Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Pyhätunturi, Urpakuja Kortteli 9053, tontti 5, Pyhätunturi, Kemijärvi

Hinta

15 000 €

Koko

2 300

Pyhätunturin kohde sijaitsee Kemijärven kaupungissa Pyhätunturin keskuksesta etelään Sieniselän alueella. Sieltä on matkaa Pyhätunturin laskettelurinteille ja palveluihin noin 3 kilometriä. Luoston hiihtokeskus on vain noin 30 kilometrin päässä. Alue on upea paikka lomailuun, sen vierellä on pari miljardia vuotta sitten muodostunut lähes 10 kilometrin pituinen tunturijono. Pyhä-Luoston kansallispuistossa retkeillessäsi voit aistia jääkauden myllerryksen. Noin kilometrin pituinen Isokuru eli Pyhäkuru on koettava uudestaan ja uudestaan, ja sen perällä olevaa Pyhänkasteenlampea ja Pyhänkasteenputousta voi ihailla katselulavalta. Pyhätunturilla latu- ja patikointireittejä riittää Luostolle saakka. Tunturin rinteillä kelpaa lasketella niin aloittelijan kuin kokeneenkin laskettelijan. Keskuksessa on kauppoja ja putiikkeja, kahviloita, hotelleja ja ravintoloita sekä polttoaineenjakelu. Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa "Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset".

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9974369
Sijainti

Hinta

Myyntihinta

15 000,00 €

Velaton hinta

15 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesi- ja viemäriliittymä www.pyhaluostovesi.fi

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan

Asumisen muut palvelut

Vertaile sähkösopimuksia, nettiliittymiä ja kotivakuutuksia sekä tarkista saatavuus tälle kohteelle:

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
320-893-101-1
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
2 300 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Tontin nimi
9053
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Alueelta n. 3 km on Pyhätunturin hiihtokeskus rinteineen ja palveluineen ja n. 30 km päässä Luoston hiihtokeskus.
Kemijärvelle alueelta on matkaa n. 50 km.
Muut palvelut: Alue tarjoaa laskettelua Pyhätunturin ja Luoston rinteillä, hyvin hoidetut murtomaahiihtoladut ja moottorikelkkareitistö. Kesäretkeilyyn Pyhä-Luoston kansallispuisto tarjoaa monenlaisia luontoelämyksiä.
Alueella on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn upeassa Pyhä-Luoston kansallispuiston maastossa.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, lentokenttä Rovaniemellä, rautatie Kemijärvelle ja Rovaniemelle. Skibussiyhteys Rovaniemeltä.
Ajo-ohjeet
Kemijärvi-Pyhätunturitiestä Sieniseläntielle, jota pitkin n. 1,2 km, käännytään oikealle Närhipalonkujalle ja edelleen oikealle Urpakujalle. Tontit sijoittuvat Urpakujan oikealle puolelle.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.