Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Kairijokisuu-Leukkuhamara (19/1), Hamarantie Kortteli 19 tontti 1, Savukoski, Savukoski

Hinta

9 000 €

Koko

2 640

Savukoski on suuria metsiä ja laajoja erämaita, jotka tarjoavat hyvät mahdollisuudet metsästykseen ja kalastukseen melontaan, marjastukseen tai muuten erähenkiseen retkeilyyn. Ympäristöstä löytyy tilaa ja rauhaa. Kemijoki virtaa ihan vieressä. Kaavaan kuuluu kaksi osaa Martin kylästä pohjoisempi Kairijokisuu n. 24 km aluetie Rovalanlenkki ja n. 1,5 km etelämpänä Leukkuhamara n.18 km aluetie Hamarantie. Savukoskelta alueen eteläosaan on matkaa n. 44 km. Alueelle johtava päätie on Savukoskelta Martin kylän kautta kulkeva tie. Erinomainen kohde mm. erästyksen tukikohdaksi.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9891434
Sijainti
  • Savukoski  Savukoski
  • Kairijokisuu-Leukkuhamara (19/1), Hamarantie Kortteli 19 tontti 1, 98800 Savukoski
Velaton hinta
  • 9 000 €
Myyntihinta
  • 9 000 €
Lisätiedot maksuista
Alueelle on perustettu tiekunnat Kairijokisuussa Rovalanlenkki ja Leukkuhamarassa Hamarantie. Alueen tontin omistajat/haltijat liittyvät ao. tiekuntaan. Vesiliittymämaksu 1790 euroa on maksettava tontin oston/vuokrauksen yhteydessä Metsähallitukselle. Liittymäsopimus tulee tehdä Savukosken kunnan kanssa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
742-893-101-1
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
2 640
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti ei rajoitu Kemijoen rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan. Sähkönsaanti mahdollinen, vesijohto tontille.
Rakennusoikeuden pinta-ala
100
Tontin nimi
19
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontti on mahdollista myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta kerrallaan. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asunnon, talousrakennuksen sekä saunan. Varsinaisen kerrosalan lisäksi saa loma-asuntoihin rakentaa parven, jonka huonekorkeuden 160 cm ylittävän osan pinta-ala saa olla enintään 1/3 rakennuksen pohjan alasta. Parvea ei saa erottaa seinällä muusta huonetilasta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähimmät kuntapalvelut kauppa yms. n. 44 kilometrin päässä Savukoskella. Lisätietoa palveluista: Metsästys,kalastus, retkeily, syksyn ruska, sydäntalven kaamoshämärän eksotiikka, talven hohtavat hanget, kesän yötön yö.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, rautatie Kemijärvelle sekä rautatie ja lentokenttä Rovaniemelle
Ajo-ohjeet
Savukoskelta pohjoiseen Martin kylään ja edelleen n. 18 kilometriä Martin kylästä Kemijoen tuntumassa. Kaava-alueen tontit sijoittuvat eteläisenpään Leukkuhamaraan ja Leukkuhamarasta n. 4 km pohjoiseen Kairijokisuuhun.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.