Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Taivalkoski, Turpeinen (15/2) Kortteli 15, tontti 2, Taivalkoski

Hinta

19 000 €

Koko

4 989

TAIVALKOSKEN TURPEISEN RANTATONTIT SOVELTUVAT HYVIN LOMARAKENTAMISEEN Taivalkosken Turpeisen ranta-asemakaavalla sijaitsevat tontit ovat erinomaisia rakentaa ja käyttää lomapaikkana, koska maapohja on alueella yleensä mäntypuustoinen kangas. Rakennusoikeutta tontilla on runsaasti 150 kerrosneliömetriä. Rakennuspaikat sijoittuvat sekä Turpeisenjärven että Murhijoen rantaan. Matkaa Oulusta rantatonteille tulee noin 180 km. Tonttien varustelu Tontit ovat lohkottu valmiiksi omiksi tiloiksi, joten ostajalle ei tule lohkomiskustannuksia. Tonteilla ei ole sähköjä. Tonttien liittymät on melkein kaikilla tonteilla rakennettu. Tiestö Tiestö tonteille on valmis. Yleissijainti , maisema ja maapohja: Tontit sijaitsevat lähellä Kylmäluoman retkeilyaluetta. Tontit ovat hyvin lomarakentamiseen soveltuvaa, pinnanmuodostukseltaan vaihtelevaa, mutta kuitenkin varsin tasaista tai loivasti kumpuilevaa mäntypuustoista maastoa. Taivalkosken keskustaajama matkailupalveluineen on varsin lähellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kirjailija Päätalo -aiheiset matkailu- ja kulttuurikohteet ovat vieressä. Metsät ja vesistö: Metsäalueet ovat pääasiassa mäntyvaltaista kuivahkoa kangasta. Vesistöjen rannassa on paikoin vanhaa kuusikkoa, lehtipuustoa ja lähteikköjä. Vesi on kirkasta ja puhdasvetistä Iijoen latvavettä. Se on puhdasta, koska rannoilla ei ole merkittävästi asutusta tai maataloutta. Kalastona vesistössä on mm. muikkua ja harjusta. Luontoharrastukset: Alueella on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa patikointia, melontaretkeilyä ja moottorikelkkailua (kts. liitekartat). Lähistöllä Kylmäluoman retkeilyalue monipuolisine palveluineen. Tontit rajoittuvat valtion maahan, jossa laajat monipuoliset marjastus, sienestys ja metsästysalueet. Metsähallituksen ylläpitämä laavu Murhijoen pohjoisrannalla Ulkujoen suulla on helposti saavutettava koko perheen retkikohde ja tulipaikka makkaranpaistolle. Tonttien taustamaata myynnissä: Nyt sinulla on mahdollisuus myös ostaa tonttisi isompana. Laatumaa tarjoaa tonttiin rajautuvaa maata liitettäväksi tonttiin. Pääset näin hallitsemaan laaja-alaisesti terassiltasi avautuvaa luonnonmaisemaa. Valitse vapaa-ajan tulikohtasi paikka nyt! Tontit on merkitty maastoon tauluin. Tee retki maastoon ja valitse omasi.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9939363
Sijainti
  • Taivalkoski 
  • Taivalkoski, Turpeinen (15/2) Kortteli 15, tontti 2, 93400 Taivalkoski
Velaton hinta
  • 19 000 €
Myyntihinta
  • 19 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
832-401-160-31
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 989 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Tontin nimi
15
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuosivuokra sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokraaika 40 v. Sopimusaikana ei muita tasokorotustarkistuksia. Tontin voi ostaa kesken vuokrakauden tontin sen hetkisellä käyvällä hinnalla.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RA-rontille saa rakentaa yhden lomarakennuksen, yhden vierasmajan, yhden saunarakennuksen ja kolme talousrakennusta. Lomarakennuksessa saa olla kaksi loma-asuntoa. Kokonaisrakennusoikeus on 150 k-m2, josta lomarakennukseen saa käyttää korkeintaan 120 k-m2. Lomarakennuksen min. etäisyys rannasta on 25 m. sekä saunan ja muun pienehkön talousrakennuksen 10 m.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Ajo-ohjeet
Taivalkoskelta Posiontien risteyksestä Kuusamon suuntaan vt. nro 20 (Oulu-Kuusamo) n. 0,4 km, josta oikealle Jokijärventielle. Tätä tietä (nro 8400) n. 16 km, josta vasemmalle Kylmäluomantielle. Kylmäluomantietä 5,8 km, josta oikealle kortteleille 10-12. Tästä risteyksestä edelleen eteenpäin n. 1 km, josta oikealle kortteleille 13-15 (Jokijärvenkankaantie). Kortteli 16: ei valmista tieyhteyttä.

Ojala Tapio

Myyntineuvottelija (LKV)

Metsähallitus

Metsähallitus
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.