Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Vapaa-ajan tontti

Ukkohalla (69/2), Vihtakuja, Kortteli69/Tontti2, Ukkohalla, Hyrynsalmi

Hinta

21 000 €

Koko

532

Hanki itsellesi ja perheellesi Laatumaa-tontti luontoharrastusten tukikohdaksi Ukkohallan ydinalueelta. Metsähallituksen Ukkohallan Laatumaa-tonteilla on paras mahdollinen sijainti laskettelurinteiden ja palveluiden välittömässä läheisyydessä. Rinnetonteilta avautuu hieno maisema Syväjärven suuntaan. Ukkohalla on idyllinen ja aktiivinen Kainuussa sijaitseva matkailukeskus. Alueella on laskettelurinteet, hiihtoladut ja vaelluspolut ja wakeboard-vesihiihtokaapelirata, Hallan Saaga saunamaailma (kylpylä) wellnes-palveluineen sekä keilahalli.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9968063
Sijainti
Velaton hinta
  • 21 000 €
Myyntihinta
  • 21 000 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto Lisätietoja: Vesi-Mega Oy (www.hyrynsalmi.fi)
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
105-402-56-14
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
532
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
69
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra, 6 % myyntihinnasta (sidottu indeksiin). Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus. Tontin ostajalla/vuokraajalla on rakentamisvelvoite. Rakentajan tulee esittää pohjatutkimus rakennusluvan haksemisen yhteydessä. Vesi- ja viemäriliittymät Vesi-Mega Oy:ltä. Sähköliittymä Loiste Sähköverkko Oy, puh. 0800 9 2200 tai liittymamyynti@loiste.fi..
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Lisätietoa palveluista: - Ukkohallan matkailukeskus - laskettelurinteet - hiihtoladut ja vaelluspolut - Suomen ainut wakeboard -vesihiihtokaapelirata - Hallan Saaga saunamaailma (kylpylä) Wellnes -palveluineen - Syväjärven yli rakennettu Suomen pisin (310 m) ponttoonikävelysilta! - keilahalli - Hyrynsalmen kuntakeskus 25 km.
Ajo-ohjeet
Hyrynsalmelta Puolangan suuntaan noin 25 km

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.