Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Kemijärvi, Hiipanniemi RA 8 Tontti 8, Hiipanniemi, Kemijärvi

Hinta

12 500 €

Koko

3 486

Hiipanniemen tontit sijaitsevat kirkasvetisen ja kauniin Kemijärven rannalla, vain n. 30 km päästä Kemijärven keskustasta. Kaikki alueen tontit rajoittuvat rantaan ja tonteilta on kauniit näkymät järvelle. Pääsytien rakentamisesta Hiipanniementieltä tonteille vastaa tontin omistaja/haltija. Alueella ei ole kunnallistekniikkaa eikä sähköistystä. Maastollisesti Hiipanniemen alue on kumpuilevaa ja kivikkoista. Tontit 1-5 sijaitsevat Hiipanniemen itä- ja tontit 6-10 länsirannalla. RA 8 on rauhallisella paikalla sijaitseva luoteeseen avautuva tontti. Tontti on muodoiltaan kumpuileva. Ranta on loiva, jonkin verran isoja kiviä. Läheiseltä Hiipankankaantieltä etäisyys tontille linnunteitse on n.330 m.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9937574
Sijainti
  • Kemijärvi  Hiipanniemi
  • Kemijärvi, Hiipanniemi RA 8 Tontti 8, 98400 Isokylä
Velaton hinta
  • 12 500 €
Myyntihinta
  • 12 500 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
320-893-15-1
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
3 486
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
RA 8
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuosivuokra on sidottu sopimuksen tekovuotta edeltävän vuoden elinkustannusindeksin keskiarvolukuun. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Kemijärven kaupungin palvelut n. 30 km.
Liikenneyhteydet
Veneellä, omalla autolla
Ajo-ohjeet
Kemijärveltä: Kemijärvi-Isokylä tietä nro 5 n. 10 km. Käännytään oikealle Perä-Posion tielle nro 945 jota ajetaan n.18 km. Käännytään oikealle (Kallioranta 3) viitan kohdalta ja tätä soratietä ajetaan n. 1,5 km jonka jälkeen käännytään vasemmalle soratielle (Ailangan leirikeskus 10) viitan kohdalta ja tätä soratietä ajetaan n. 5 km jonka jälkeen käännytään vasemmalle Huhtavaarantielle jota ajetaan n. 4,5 km ja käännytään oikealle Hiipankanaankaan soratielle jota ajetaan perille kääntöpaikalle asti (n.5km).
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kovapohjainen hiekkaranta, kivikkoisuutta
  • Kemijärvi

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Metsähallitus

Metsähallitus

placeRatatie 11,
01300 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.