Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Saarijärven kaupunki myy tarjousten perusteella Mannilassa sijaitsevan Vuokratalo Mustikan kiinteistön osoitteessa Tuulantie 9, 43100 Saarijärvi.

Kohteessa on kaksi erillistä rivitaloa sekä talousrakennus, jossa on mm. kerhohuone, sauna- ja varastotilat. Rakennukset käsittävät yhteensä 20 yksiöitä kooltaan 27,5 m² – 31,5 m². Asuinrakennusten kerrosalat ovat 393 ja 251 k- m², sekä talousrakennuksen 238 k-m². Rakennukset on liitetty kaukolämpöön vuonna 2011. Rakennuksissa tehtiin kuntotutkimus 12/2011. Tutkimuksessa todettiin ulkoseinien alaosassa ja alapohjan rakenteissa mikrobivaurioituneita materiaaleja. Tutkimuksen johtopäätösten ja korjaustoimenpide-ehdotusten johdosta kaupunki myy kiinteistön rakennukset purkukuntoisina. Rakennusten kaukolämpö-, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymiä ei ole irtisanottu ja ne sisältyvät kauppaan.

Kohde käsittää rakennusten lisäksi asemakaavan mukaisen korttelin 443 AOR –tontin nro 1. Tontti on noin 3 740 m²:n suuruinen määräala MYLLYRINNE –tilasta 729-408-7-623. Tontin rakennustehokkuusluku on e = 0,25 ja rakennusoikeus on noin 935 k-m². Ostajan tulee kustannuksellaan lohkoa määräala omaksi tilakseen.

Tarjouksen tekijän tulee liittää tarjoukseensa sitoumus kohteen purkamisesta ja selvitys siitä, mihin mennessä kohteen rakennukset tullaan purkamaan, sekä suunnitelmaluonnos kohteen tulevasta käyttötarkoituksesta.

Tarjoukset ja yhteydenotot: Saarijärven kaupunki, talous- ja hankintajohtaja Mirja Niemi, PL 13, 43101 SAARIJÄRVI tai sähköpostitse mirja.niemi@saarijarvi.fi
Kuoreen tai sähköpostiviestiin tulee tehdä merkintä ”Mustikka”. Kaupungin omistajaohjauksen jaosto pidättää oikeuden olla hyväksymästä mitään tarjouksista.

Rakennustekniset tiedot ja kohteen esittely Pasi Nikara, p. 044 4598 777, pasi.nikara@saarijarvi.fi
sekä Harri Kinnunen, p. 044 4598 272, harri.kinnunen@saarijarvi.fi

Kaavoitusta koskevat tiedot Ulla-Maija Humppi, p. 044 4598 405, ulla-maija.humppi@saarijarvi.fi

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Rivitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Mirja Tarvainen

kaavasuunnittelija
  • Puh: 044 4598 435

Saarijärven kaupunki

  • PL 13, 43101 SAARIJÄRVI
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje