Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Liesijärvi (1/3) kortteli 1, tontti 3, Parkano

Hinta

33 000 €

Koko

4 660

Rauhaisia rantatontteja moneen makuun Parkanon Liesijärvellä, jonne on hyvät tieyhteydet. Metsäiselle Liesijärvelle ajaa Tampereelta noin tunnissa ja Seinäjoelta puolessatoista. Tontit sopivat karusta metsämaisemasta pitävien lisäksi hyvin myös metsästäjille ja muille luonnossa samoajille, Parkanon metsästysalue pienriistalle sekä Seitsemisen kansallispuisto ja Riuttaskorven virkistysmetsä ovat ihan lähellä. Palvelutkin saavutat sujuvasti Parkanon kaupungin keskustasta, jonne ajaa tontilta noin vartissa. Katsothan tonttialueen kaavakartan ja -määräykset liitteestä "esite".

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9970237
Sijainti
  • Parkano 
  • Liesijärvi (1/3) kortteli 1, tontti 3, 39700 Parkano

Hinta

Myyntihinta

33 000,00 €

Velaton hinta

33 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
581-435-92-8
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 660 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontille saa rakentaa yhden loma-asunnon sekä tarpeelliset sauna- ja talousrakennukset. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 125 m2. Lisäksi saa rakentaa kylmää varastotilaa 30 m2. Tontin mukana myydään Leppäkosken Sähkö Oy:n sähköliittymä. Liittymän hinta 6000e tulee tontin hinnan lisäksi. Tontin ostajan/vuokraajan tulee maksaa Liesjärventien tiekunnalle Liesjärventien perusparannusmaksua 878,86 e.
Rakennusoikeuden pinta-ala
125 m²
Tontin nimi
1/Huhtasinisiipi
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Liesijärven rantaosayleiskaavan yleiset määräykset: Maankäyttö- ja rakennuslain 72 §:n nojalla määrätään, että tämän yleiskaavan perusteella voidaan myöntää rakennuslupa kaavan osoittaman rakennuksenrakentamiseen ilman asemakaavaa. RA-alueilla loma-asunnon sijoittamisessa on kiinnitettävä erityistä huomiota riittävän suojapuuston jäämiseen rakennusten ja rantaviivan väliin. Rakennusten julkisivu- ja katemateriaalien tulee olla väritykseltään maisemaan sopivia. Kirkkaita tai heijastavia pintoja on vältettävä. Rantavyöhykkeellä M-alueella tulee pyrkiä muodostamaan riittävän leveä suojaistutusvyöhyke, jolla voidaan tehokkaasti vähentää valumavesien haitallista vaikutusta vesistöön. Jätevesien käsittely on hoidettava Parkanon kaupungin ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti.
Kaavoitustiedot
Parkanon kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Parkano
Ajo-ohjeet
Liesijärventie, josta käännytään tonttitielle.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Liesijärvi

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Tuominen Sini

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.