Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys

Omakotitontti | 2 OKT -rakennuspaikkaa

Ronsuntaipaleentie 636, Taka-Keljo, Jyväskylä

Hinta

33 500 €

Koko

5 000

Vain n. 10 km päästä kaupungista 2 määräalaa joilla molemmilla Taka-keljon OYK-mukaiset rakennuspaikat vakituiseen asumiseen.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
b63634
Sijainti
Kohteen selite
2 OKT -rakennuspaikkaa
Lisätietoja pinta-alasta
toinen määräaloista yli 7000 m2
Myyntihinta
  • 33 500 €
Lisätiedot maksuista
Määräalat myydään kirjallisten tarjousten perusteella HUOM! Hintapyyntö määräaloille 33 500 €/tarjous. Isompi määräaloista on kalliimpi. Tarjoukset osoitteella Päijänteen mhy / Ossi Hannula Vasarakatu 9 A, 40320 Jyväskylä. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä saadut tarjoukset. Sähköliittymä mahdollista saada n. 3155 eurolla. Asiaa tiedusteltu sähköverkko -yhtiö Eleniasta Huhtikuu 2015. Ostajalle tulee maksettavaksi määräalan lainhuudatus- ja lohkomiskulut, kaupanvahvistajan palkkio puoliksi (60 €) ja varainsiirtovero (4 % kauppahinnasta). Lisäksi maksettavaksi tulee suunnittelutarveratkaisusta koituvat maksut.
Tontin pinta-ala
5 000
Rakentamaton
Kyllä
Kaavoitustiedot
Taka-Keljon osayleiskaava. Kaavamerkintä AP-1. Pientalovaltainen asuntoalue. Alalueelle voidaan sijoittaa enintään kaksiasuntoisia omakotitaloja sekä niihin liittyviä talousrakennuksia. Alueittain tai taloryhmittäin tulee laatia viranomaisten hyväksymä suuunnitelma vedenhankinnasta sekä jätevesien käsittelystä. Lisätiedot Jyväskylän kaupunki. Rakennuslupa vaatii suunittelutarveratkaisun.
Ajo-ohjeet
Määräalat sijaitsevat Jyväskylän Taka-Keljossa vain noin 9,5km Jyväskylän keskustasta. Jyväskylästä lähdetään Taka-Keljoon ja Isolahteen päin Ronsuntaipaleentietä, jota ajetaan n. 9,5 km. Määräalojen kohdalla on liittymät molemmilla puolin tietä, jossa Päijänteen mhy:n LKV-kylttejä opasteena. (kts. kartta) Määräalojen reunoilla on myös nuolelliset LKV-kyltit. Määräalat on rajattu maastoon viitteellisesti punaisilla nauhoilla ja kepeillä.

Ossi Hannula

LKV

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys
Päijänteen Metsänhoitoyhdistys

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys

placeVasarakatu 9 A,
40320 Jyväskylä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.