Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kohteen kuva

Omakotitalo

Krinttilänkuja, Tammisilta, Kaarina

Hinta

648 000 €

Koko

337

Vuosi

2018

HUOM! Tilaisuus hankkia hulppea, valkotiilinen linnoitus luonnon keskellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lyhyesti: iso kivitalo sopivasti. Omalle perheelle suunniteltu ja huolella rakennettu. Suunnitelmat muuttuvat joskus ja niinpä rakentaja on muuttamassa entistäkin kauemmas ulkomaille, joten talolle ei ole enää mitään tarvetta. Valmistuu keväällä 2019. Jos olet tässä vaiheessa yhtään kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä. Tällaista kohdetta on harvoin tarjolla edes paljon suuremmalla budjetilla. Suurella 0.53 ha:n rinnetontilla sijaitseva uniikki omakotitalo rakennusvaiheessa. Valmiusaste tällä hetkellä runkovalmis + vesikatto. Julkisivumuuraus on juuri alkamassa ja myös huurtumattomat passiivitaloikkunat tulossa. Kiinteistö myydään avaimet käteen toimituksena tai luovutetaan heti ostajalle keskeneräisenä jatkettavaksi. Rakennuttaja on suomalainen perhe, joka on muuttanut ulkomaille, eikä tarvitse enää kiinteistöä käyttöönsä. Avaimet käteen toimituksen varustetasoon voidaan vaikuttaa, tässä vaiheessa se on helppoa. Jos olet harkitsemassa uudisrakennusta, tämä on helpompi tapa, raskain vaihe on jo takana. Uusi, rakentamista jatkava omistaja saa käyttöönsä kaikki rakentamiseen tarvittavat dokumentit sekä teknistä apua sopimuksen mukaan. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html Kiinteistön myynti toteutetaan kiinteistönvälittäjän toimesta tai sopimuksen mukaan. Esittely ainoastaan sovittaessa. Alue on rakennustyömaa, turvallisuuden varmistamiseksi yleisesittelyä ei ole mahdollista järjestää.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
997194
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h + k + s + spa + kph + 2wc + khh + at + var. ym uudisrakennus rakenteilla
Asuintilojen pinta-ala
337
Kokonaispinta-ala
478
Lisätietoja pinta-alasta
VALMISTUU KEVÄÄLLÄ 2019. Avaimet käteen tai lopputyöt voi tehdä itse. Hinta määräytyy sen hetkisen valmiusasteen mukaan. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html Talon kellarikerroksessa varasto- ja tekniset tilat, sisäänkäynti ja eteistilat, portaat lähelle keittiötä. 1. kerroksessa on paljon oleskelutilaa, ruokailutila ja keittiö, kodinhoitohuone, josta uloskäynti terassille, askarteluhuone, aula, wc, sauna- ja spa-osasto, josta uloskäynti terassille. Keittiön edessä aamukahviterassi itään, aurinko paistaa sopivasti puiden suojasta. Etelän puolella pääovi, jonka edessä iso terassialue. Terassin ja saunaosaston edessä varaus uima-altaalle (4 x 10 m). Ylimmässä kerroksessa huonejärjestystä vielä mahdollista muokata kevyiden väliseinien asennuksen yhteydessä. Iso oleskeluaula, josta voi ihailla luontoa suurista ikkunoista. 4 tai 5 makuuhuonetta. Tarvittaessa 3 makuuhuonetta ja iso kotiteatteri/harrastushuone. Talon vieressä erillinen autotalli kahdelle autolle + varasto.
Rakennusvuosi
2018 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti tai sopimuksen mukaan, valmistuu keväällä 2019.
Myyntihinta
  • 648 000 €
Lisätiedot maksuista
Myyntihinta on talo valmiina, ilman pihatöitä. Jatkaessasi rakentamista itse, tämän hetkisellä valmiustasolla myyntiehdoista voidaan vielä sopia. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html Meiltä on tiedusteltu voiko talon tehdä alkuperäistä suunnitelmaa kevyemmällä varustelulla. Kyllä voi. Valmiin talon hinta riippuu sisustuksen ja tekniikan valinnoista. Hinnasta pääsee vielä alle, kun tingitään varustetasosta ja unohdetaan porealtaat. Kiinteistö myydään talon ollessa valmiina keväällä 2019.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Asunnossa on parveke
