Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Vapaa-ajan tontti | Satumetsätontti Nuuksion kansallispuiston kupeessa

Toivalankuja 3, Nuuksionpää, Espoo

Hinta

110 000 €

Koko

10 925

Luonnonkaunis iso vapaa-ajan tontti Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Rakennusoikeutta on 80 + 40 m2. Upeat kalliot ja näkymä omaan satumetsään, jossa vanhoja honkia ja kuusia sekä monimuotoinen kasvillisuus. Komea rakennuspaikka on kummun päällä, johon helppo pääsy. Näkymät avautuvat useisiin ilmansuuntiin. Kansallispuisto on alle 100 metrin päässä, jossa mainiot sieni- ja marjametsät. Osuudet vesialueisiin Nuuksion Pitkäjärvessä ja Ruuhijärvessä. Samoin osuus venevalkamaan Nuuksion Pitkäjärven rannassa. Suomen luontokeskus Haltia, laskettelukeskus Swinghill ja Solvallan sisä- ja ulkoliikuntatilat ovat lyhyen matkan päässä. Viereiset tontit on jo rakennettu, tämä on harvinainen mahdollisuus uuden ympärivuotisen vapaa-ajan asunnon rakentamiseen.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
a63786
Sijainti
Kohteen selite
Satumetsätontti Nuuksion kansallispuiston kupeessa
Vapautuminen
Heti
Myyntihinta
  • 110 000 €
Kiinteistövero
367,80 € / vuosi
Tiemaksu
73,20 € / vuosi
Tontin pinta-ala
10 925
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
120
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Vapaa-ajan rakennus 80m2 + talousrakennukset 40m2
Kaavoitustiedot
Yleiskaava RA2
Palvelut
Suomen luontokeskus Haltia ja sen ravintola. Solvallan urheiluopisto ja sisä- ja ulkoliikuntatilat. Swinghill laskettelukeskus. Pururadat ja hiihtoladut. Nupurin päiväkoti. Nuuksion koulu. Karhusuon koulu. Karhusuon kirjasto. Nupurin kappeli, jossa samassa kiinteistössä myös bändiharjoittelutila ja partiokolo. Espoon keskuksen kaupat ja kunnallispalvelut. Lommilassa IKEA Espoo ja Gigantti. ABC Mikkelänkallio. Gumböle Golf.
Liikenneyhteydet
Bussi nro 85 Espoon asemalta Ämmänkalliontien pysäkille, josta noin 500m kävelyä.
Ajo-ohjeet
Nuuksiontietä Nuuksion Pitkäjärven pohjoispäähän Solvallan ja Luontokeskus Haltian ohi noin 2km, bussipysäkin jälkeen vasemmalla Ämmänkalliontie, aja noin 200m tien risteykseen, jatka suoraan noin 100m ja kaarra oikealle Toivalankujalle.

Ismo Heikinheimo

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.