erillispientalojen korttelialue
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on 30 % tontin koosta eli 719,70 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, vahvistettu 23.4.1975, voimaantulo 30.5.1975. Sitova tonttijako hyväksytty 19.10.1976, voimaantulo 29.10.1976. Naantalin kaupunki puh. 02 434 5111.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Ulkovarasto rakennettu 2018, puutarhatyökaluvarasto (maapohja, osittain päällä trukkilavoja). Erillinen punkkeri, missä säilytystilaa, rakennettu alunperin vierastalon perustuksiksi n. 1945. Autotalli on päärakennuksen kellarikerroksessa. Autotallissa on patterilämmitys, lattiakaivo ja vesipiste ja allas. Autotallin pesualtaassa keräilyallas (n. 30 l:n astia mikä tyhjennetään).

Hakala Mari

Kiinteistönvälittäjä. LKV, LVV, KiAT, osakas

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Turku
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.