Asuntoon kuuluu
Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html
Lisätietoja kunnosta
Talo valmistuu keväällä 2019. Nyt rakennuksen siporex-runko valmis. Vesikatto viimeistelyä valmis. Sähkö ja kunnallistekniikka liitetty.
Energialuokka
  • A (2018)
  • Talo rakennettu ja suunniteltu passiivitalon luokituksen mukaisesti, erittäin alhainen energiankulutus.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkölämmitys, Maalämpö, Lämpöpumppu, Puu
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Aurinko/puu/sähkö
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan viemäri.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Betoni, Talon runkomateriaali on siporex. Tarkemman selvityksen kiinteistöstä saa osoitteesta http://jihuu.net/Unelmatalo/index.html
Keittiön kuvaus
Vielä hetken aikaa vapaasti päätettävissä millaisen keittiön tekee, mahdollisia vaihtoehtoja L-, U- ja saarekemalli. Keittiö jatkuu ruokailutilaan. Ruokailutila rajoittuu kahdelta sivulta oleskelutilaan, rajoina kaiteet ja takka. Ruokailutila ja keittiö on 20 cm ylempänä kuin olohuone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa makuuhuoneen yhteydessä suuri kylpyhuone. Yläaulassa iso WC. Alakerrassa saunaosasto n. 25 neliötä. Varaus isolle porealtaalle maisemaikkunoiden ääressä. Alakerrassa iso WC.
WC-tilojen kuvaus
Yhteensä 4 WC:tä.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Tilava, ikkunallinen kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä. Sisäänkäynnin edessä terassialue.
Olohuoneen kuvaus
Suuret oleskelutilat etelään ja itään kaksikerroksisten ikkunoiden äärellä. Olohuoneeseen saadaan valoa sivuikkunoista heti aamulla ja vielä auringon laskuun asti. Olohuone, ruokailutila + keittiö on melko yhtenäistä tilaa, yht. pinta-ala lähes sata neliömetriä. Olohuoneen takana askarteluhuone. Väliseinän paikkaa muuttamalla osa askarteluhuoneen alasta voidaan lisätä olohuoneeseen. Olohuone on yli 20 neliömetrin alalta kaksikerroksinen, kokonaiskorkeus lähes 6 metriä.
Makuuhuoneiden kuvaus
4-5 tilavaa makuuhuonetta yläkerrassa. Huonejärjestelyä mahdollista vielä muokata rakennettavien kevyiden väliseinien paikkaa muuttamalla. "Master"-makuuhuoneen yhteydessä iso kylpyhuone porealtaineen, makuuhuoneen ikkuna lattiaan asti auringonlaskun puolella.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
5 300
Lisätietoja tontista
Päättyvän tien tontti. Rinnetontti, osittain luonnonvaraista metsää, osa puutarhaa. Rakennus sijoitettu korkeimpaan kohtaan avautuen rinteeseen. Tontti rajoittuu pieneen yksityistiehen ja metsään. Lähin naapuritalo >50 ? m. Esteettömät näkymät, puuston harvennuksella tai säilyttämisellä voi vaikuttaa näkymään/näkyvyyteen.
Palvelut
Kauppa (Tammisillan ABC) alle 2 km, kaikki muut palvelut n. 5 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 500 m, yhteys Turkuun (Föli), Kaarinan keskustaan ja Paimioon. Moottoritien Turku-Helsinki ramppi n. 1500 m. Erinomaiset yhteydet Paimion ja Kaarinan suuntaan. Turkuun, Saloon ja Helsinkiin pääsee helposti sekä moottoritietä, että 110-tietä pitkin.
Auton säilytys
Autotalli kahdelle autolle, pihassa lisäksi useita autopaikkoja.
Näkymät
Luonnonvaraista metsää, peltomaisemaa, harvaanrakennettua asuinaluetta.
Pihan kuvaus
talon edusta tehty piha-alueeksi ja ajotie sorapintainen. Alaosassa tonttia vanhaa puutarhaa. Muu tontti luonnonvarainen metsä
Lisätietoja

Nadja Golubenko

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.