Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Vapaa-ajan tontti

Syöte, Pikku-Syöte (27/2), Syötekeskuksentie, Kortteli 27/Tontti 2, Syöte, Pudasjärvi

Hinta

32 800 €

Koko

1 082

Pikku-Syöte-tunturin laella upealla paikalla tontti myytävänä. Tontti sijaitsee Syötekeskuksen hotelli-ravintolan ja rinteiden välittömässä läheisyydessä. Pikku-Syöte on erinomainen valinta henkilöille, jotka etsivät luonnon rauhaa ja monipuolisia ulkoiluharrastuksia ympäri vuoden. Mökkiläiselle on tarjolla kaksi hiihtokeskusta, hyvät hiihtoladut, ja moottorikelkkailureiteiltä on yhteydet pidemmille retkille. Rauhallisempaa menoa kaipaavat voivat lumikenkäillen ihastella tykkylumipuita ja hienoja maisemia. Syötteen kansallispuisto tarjoaa ympäri vuoden monipuoliset luontoharrastukset puhtaassa luonnonkauniissa ympäristössä. Tututusmisretki kannattaa tehdä myös Syötteen Luontokeskukseen. Uusi yhteystie Isolle-Syötteelle on tuonut myös Iso-Syötteen rinteet ja palvelut käyttöetäisyydelle näistä tonteista.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9980638
Sijainti
  • Pudasjärvi Syöte
  • Syöte, Pikku-Syöte (27/2), Syötekeskuksentie, Kortteli 27/Tontti 2, 93280 Syöte
Velaton hinta
  • 32 800 €
Myyntihinta
  • 32 800 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-408-83-39
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 082
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vesi- ja viemäriliittymä Laatumaalta (hinta Pudasjärven kaupungin liittymähinnaston mukaan). Tienhoitokertamaksu 1.855 €/tontti. Sähköliittymät myy Caruna, asiakaspalv. 0200 23222.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200
Tontin nimi
27 (Pikku-Syöte 27/2)
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra, 6 % listahinnasta, on sidottu indeksiin. Koko 40 v. sopimusaikana ei muita vuokran määrän tarkistuksia (tontin voi ostaa kesken vuokrakauden). Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus. Tontti lohkottu valmiiksi tilaksi, ostajalle/vuokraajalle ei lohkomiskustannuksia.
Kaavoitustilanne
Rakennuskaava
Palvelut
Palvelut: Syötekeskus Oy Pikku-Syöte 299 m Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy 2,76 km Taivalkosken kunta terveyskeskus 25,62 km Oulunkaaren kuntayhtymä Pudasjärven terveyskeskus 43,33 km Tunturi-Market Iso-Syöte 2,76 km Lisätietoa palveluista: Lähialueella Syötteen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut, mm Pikku-Syötteen hotelli-ravintola.
Ajo-ohjeet
Aja Kuusamontietä (20) Kuusamon suuntaan. Käänny vasemmalle Rytinkisalmentielle (858), Syötteen tienviitta. Aja tätä tietä noin 16 km. Käänny oikealle Syötekyläntielle (862). Aja tietä eteenpäin. Käänny oikealle Pikku-Syötteen tienhaarasta. Aja Syötekeskuksen suuntaan. Tontti Syötekeskuksen vieressä.

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.