Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Merkkivirta Kortteli 3, tontti 1, Suomussalmi

Hinta

28 000 €

Koko

4 520

Merkkivirta on Kaunisniemen alueen läntinen osa. Tontit sijaitsevat Hietajärvestä lähtevän Merkkivirran rannalla Ämmänsaaren kuntakeskuksen palveluiden läheisyydessä. Kuivaa mäntykangasta oleva luonnonkaunis harjualue. Maaperä soveltuu hyvin rakentamiseen. Aurinkoisia rinnetontteja. Tonttien rajalla on valmis vesi- ja viemäriputkisto sekä sähköverkko. Näille tonteille voit rakentaa korkeatasoisen mökin, jossa lomailu maistuu.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9890565
Sijainti
  • Suomussalmi 
  • Merkkivirta Kortteli 3, tontti 1, 89600 Suomussalmi

Hinta

Myyntihinta

28 000,00 €

Velaton hinta

28 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
777-406-293-11
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 520 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Tontin nimi
3
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä. Sähköverkko on valmiiksi rakennettu tontin rajalle. Liittymän voi lunastaa tontin oston tai vuokrauksen yhteydessä Kajave Oy:ltä. Kunnallistekniikan rakentamismaksu 9400 €/tontti. Lisäksi Suomussalmen kunta perii liittymismaksun, joka on rakennuksen kerrosala*3*kulloinkin voimassa oleva vesihuoltolaitoksen taksa x( x= tämän hetkisen tiedon mukaan vesijohto 1,20 €/m2 ja viemäri 1,70€/m. Kunnan perimä liittymismaksu on palautuskelpoinen. Tonttien edustalla on Fortumin omistamaa vedensäännöstelyaluetta, josta Fortum tekee tontin ostajan/vuokraajan kanssa käyttöoikeusopimuksen. Sähköliittymä saatavilla paikallisen sähkönjakeluyhtiön hinnaston mukaisesti. Linjat valmiina.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Päärakennuksen suurin sallittu kerrosala on 100 km2.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Suomussalmi

Asuinalueena Suomussalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ojala Tapio

Kiinteistökauppa-asiantuntija, LKV

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.