Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Vapaa-ajan tontti

Rumpudden 7/8, Romponpolku, Stormälö, Parainen

Hinta

2 500 €

Koko

1 220

Uskomattoman kauniilla Stormälön saarella oleva vuokratontti suojaisan meren sisälahden rannalla. Ja vaikka saaressa ollaankin, niin autolla pääsee suoraan perille ilman lauttayhteyksiä. Tontin vuosivuokra on 2500€ ja vuokra-aika 50 vuotta. Sähkö- sekä vesiliittymä on vedetty tontin rajalle. Helppoa rakentamista, sillä maaperä on tasainen hiekkapohja. Tontti on kooltaan 1220 m2 ja rakennusoikeutta on loma-asuntoon 129 m2. Lisäksi tontilla on rakennusoikeutta varastotilalle 25 m2 ja pihasaunalle 12 m2. Rantaan saa rakentaa laiturin ja sinne pääsee kalastusveneellä. Isommalle veneelle on vuokrattavissa laituripaikka, 120€/v. Tämä yhteislaituri sijaitsee aivan tontin läheisyydessä ja siellä riittää syvyys purjeveneellekin. Tonttiin kuuluu oikeus yhteisiin vesialuisiin ja niitä on reilusti ympäri saarta, yhteensä 85 ha. Lisäksi saarella kasvaa paljon sieniä ja marjoja. Ulkoilureittejä ja mahtavia maisemia on vaikka kuinka. Sijainti on kertakaikkiaan täydellinen mökkeilylle. Airiston hotellille on matkaa n. 2 km. Paraisten keskustaan n. 14 km. Todella hieno kokonaisuus, joka kannattaa tulla paikan päälle katsomaan. Ota siis yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Myynti ja tiedustelut: Terhi Nordqvist P. 040 300 2312/ terhi.nordqvist@aktialkv.fi

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9927274
Sijainti
  • Parainen  Stormälö
  • Rumpudden 7/8, Romponpolku, 21600 Parainen
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 2 500 €
Myyntihinta
  • 2 500 €
Lisätiedot maksuista
Tontin rajalle on vedetty sähköt, mutta vuokralainen hankkii sähköliittymän ja maksaa kytkennän tontin rajalta asti. Vesimaksu 6€/kuutio. Kunnossapitovastike 154,80€/v. Osakkeiden hankintahinta 412,80€.
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta Lisätietoja: Vesiliittymä vedetty valmiiksi tontin rajalle.
Viemäri
pienpuhdistamo
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
445-501-1-51
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
1 220
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Airistonperän Merihuvilat Oy vastaa alueen kantaverkon kunnossapidosta ja teknisistä palveluista. Kantaverkkoon kuuluu jäteveden putkilinjat, jätevedenpuhdistamo, vesihuollon putkilinjat ja kaivorakennus, rakennetut kadut, katuvalaistus, jätepiste, satelliittiantennijärjestelmä, satama-alue ja erillisessä liitteessä (kts.kuvat) vihreällä näkyvät yhteiset alueet.Airistonperän Merihuvilat Oy vstaa kantaverkon kunnossapidosta ja toiminnasta tontin rajalle asti. Vuokralainen ostaa Airistonperän Merihuvilat Oy:n osakkeita päärakennuksen rakennusoikeusneliöitä vastaavan määrän. Osakkeiden yksikköhinta on 3,20€. Vuokralainen maksaa lisäksi kunnossapitovastiketta Airistonperän Merihuvilat Oy:lle 1,20€/osake/vuosi. Jokaisella tontille on erillinen vesimittari ja vesi maksetaan erikseen käyttöön perustuen. Vuokranantaja maksaa tontin kiinteistöveron ja tontille rakennettavista rakennuksista aiheutuvat verot maksaa vuokralainen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
129
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Loma-asunto 129 m2+ varastotila 25 m2+ pihasauna 12 m2.
Kaavoitustiedot
Paraisten kaupungin kaavoitusosasto
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Tontin vuokraaja
Kiinteistöyhtymä Kalliola
Vuokrasopimus päättyy
15.03.2067
Tontin vuokra
2 500,00 € / vuosi
Palvelut
Palvelut: Airisto hotellille n. 2,0 km. Paraisten keskustaan n. 14 km. Lisätietoa palveluista: Hotelli Airistolla on ruokaravintola, sekä samalla alueella elintarvikekioski. Saarella on joitakin suoramyyntipisteitä.
Liikenneyhteydet
Tie perille. Lähin bussiyhteys Airistontien ja Saaristotien risteysalueella.
Ajo-ohjeet
Paraisten S-marketin liikenneympyrästä Nauvoon, Saaristotietä n. 8 km, jonka jälkeen käännös oikealle Airistontielle. Risteyksessä kyltit: Airisto, Stormälö. Airistontietä n. 6 km ja käännös oikealle Rompontielle. Tietä eteenpäin kunnes n. 1,5 km:n jälkeen käännös oikealle: Romponpolku.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Suojaisa meren sisälahti

Nordqvist Terhi

Kiinteistönvälittäjä LKV, Fastighetsmäklare AFM

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.