Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Vapaa-ajan tontti

Ylläs Ylläsjärvi Maisematie 2 (316/1). Lännentie Kortteli 316 Tontti 1, Ylläs/Ylläsjärvi, Kolari

Hinta

90 000 €

Koko

1 760

Maisematie 2 tonttialue sijaitsee hyvällä paikalla aivan Hiihtokeskus Iso-Ylläksen rinnekeskuksen välittömässä läheisyydessä. Ylläksen erinomaiset rinteet sekä hiihtoladut ovat ihan vieressä. Pallas-Ylläs kansallispuisto tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuksia retkeillen nauttia luonnon monimuotoisuudesta. Mäntypuuta kasvava tontti sijoittuu ihan ladun viereen. Ylläksellä välttämättä et tarvitse omaa autoa. Kittilän lentokentältä ja Kolarin rautatieasemalta pääsee bussilla Ylläkselle. Hiihtäen, lasketellen, patikoiden tai Skibussilla pääsee liikkumaan Ylläsjärven ja Äkäslompolon puolilla. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9907863
Sijainti
  • Kolari Ylläsjärvi Ylläs/
  • Ylläs Ylläsjärvi Maisematie 2 (316/1). Lännentie Kortteli 316 Tontti 1, 95980 Ylläsjärvi
Velaton hinta
  • 90 000 €
Myyntihinta
  • 90 000 €
Lisätiedot maksuista
Vesihuolto: Tunturi-Lapin Vesi Oy, www.tunturilapinvesi.fi, Sähkö: Tornionlaakson Sähkö Oy, www.tornionlaaksonsahko.fi
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
273-402-107-254
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 760
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
200
Tontin nimi
316
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokatavarakauppa on Ylläsjärvellä muutaman kilometrin päässä, Äkäslompolon palveluihin pääsee Maisematietä varttitunnissa, Kittilään on matkaa hieman yli 30 kilometriä ja Kolariin hieman yli 40 kilometriä. Lisätietoa palveluista: Ylläksen matkailukeskusten palvelut ovatYlläsjärvellä sekä Äkäslompolossa, laskettelurinteitä, latuja, vaellusreittejä, ravintoloita, kylpylä
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, lentäen Kittilään tai junalla Kolariin, joista on bussiyhteys Ylläkselle. Lentokenttä ja rautatieasema ovat myös Kittilässä ja Rovaniemellä.
Ajo-ohjeet
Liikenneympyrystä ylös Hiihtokeskus Iso-Ylläkselle johtavaa tietä, ylikulkusillan jälkeen vasemmalle Lännentielle. Tontit sijoittuvat katujen Lännentie ja Alalänsi varsille.

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.