IN LKV Oy
IN LKV Oy

Omakotitontti

Keittäjänkuja 4, Kuloinen, Raisio

Hinta

65 000 €

Koko

927

Upea rinnetontti huikealla sijainnilla! Tämä tontti sijaitsee aivan Kauppakeskus Myllyn kupeessa hyvin lähellä Turun rajaa, joten etäisyydet niin Turun kuin Raision palveluihin ovat mitä parhaat. Alue on elävän tuntuinen, koska lähistön talot koostuvat sekä vanhasta että uudesta rakennuskannasta. Valtavana bonuksena on, että alue on ns. valmis, eli et joudu asumaan vuosikausia rakennustyömaan vieressä. Lisäksi tontti sijaitsee päättyvän kadun päässä ja tie on jo valmiina vieressä. Rinnetontin selkeä profiili mahdollistaa puolestaan hyvät näkymät tulevaisuudessa ympäristöön, sekä monimuotoisemman rakennustyylin korkeuserojen ansiosta. Alueella ei juurikaan enää ole vapaita tontteja, joten tätä voidaan sanoa hyvällä syyllä harvinaiseksi tilaisuudeksi saada rakentaa unelmiensa koti palveluiden välittömään läheisyyteen. Lisätiedot sinulle tästä upeasta tontista antaa IN LKV Oy | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi.

Tulosta PDF
Tilaa esite
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9923813
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

65 000,00 €

Velaton hinta

65 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

429,25 € / vuosi

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
680-6-613-4
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
927 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti sijaitsee Kuloisten asemakaava alueella, joka on kaavoitettu erillispientalojen korttelialueeksi (AO-16). Maaperätutkimuksia ei ole tehty, mutta tontti vaikuttaa olevan kallioperäinen. Profiili on melko voimakas. Vieressä sijaitsevaa lähivirkistysaluetta ollaan kaavoittamassa, vireillä Kuloistenniitty asemakaava ja asemakaavan muutos. Alue sijaitsee 6. kaupunginosassa (Kuloinen). Turkuun rajoittuva alue pohjoisosassa kaavoitetaan pientaloasumiselle. Vaihtoehtoina tutkitaan omakotitalo-, rivitalo- tai muun pientalorakentamisen sijoittamista alueelle. Turkuun rajoittuva alue eteläosassa, kaavoitetaan asumiselle. Joukkoliikenneakselin varrelle sijoittuvalle alueelle tutkitaan mahdollisuutta sijoittaa kerrostaloja ja mahdollisesti myös rivitaloasumista. Kaava tuli vireille kaavoituskatsauksessa 2015. Kuloistenniittyn osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) tiedoksi tekniselle lautakunnalle 24.5.2016, jota on tarkistettu 7.6.2016 ja 11.6.2019.
Rakennusoikeuden pinta-ala
139.1 m²
Tehokkuusluku
0.15
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Peruskoulu: Kuloisten ala-aste 1,7 km. Konsan koulu 2,8 km. Raision lukio 3 km.
Palvelut: Myllyn kauppakeskus 3 km. Länsikeskuksen liikekeskus 2 km.
Päiväkodit: Pasalan päiväkoti ja Kuloisten päiväkoti 1,7 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 1 km.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Kuusisto Sari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

IN LKV Oy

IN LKV Oy

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

IN LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Korkeavuorenkatu 2 C 48,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.