Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Vapaa-ajan tontti

Aironiementie, Käpysalo, Tervo

Hinta

65 000 €

Koko

4 000

Aurinkoisia rantatontteja ison kalaisan Iisveden rannalla. Hyvät vesitieyhteydet kanavien kautta sekä pohjoiseen että etelään. Rakentamaton rantakaava-alue, rauhallinen sijainti. Valoisaa mäntykangasta, loivasti syvenevät rannat jotka sopivat perheen pienimmillekin. Tiet tonteille tehty, sähköliittymät helposti saatavissa. Myynnissä myös yksi vapaa-ajan paikka Rasvankijärven rannalla, tontin koko sovittavissa. Rakennukset sijaitsevat luonnonsuojelualueella, johon ei saa enää rakentaa uutta. Omaa rauhaa rakastavalle loistava paikka, tänne ei naapureita tule! Päärakennus n. 100 m2, erillinen rantasauna ja varastorakennukset. Osittain remontoitu, mm. katto uusittu.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
995398
Sijainti
Velaton hinta
  • 65 000 €
Myyntihinta
  • 65 000 €
Tontin pinta-ala
4 000
Rakennusoikeuden pinta-ala
160
Kaavoitustiedot
Rantaosayleiskaava.
Palvelut
Palvelut: Autolla lähimmät palvelut Iisveden kylä ja Suonenjoen keskusta. Veneellä Tervon keskustaan vain 8 km, helppo vesiyhteys myös Iisveden kylälle 28 km. Tervosta löytyy tarvittavat ruokakaupat sekä mm. golfkenttä, Eerikkala golf, kentän pituus 18-väyläisenä on 5402 metriä ja Par 72.
Ajo-ohjeet
Suonenjoelta Karttulan suuntaan n. 15 km, käänny vasemmalle Rieponlahteen. Aja Rieponlahdentietä 20 km kunnes vasemmalle kääntyy Aironiementie.
Ranta
  • Oma ranta
  • Kovat kivirannat, loivasti syvenevät. Iisvesi on iso järvi, josta hyvät veneyhteydet moneen suuntaan. Tervon kautta pääset Pielavedelle, kanavien kautta Jyväskylään ja aina Lahteen asti. Kalastajille järvi tarjoaa saalista muikusta kuhaan, myös siikaa nousee. Puhtaat vedet, ilman sinileväongelmia.

Matti Reunanen, Matti Saastamoinen

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.