Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Perunkajärvi RA 7, Rovaniemi, Rovaniemi

Hinta

16 000 €

Koko

5 080

Perunkajärven länsirannalle sijoittuva hyvä rantainen vapaa-ajan tontti. Tontin puusto on kuusivoittoista sekametsää. Tontin voit ostaa omaksesi tai vuokrata. Perunkajärvi on syvä ja kalaisa järvi. Laajat valtionmaat vesistöineen ovat aivan tontin vieressä. Pääset suoraan mökiltä eräharrastustesi pariin. Metsästys- ja kalastusluvista alueelle saat lisätietoa www.eräluvat.fi, metsästysalue 2615 Rovaniemi, pyydyskalastusalue 2006 Rovaniemi. Norvajärvi-Perunkajärvi moottorikelkkaura kulkee pohjoispuolella aivan tontin läheisyydessä.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9908821
Sijainti
  • Rovaniemi  Rovaniemi
  • Perunkajärvi RA 7, 96900 Rovaniemi
Velaton hinta
  • 16 000 €
Myyntihinta
  • 16 000 €
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja: Alueella ei ole keskitettyä vesihuoltoa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
698-407-267-9
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 080
Lisätietoja tontista
Tontille ei ole autolla ajettavaa tietä, vaan kulku tapahtuu jalan pitkospuita pitkin. Pitkospuut ovat paikoin huonokuntoiset. Matkaa autolta tontille on noin 500 metriä. Auton paikoitus Mustikkamaantien päässä olevalla paikoitusalueella, kaavamerkintä LP. Veneenlaskupaikka sijaitsee Mustikkamaantien päässä, Perunkajärven rannassa, kaamerkintä LV. Alueelle johtavalle tielle on perustettu tiekunta, Mustikkamaan yksityistie. Tontin omistaja/haltija liittyy tiekuntaan.
Rakennusoikeuden pinta-ala
100
Tontin nimi
KO 7 TONTTI 1
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontti on mahdollista myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoja myyjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Lomarakennuspaikalle (RA) saa rakentaa enintään yhden lomarakennuksen, talousrakennuksen sekä saunan.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Rovaniemen kaupungin monipuolinen palvelutarjonta noin 50 km päässä. Lisätietoa palveluista: Lentokenttäja Joulupukin pajakylä sijaitseen noin 40 km sekä Napapiirin retkeilyalue sijaitsevat noin 30 km ajomatkan päässä tontilta.
Liikenneyhteydet
Oma auto.
Ajo-ohjeet
Rovaniemeltä ajetaan tietä nro E75 (E4) pohjoisen suuntaan noin 18 km, josta käännytään vasemmalle Pernkajärventielle. Tätä Perunkajärventietä ajetaan noin 27 km josta tie jatkuu Mustikkamaan yksityistienä. Tätä Mustikkamaan yksityistietä ajetaan noin 1,5 km ja tullaa perille tien kääntöpaikalle. Kääntöpaikalta tontille kulku jalan pitkospuita pitkin noin 200 metriä ja polkua pitkin noin 250 metriä.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.