Vapaa-ajan tontti

Pirttijärvi (1/3), Jämsä

Hinta

39 000 €

Koko

3 770

Pirttijärven rantatontille rakennat helposti rentoutumispaikan, jossa on hienot näkymät järvelle. Valoisalla lounaaseen avautuvalla tontilla puusto on valmiiksi käsitelty sopivaksi mökkiympäristöä varten. Tontilla on korkeuseroa sopivasti kivaan näköalaan järvelle. Järven koko soveltuu mainiosti vaikka souteluun ilta-auringossa. PIrttijärven pituus on reilut 2 km ja sen veden ekologinen tila on luokiteltu hyväksi. Omaa rantaviivaa tontilla on 68 m. Pirttijärvi sijaitsee näppärällä paikalla, Tampereelta ajaa paikalle vain tunnin ja Jyväskylästäkin vähän reilun. Soratietäkään ei tarvitse pitkälti ajella, pikitieltä tontille on noin 2 km ja tie vie perille tontin rajalle saakka. Palvelut kauppoineen sijaitsevat lähellä, Vilppulan ja Mäntän keskustaan ajaa vain vartin.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9954263
Sijainti
  • Jämsä 
  • Pirttijärvi (1/3), 35530 Jämsä
Velaton hinta
  • 39 000 €
Myyntihinta
  • 39 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
182-440-3-13
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
3 770
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Sähköliittymän saa halutessaan ostettua Elenialta hintaan 5171e (https://www.elenia.fi/sahko/liittyman_hinnoittelu). Tontilla on mahdollisuus liittyä Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskuntaan, liittymisen hinta 100e + 9800e (tarkemmat tiedot liitteen linkistä tai www.pohjois-kuorevedenvesiosuuskunta.fi). Tontti on valmiiksi lohkottu omaksi kiinteistöksi ja se on merkattu maastoon. Paikan päällä voi käydä tutustua oma-aloitteisesti itselle parhaiten sopivaan aikaan. Vuokrattaessa vuosivuokra 6% tontin hinnasta ja vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, ei muita tarkistuksia vuokrakauden (40 vuotta) aikana. Sopimuksella vapaa siirto-oikeus ja tontin ostomahdollisuus milloin tahansa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
1/Pirtinpää
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Jämsän kaupunki Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m2. Paikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon sekä tarpeellisia talous- ja saunarakennuksia. Erillisen saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 25 m2 ja savusaunan kerrosala enintään 15 m2. Mikäli saunarakennukset tehdään kytkettynä, yhteinen kerrosala saa olla enintään 30 m2. Loma-asuin- ja talousrakennuksen etäisyyden rannasta tulee olla vähintään 30 m. Saunarakennuksen ja erillisen savusaunan tai kytkettyjen saunarakennuksen ja savusaunan etäisyyden rannasta tulee olla vähintään 15 m rantaviivasta. Katsothan tarkemmat kaavamääräykset liitteestä "KAAVAMÄÄRÄYKSET".
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Vilppulan ja Mäntän keskusta noin 15 min.
Ajo-ohjeet
Tie nro 58-Metsärannantie-Välivuorentie-tonttie

Tuominen Sini

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.